Wist je dat...

Werksite een gratis sollicitatiecursus t.w.v. € 69,- weg geeft?

OP=OP!

Neem direct contact op

Heb je een vraag over de website, adverteren in onze nieuwsbrief, of heb je gewoon een andere vraag? Neem contact op met onze klantenservice. Wij proberen binnen 2 dagen een reactie te geven op je bericht!

Begrijp a.u.b. dat wij erg veel aanvragen krijgen tot sponsoring van projecten of het plaatsen van informatie op onze website. Helaas kunnen wij hier niet altijd op ingaan.

Vaak gestelde vragen

  • Waarom is bijna alles gratis op werksite?
    Het doel van Werksite is het helpen van bezoekers bij een succesvolle loopbaan. Teveel mensen maken een verkeerde beroepskeuze, lopen vast in hun studie en raken in conflict met zichzelf. Wij willen iedereen de kans geven om dit te verhelpen. Door bijna alles gratis te maken voor bezoekers en professionals nemen we drempels weg.
  • Ik wil graag adverteerder worden...
    Adverteerders bieden wij volop kansen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om (exclusief) te adverteren in onze nieuwsbrief. Daarbij is o.a. te filteren op geslacht, leeftijd, opleidingsniveau. Wij denken graag met u mee in het bereiken van uw doelgroep. Vul het contactformulier in of bel direct naar 010 4 805 803.
  • Wat doet Werksite met mijn gegevens?
    Wij gaan zorgvuldig om met je privacy en persoonsgegevens. Indien je akkoord bent gegaan met onze algemene voorwaarden en privacyverklaring kunnen wij je gegevens gebruiken voor het doorsturen van aanbieding passend bij jouw profiel. Denk hierbij o.a. aan vacatures en opleidingen per e-mail, telefonisch advies door loopbaanexperts, andere aanbiedingen van partners. Dankzij deze aanbiedingen kunnen wij onze diensten gratis blijven aanbieden. Je hebt altijd recht op inzage in je persoonsgegevens.

Postadres

Werksite
T.a.v. klantenservice
Postbus 79
9470 AB Zuidlaren

Telefoon

ma t/m vr 08:30 - 21:00, za 09:00 - 17:00
085 - 40 195 40