Vergelijk 3 offertes voor arbodiensten

Zoek jij ook een betrouwbare organisatie voor arbodiensten? Via ons landelijk netwerk ontvang je vrijblijvend 3 offertes voor arbodiensten. Je kiest zelf het beste aanbod en bespaart veel tijd én geld!

Hoe werkt het?

  • STAP 1 > Vul het formulier in en beschrijf duidelijk je wensen
  • STAP 2 > Drie organisaties sturen GRATIS een offerte
  • STAP 3 > Jij kiest zelf de organisatie met het beste aanbod.

Vul je gegevens in

Veelgestelde vragen over arbodiensten offerte aanvragen

Een offerte aanvraag voor arbodiensten is gratis en geheel vrijblijvend. Je zit nergens aan vast. Vul het formulier op deze pagina in om drie offertes te ontvangen. Wij beschikken over een groot landelijk netwerk met specialisten op het gebied van arbodiensten. Door het formulier in te vullen zorgen wij dat je snel drie offertes ontvangt van de best passende organisaties.

Ja, onze klanten maken een offerte op basis van jouw wensen. De begeleiding is altijd afgestemd op jouw situatie. Beschrijf in het formulier zo duidelijk mogelijk wat je nodig hebt. Een adviseur van Werksite neemt de aanvraag in behandeling en zorgt dat je met de juiste organisaties in contact komt. Je hoeft zelf niet meer op zoek, de adviseur neemt het werk van je over. Zo krijg je snel de beste maatwerk offertes voor arbodiensten. Daarmee bespaar je tijd én geld.

De kosten van arbodiensten variëren op basis van bijvoorbeeld jouw regio, hulpvraag, leeftijd, opleidingsniveau en branche. Wij adviseren om niet te rekenen met gemiddelde kosten. Elke situatie vraagt namelijk om maatwerk. Het aanvragen van drie offertes geeft snel inzicht in de kosten voor jouw specifieke situatie. Het ontvangen van de offertes is gratis en vrijblijvend.

De offertes voor arbodiensten ontvang je binnen 24 uur. Indien dit sneller moet dan adviseren wij om telefonisch contact met een adviseur van Werksite op te nemen. Dit kan via telefoonnummer 085 – 40 195 40.

Lees de offertes voor arbodiensten goed door. Bekijk of de organisaties dezelfde termijn hanteren. Lees reviews en ervaringen. Geef jezelf bedenktijd en ga een kennismakingsgesprek aan. Bedenk vooraf wat je belangrijk vindt: prijs of kwaliteit? Heb je behoefte aan persoonlijk advies, bel dan telefoonnummer 085 - 40 195 40.

Vergelijk kosten en offertes arbodiensten

Arbodiensten adviseren en ondersteunen de werkgevers en werknemers, bijvoorbeeld als een werknemer langdurig ziek is. De kosten van arbodiensten en arbeidsdeskundigen verschillen soms sterk. Het is tijdrovend om zelf uit te zoeken waar u de beste arbodiensten vindt. Daar helpt Werksite bij!
Wij brengen u snel en gratis in contact met drie arbodiensten. U kiest zelf het bureau uit met het best passende aanbod. Onze adviseur zorgt ervoor dat er een persoonlijke match wordt gemaakt met uw wensen en het aanbod van de bedrijven in ons landelijke netwerk. Daarbij wordt er rekening gehouden o.a. met de regio, branche, leeftijd, budget en beroep. Wilt u direct contact met een adviseur van Werksite, bel dan 085 – 40 195 40.
Door het contactformulier in te vullen wordt u aanvraag direct in werking gezet. Binnen 24 uur ontvangt u maximaal drie offertes. Zo vergelijkt u vrijblijvend de kosten van arbodiensten! Wij nemen het zoeken van de beste leverancier voor u uit handen.

Beste Prijs-Kwaliteit

Waar moet u op letten bij het selecteren van een arbodienst? Een zorgvuldige keuze maken is heel belangrijk. U moet bijvoorbeeld een klik hebben met de arbeidsdeskundige. Het moet vertrouwt aanvoelen, er moet wederzijds respect zijn, maar de arbodienst moet vooral over de juiste expertise beschikken. Hiermee helpen wij u natuurlijk. Bij het selecteren van een organisatie kunt u ook de offertes vergelijken en zelf kiezen wat de beste prijs-kwaliteit voor uw situatie is.

Groot landelijk platform

Het voordeel van een arbodienst is er niet alleen voor de werkgevers maar ook de werknemers. Door een goede verzuimbegeleiding, het beperken van verzuimduur en het preventief voorkomen van verzuim, kunt u vervelende gevolgen voor zijn. Arbodiensten helpen bij:

  • Ziekteverzuimbegeleiding en preventie van verzuim
  • Aanstellingskeuringen
  • Uitvoeren en opstellen van de risico inventarisatie en evaluatie
  • Adviseren van werkgevers over arbobeleid
  • Voorlichting over een veilige en gezonde werkplek
  • Arbeidsdeskundige onderzoekt werknemers die langdurig ziek zijn

Verzuimbegeleiding

Arbodiensten staat ook bekend als verzuimbegeleiding. Bij een arbodienst krijgt u advies en wordt u ondersteunt op gebied van werk en gezondheid. Een arbeidsdeskundige helpt de werkgevers en werknemers met het verbeteren van de arbeidsomstandigheden en uitvoeren van arbobeleid. De arbodienst wordt vaak ingeschakeld bij een langdurige ziekte van medewerkers, in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter. De arbodienst is ook gespecialiseerd in de Arbowetgeving. Hier horen verplichtingen bij waar zowel de werkgevers als werknemers zich aan moeten houden.

Arbeidsdeskundig onderzoek

De arbeidsdeskundige zorgt er ook voor dat de werknemers niet in WIA terecht komen. De arbeidsdeskundige geeft in het arbeidsdeskundig onderzoek aan wat passend werk voor de werknemer kan zijn. Een re-integratiebureau gaat vervolgens met dit advies de werknemer begeleiden naar een nieuwe passende baan, in het kader van re-integratie tweede spoor.
Deze trajecten kunnen een organisatie veel geld kosten. Het is daarom belangrijk om een arbodienst te vinden die de juiste ervaring heeft.

Ja, ik wil 3 offertes