Vergelijk 84 uitzendbureaus

Ontdek 84 uitzendbureaus. Zoek je uitzendkrachten, ontvang dan vrijblijvend drie offertes.
Vergelijk zelf de kosten. Lees ervaringen van 593 specialisten t.b.v. personeelswerving. De gemiddelde score is 8,7 uit 15 ervaringen.

Bel met onze adviseurs

ma t/m vr 08:30 - 21:00, za 09:00 - 17:00

085 - 40 195 40

Uitzendbureaus in Nederland

Tegenwoordig vind je een nieuwe baan al snel via social media, maar uitzendbureaus nemen ook nog steeds een belangrijke plaats in. Via uitzendbureaus maak je goede kans op een leuke baan, die aansluit bij je werkervaring of opleiding. Hoewel je als uitzendkracht in eerste instantie tijdelijk werk doet, is het wel een ultieme kans om een vaste baan te vinden. Als je goed bevalt en je werk goed doet, kan een bedrijf besluiten om het contract bij het uitzendburo op te zeggen en je een jaarcontract aan te bieden.

Aanbod

Uitzendbureaus hebben een groot aanbod aan vacatures in diverse branches en van verschillend niveau. Omdat uitzendbureaus goed contact hebben met diverse bedrijven uit de omgeving, kunnen ze je heel goed van tevoren vertellen of een bepaalde functie voor jou geschikt is of niet. Bijna alle uitzendbureaus werken met afzonderlijke afdelingen, die zich specialiseren op diverse branches. De meest voorkomende afdelingen zijn die van zorg en welzijn, financieel, bouw en administratief. Daarnaast zijn er ook uitzendbureaus die al vooraf gespecialiseerd zijn en alleen banen in de aanbieding hebben op secretarieel gebied of specifiek voor de bouw.

Internet

Om met de tijd mee te gaan, bieden heel veel uitzendbureaus ook banen aan via internet. Via onze website vind je heel veel links. Heel algemeen en oriënterend kun je deze websites bekijken, maar je kunt je ook direct bij uitzendbureaus via Werksite aanmelden, waardoor je dagelijks digitaal vacatures krijgt aangeboden. Het grote voordeel hiervan is, dat het recente vacatures zijn die geheel zijn toegespitst op jouw werkervaring en expertise.

In dienst

Hoe langer je voor uitzendbureaus werkt, hoe groter de kans wordt dat het uitzendbureau jou in dienst neemt. Na twee jaar aaneengesloten voor hetzelfde uitzendbureau gewerkt te hebben, kom je in dienst bij het bureau. Daarmee heb je het voordeel dat je gedeeltelijk krijgt doorbetaald, wanneer er voor een kortere periode geen werk is.

Ervaring

Door veel voor uitzendbureaus te werken, doe je enorme werkervaring op. Geen enkel bedrijf is hetzelfde. Door bij verschillende bedrijven gestationeerd te worden, weet je snel welke organisatie jou aanspreekt en welke niet. De een vindt het leuk om bij een non-profit organisatie te werken en de ander heeft meer de voorkeur voor een commercieel bedrijf.

 • IB Works Uitzendbureau							in Weert

  IB Works Uitzendbureau in Weert

  Wij zijn gespecialiseerd in uitzenden, werving & selectie en payrolling in de regio Limburg en Brabant.

  Vakgebied:
  Uitzendbureaus
 • Daxxa							in Oud Gastel

  Daxxa in Oud Gastel

  Hoofdkantoor DAXXA Personeelsdiensten

  Vakgebied:
  Uitzendbureaus + 3 meer...
 • KTP						in Enschede

  KTP in Enschede

  Kleine platte organisatie, gericht op persoonsgebonden aandacht en geen nummertjes.

  Vakgebied:
  Uitzendbureaus + 1 meer...
  Werknemers:
  0-10
 • Uitzendbureau Eindhoven BV						in Eindhoven

  Uitzendbureau Eindhoven BV in Eindhoven

  Wij als uitzendbureau Eindhoven hebben verschillende soorten werk. Logistiek, productie, schoonmaak, transport. Als jij als werknemer echt gemotiveerd bent plus je CV ziet er goed uit heb je binnen enkele dagen werk.

  Vakgebied:
  Uitzendbureaus + 1 meer...
  Werknemers:
  100-500
 • Drive Jobs						in Zoetermeer

  Drive Jobs in Zoetermeer

  Gespecialiseerd in het uitzenden van personeel in zowel goederenvervoer als persoonsvervoer.

  Vakgebied:
  Uitzendbureaus + 3 meer...
  Werknemers:
  0-10
 • Midflex BV						in Boven-Leeuwen

  Midflex BV in Boven-Leeuwen

  Midflex Bv is een allround uitzendbureau met als specialisatie Logistiek en Bouw wij zijn NBBU lid en Nen 4400-1 gecertificeerd.

  Vakgebied:
  Uitzendbureaus + 1 meer...
  Werknemers:
  0-10
 • Rubes Personeelsdiensten						in Doetinchem

  Rubes Personeelsdiensten in Doetinchem

  Rubes Personeelsdiensten is al jarenlang een begrip als het gaat om service aan onze cliënten. Kwaliteit, betrouwbaarheid, snelle service, vakkundig en vriendelijk personeel. Dat alles is voor ons vanzelfsprekend.

  Vakgebied:
  Uitzendbureaus + 2 meer...
  Werknemers:
  0-10