logo

Loopbaancoaching

Op zoek naar de kosten van loopbaancoaching? Vergelijk alle coaches voor jouw loopbaan. Ontvang gratis offertes en kies de beste aanbieder.

  • Groot landelijk netwerk met professionals
  • Gratis intake en adviesgesprek: 085 – 40 195 40
  • Snel drie offertes op basis van jouw wensen

Zoek een loopbaancoach in jouw regio

Wij helpen je bij het vinden van de beste loopbaancoach

Wij vergelijken het aanbod voor loopbaancoaching in Nederland. Je kan zelf zoeken naar het best passende coachingstraject, of je vraagt ons om advies. Wij zijn onafhankelijk en delen graag onze expertise.

Loopbaancoaching traject

Bekijk zelf alle trajecten per regio, expertise en kosten. Lees de reviews.

Behoefte aan maatwerk?
Vraag snel 3 offertes op.

Vul het formulier in of neem snel contact met ons op.
085 - 40 195 40

Ontdek alle diensten voor loopbaancoaching

Vind het perfecte aanbod voor jouw loopbaan. Je ziet hier enkele loopbaancoaching trajecten. Filter op jouw provincie, woonplaats, budget en expertise van de coach voor de beste match.

Roads | Haarlem

Roads begeleidt mensen naar werk met een complexe psychiatrische problematiek of verslavingsachtergrond die intensieve ondersteuning nodig hebben.

Matchcare | Nieuwegein

Als landelijk loopbaanbureau zijn wij specialist op het gebied van talentontwikkeling,re-integratie 2e spoor,, beroepskeuze.assessments en coaching, We begeleiden organisaties, teams en individuen en laten beschikbaar talent floreren.

Marjolein Woudsma Coaching | Huizen

Marjolein Woudsma Coaching helpt je bij het zoeken naar welke baan het beste bij jou past. Dit door middel van actieve loopbaancoaching. We kijken naar je competenties, je drijfveren en je maakt een beroepskeuzetest. Op naar een leuke baan!

XL10 Training|Opleiding | Hengelo OV

XL10 Training|Opleiding is al 38 jaar lang specialist in (incompany) trainingen, assessments, coaching en e-learning. Thema's: leiderschap, communicatie, sales, klantgerichtheid, telefonie, timemanagement, teamontwikkeling en agressie.

Arbeidsmarkt Makelaar | Lienden

spoor 2 en Outplacement

Inge Hoogeveen Coaching | Deventer

Loopbaancoach. Meer voldoening in je werk en een carrière die klopt. Loopbaancheck voor passende keuzes. Coachtrajecten voor persoonlijke effectiviteit en groei. Voor leiders ondernemers en ervaren experts. Inge Hoogeveen. Deventer.

Werkflow | Maarssen

Werkflow biedt voor zowel werkgever als werknemer diverse Re-integratiediensten aan. Voor begeleiding, coaching en training zijn verschillende trajecten, trainingen, workshops en cursussen beschikbaar.

Stichting Libra Revalidatie & Audiologie | Tilburg

Libra Arbeidsexpertise is een onderdeel van Libra Revalidatie & Audiologie waar o.a. RC Blixembosch en RC Leijpark deel van uitmaken.

Green Octopus | Onbekend 2891

Re-integratie, loopbaan -en outplacement coach. stress & burn-out begeleiding, sollicitatie trainingen (cv) - trainingen

SWITCH-loopbaanadvies | Valkenburg LB

SWITCH Loopbaanadvies, samenwerkend met Geerts & Partners, is specialist op het gebied van studie- en beroepskeuzeadvisering.Willem Thijssen is ingeschreven in het Register Beroepskeuzeadviseurs.

Vragen en artikelen over loopbaancoaching

Beroepskeuzetest

Welke baan past het beste bij mij?

Normaal artikel

Hulp bij loopbaancoaching met een loopbaancoach

Het overkwam mij zelf ook: ik had toerisme gestudeerd maar kon geen leuk werk vinden na mijn afstude...

Normaal artikel

Loopbaanadvies nodig, stel je vraag

Wil je weten wat voor jou de juiste functie is? Heb je het idee dat je vastzit in een doodlopende ba...

Normaal artikel

Succesvolle carriereswitch maken!

Heb je het gevoel dat je qua werk niet op de juiste plek zit, dat je baan een sleur wordt of heb je ...

Normaal artikel

Pensioenadvies door professionals

Dat je op je 65e geen AOW meer krijgt, wist je al. Deze leeftijdsgrens gaat langzamerhand omhoog. Wa...

Normaal artikel

Loopbaan op dood spoor

Volgens loopbaanexperts is het geen uitzondering dat werknemers blijven hangen in een functie die ...

Normaal artikel

Loopbaanadvies verhoogt het rendement van werknemers

Gemiddeld is 58% van alle werknemers van mening dat loopbaanadvies een belangrijke bijdrage levert a...

Normaal artikel

Wat is loopbaanplanning?

Carrière maken is natuurlijk mogelijk zonder vastomlijnd plan, maar waarom zou je dit op toeval a...

Veelgestelde vragen over Loopbaancoaching

Loopbaancoaching wordt ingezet om professionele ondersteuning te krijgen bij het bereiken van persoonlijke doelen in je loopbaan. Deze ondersteuning kan bestaan uit het onderzoeken van de bekende vragen: “Wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik?”. Loopbaancoaching levert vaak een persoonlijk ontwikkelplan op, waarmee je een duidelijk beeld hebt van jouw competenties in relatie tot kansen op de arbeidsmarkt. Loopbaancoaching wordt ook ingezet voor het verbeteren van je communicatie met collega’s, terugvinden van motivatie, het assertiever worden in lastige situaties of het maken van een carrièreswitch.
De kosten van loopbaancoaching zijn afhankelijk van jouw hulpvraag. Een traject waarbij je tot een persoonlijk carrièreplan komt kost €700 tot €1000. Wil je naast het carrièreplan ook een beroepskeuzeadvies, omscholingsadvies, sollicitatietraining en begeleiding bij het vinden van werk … dan lopen de kosten op. Wij adviseren om tenminste drie offertes voor loopbaancoaching te vergelijken. De kosten zijn voor particulieren vaak voordeliger dan voor werkgevers.
Een loopbaancoachingstraject wordt vaak betaald door werkgevers. Vanuit goed werkgeverschap wordt geïnvesteerd in duurzame inzetbaarheid van werknemers. Loopbaancoaching heeft een langdurig positief effect op een werknemer. Loopbaancoaching zorgt voor persoonlijke groei en inzicht in het eigen functioneren binnen een organisatie. Dit is goed voor de werkgever en werknemer, waardoor werkgevers investeren in deze trajecten. Ook het UWV koopt deze trajecten in en veel particulieren investeren zelf in persoonlijke begeleiding bij het maken van een carrièreswitch.
Er is een langdurig positief effect van loopbaancoaching, doordat je meer voldoening haalt uit je loopbaan. Het effect wordt merkbaar zodra je de doelen bereikt die je met een coach vastgesteld hebt. Het succes van loopbaancoaching is voor een groot deel afhankelijk van de persoonlijke klik die je met een coach hebt. Wij adviseren om altijd een vrijblijvende kennismaking te hebben met drie verschillende coaches. Op basis van deze gesprekken ontdek je welke coach het beste bij jou past. Vraag bij de kennismaking of degene waar je het gesprek mee hebt ook daadwerkelijk jouw gaat coachen. Soms krijg je een andere coach toegewezen binnen het loopbaanadviesbureau, waar je dan geen klik meer mee hebt.
De belangrijkste vormen van coaching bestaan uit loopbaancoaching, teamcoaching, talentcoaching, ondernemerscoaching, lifecoaching, mindfulnescoaching, stresscoaching, burn-out coaching. Er bestaan daarmee ondersteuningsvormen voor diverse belangrijke levensvragen. Wanneer je vast zit in je eigen denkpatroon, dan kan een coach dit met jou doorbreken. Een coach stelt zich op als persoonlijk adviseur en heeft de juiste expertise om je nieuw gedrag aan te leren. Persoonlijke barrières worden afgebroken of overwonnen.
Het vinden van de beste coach voor jouw persoonlijke vragen kan o.a. via een adviseur van Werksite. Onze adviseurs staan in contact met duizenden coaches in Nederland. Op basis van jouw persoonlijke wensen word je in contact gebracht met de drie best passende coaches in jouw regio. Deze dienst bieden wij gratis aan. Bel telefoonnummer 085 – 40 195 40 om een adviseur te spreken.
Wil je gebruik maken van loopbaancoaching, dan is het aanbod te vergelijken op onze website. Je kan zelf zoeken naar de best passende coach via ons slimme matchingsysteem. Zie je door de bomen het bos niet meer? Neem dan contact op met de persoonlijke adviseurs van Werksite. Stuur een e-mail naar klantenservice@werksite.nl of bel naar 085 – 40 195 40.

Onze beste beoordeelde artikelen over Loopbaancoaching

Artikelen

Kosten van loopbaanadvies en persoonlijke begeleiding

Goed loopbaanadvies loont vanzelf. Natuurlijk zijn de kosten van begeleiding hoog, maar met een goed...

Artikelen

Loopbaancoaching; confrontatie met jezelf

Loopbaancoaching wordt steeds gewoner. Het idee dat je dertig jaren lang voor dezelfde baas werkt is...

Artikelen

Offerte loopbaanbegeleiding

Loopbaanbegeleiding of loopbaanadvies uitgevoerd door professionele bureaus kan behoorlijk verschi...