loopbaanbegeleiding

€ 1.162,00 (8 dagen) Aantal vestigingen: 3 Aanbod beschikbaar: Online, Op locatie bij kandidaat, Amersfoort, Utrecht, Max. 1 deelnemer

Ik zoek loopbaanbegeleiding!

Wat is loopbaanbegeleiding? Je hebt een betaalde baan, maar vraagt je steeds vaker af ‘is dit het nou nog wel’? Je voelt dat je baan op de tocht staat door de razendsnelle veranderende arbeidsmarkt? Of je werkt al jaren voor dezelfde werkgever maar voelt je niet langer meer gewaardeerd, gezien of erkend. Wil je je talenten op een andere manier inzetten? Of juist met zingeving bezig zijn? Of het nu gaat om een beroepsoriëntatie, een Arbeidsmarktscan of een aantal coachgesprekken Worksense Amersfoort helpt jou graag met het maken van de juiste keuze. Worksense Amersfoort is aangesloten bij het Noloc.

Hoe helpen wij jou met het vinden van een nieuwe baan

Aan loopbaancoaching gaat eerst een persoonlijk, vrijblijvend kennismakingsgesprek met een coach van Worksense vooraf. We bespreken hierin jouw persoonlijke situatie en maken jouw loopbaanvraag helder. Welke verwachtingen heb je van Worksense en wat wil je onderzoeken? Loopbaancoaching is maatwerk. Afhankelijk van jouw loopbaanvraag omvat loopbaancoaching een aantal coach gesprekken. Met deze coaching en inzet van opdrachten en eventuele tests ontdek je wat jouw interesses, talenten en drijfveren zijn en op welke plek jij het beste tot je recht komt. Je leert op welke wijze je het gewenste werk kunt vinden. Ook vindt je manieren om effectief je blokkades te doorbreken. Aan het eind van het coachings traject heb je een concreet plan om je doel te bereiken. De gesprekken vinden plaats met één van onze coaches op een sfeervolle locatie in Amersfoort of op een van onze locaties in Rotterdam of Utrecht.

Meer weten? Vul dan het contactformulier in.

Heb je interesse? Vul je gegevens in