Vergelijk 3 offertes voor sollicitatietraining

Zoek jij ook een betrouwbare organisatie voor sollicitatietraining? Via ons landelijk netwerk ontvang je vrijblijvend 3 offertes voor sollicitatietraining. Je kiest zelf het beste aanbod en bespaart veel tijd én geld!

Hoe werkt het?

  • STAP 1 > Vul het formulier in en beschrijf duidelijk je wensen
  • STAP 2 > Drie organisaties sturen GRATIS een offerte
  • STAP 3 > Jij kiest zelf de organisatie met het beste aanbod.

Vul je gegevens in

Naam bestaat niet
Naam bestaat niet
Ongeldig telefoonnummer
Ongeldig e-mailadres

Veelgestelde vragen over sollicitatietraining offerte aanvragen

Een offerte aanvraag voor sollicitatietraining is gratis en geheel vrijblijvend. Je zit nergens aan vast. Vul het formulier op deze pagina in om drie offertes te ontvangen. Wij beschikken over een groot landelijk netwerk met specialisten op het gebied van sollicitatietraining. Door het formulier in te vullen zorgen wij dat je snel drie offertes ontvangt van de best passende organisaties.

Ja, onze klanten maken een offerte op basis van jouw wensen. De begeleiding is altijd afgestemd op jouw situatie. Beschrijf in het formulier zo duidelijk mogelijk wat je nodig hebt. Een adviseur van Werksite neemt de aanvraag in behandeling en zorgt dat je met de juiste organisaties in contact komt. Je hoeft zelf niet meer op zoek, de adviseur neemt het werk van je over. Zo krijg je snel de beste maatwerk offertes voor sollicitatietraining. Daarmee bespaar je tijd én geld.

De kosten van sollicitatietraining variëren op basis van bijvoorbeeld jouw regio, hulpvraag, leeftijd, opleidingsniveau en branche. Wij adviseren om niet te rekenen met gemiddelde kosten. Elke situatie vraagt namelijk om maatwerk. Het aanvragen van drie offertes geeft snel inzicht in de kosten voor jouw specifieke situatie. Het ontvangen van de offertes is gratis en vrijblijvend.

De offertes voor sollicitatietraining ontvang je binnen 24 uur. Indien dit sneller moet dan adviseren wij om telefonisch contact met een adviseur van Werksite op te nemen. Dit kan via telefoonnummer 085 – 40 195 40.

Lees de offertes voor sollicitatietraining goed door. Bekijk of de organisaties dezelfde termijn hanteren. Lees reviews en ervaringen. Geef jezelf bedenktijd en ga een kennismakingsgesprek aan. Bedenk vooraf wat je belangrijk vindt: prijs of kwaliteit? Heb je behoefte aan persoonlijk advies, bel dan telefoonnummer 085 - 40 195 40.

Sollicitatietraining: vergelijk offertes

Sollicitatiegesprekken, wie is daar nou niet bang voor? Eigenlijk best wel veel mensen. En dat komt vooral omdat je dit niet vaak doet. Gelukkig is er hulp, zodat je met vertrouwen op gesprek gaat. En zo wordt je kans op jouw ideale baan opeens een stuk groter.
Coaches vanuit Werksite helpen jou graag op weg om sollicitatiegesprekken zo goed mogelijk voor te bereiden. Je zal ontdekken dat de spanning voor een sollicitatiegesprek niet meer nodig is. Je gaat met vertrouwen de nieuwe werkgever tegemoet.

Landelijk netwerk van Werksite

De dienstverlening die wij bieden voor de klant is helemaal vrijblijvend. Jouw voordeel is dat Werksite een groot landelijk netwerk heeft, met meer 3000 coaches en sollicitatie-specialisten. Om ervoor te zorgen dat je in contact komt met de coaches die het beste bij jou passen neemt een adviseur van Werksite persoonlijk contact met je op. De adviseur stelt een paar korte vragen. Zo krijgen we een goed beeld waar jij hulp bij nodig hebt. Er zijn namelijk veel onderdelen die je kan voorbereiden aan een sollicitatietraining. Denk aan het opstellen van je CV, het schrijven van een sollicitatiebrief, het vinden van de juiste vacatures en het sollicitatiegesprek zelf. Bent je geïnteresseerd in professioneel advies? Bel dan 085 - 40 195 40.

Drie offertes in 24 uur

Het is voor ons dus belangrijk om te weten wat jouw uitdagingen en verwachtingen van de sollicitatietraining zijn. Na dit gesprek kiest de adviseur drie gespecialiseerde sollicitatietrainers die wij met je in contact brengen. Dit is geheel gratis en je ontvangt vrijblijvend drie offertes. De offertes voor jouw sollicitatietraining ontvang je binnen 24 uur. Je maakt zelf een keuze bij wie je de training gaat volgen. De kosten zijn bijvoorbeeld afhankelijk van jouw voorkeur of je een persoonlijke training wenst, of eventueel in een groep. Online trainingen worden ook gegeven via Zoom of Teams.

Groot landelijk netwerk

Het ontvangen en vergelijken van offertes is voor u geheel vrijblijvend. Wij beschikken over een groot landelijk netwerk met verzuimspecialisten. Onze rol is geheel onafhankelijk.
Vooraf aan het traject neemt een adviseur contact met up en stelt vragen over uw wensen en situatie rond ziekteverzuim. Het is voor ons belangrijk om te weten wat uw verwachtingen zijn.
Na dit korte telefonisch gesprek kiest de adviseur drie gespecialiseerde verzuimspecialisten, die wij met u in contact gaan brengen. Vervolgens stellen de specialisten binnen 24 uur een offerte voor u op. In de offertes leest u gedetailleerd het aanbod van de bedrijven. Zo kiest u uiteindelijk zelf het best passende aanbod. Ons advies is om niet alleen de prijs te beoordelen, maar ook te kijken of u een goed gevoel bij de organisatie heeft. Juist bij dit type dienstverlening is een persoonlijke klik erg belangrijk.

Onderdelen van sollicitatietraining

Tijdens een sollicitatietraining gaat jouw trainer met specifieke onderdelen aan de slag. Het doel is dat jij ontspannen en zelfverzekerd het sollicitatiegesprek aangaat. Zo haal je met overtuiging je nieuwe baan binnen. De onderdelen die hiervoor worden gebruikt zijn:

  • Eén op één rollenspel
  • Lijst maken van je sterke en zwakke eigenschappen
  • Lijst maken van je werkervaring en de ervaring waar je trots op
  • Samen oefenen van het sollicitatiegesprek, zodat je grip houdt op het gesprek
  • Het samenstellen van een lijst van interessante werkgevers
  • Voorbereiden van de sollicitatie(brief) en kledingkeuze.

Wat leer je tijdens een Sollicitatietraining

Tijdens een sollicitatietraining van een specialist krijg je training hoe jij jezelf het beste kan voorbereiden op een sollicitatiegesprek. Dit doe je doormiddel van een rollenspel. Jij bent de sollicitant en jouw trainer speelt de werkgever.
Hiermee ga je leren hoe een sollicitatiegesprek verloopt en hoe je op bepaalde vragen kan reageren. Tijdens de sollicitatietraining ga je leren hoe je het beste je zenuwen in bedwang kan. Hier zijn hele effectieve methoden voor die je ook in andere stressvolle situaties gaan helpen. Een goede voorbereiding is het halve werk. Jouw trainer weet precies welke vragen je kan verwachten en wat de valkuilen van een sollicitatiegesprek zijn. Voor de werkgever is het vooral belangrijk dat je gemotiveerd bent. Een beetje zenuwen is niet erg. Dat maakt je menselijk. Een sollicitatietraining helpt je om eens een keer echt goed in jouw eigen spiegel te kijken.

Ja, ik wil 3 offertes