Ontvang gratis 3 offertes voor arbeidsdeskundig-onderzoek op maat

Via ons landelijk netwerk ontvang je vrijblijvend 3 offertes voor arbeidsdeskundig-onderzoek. Je kiest zelf het beste aanbod en bespaart veel tijd én geld!

 • Gegevens
 • Locatie
 • Klaar

Vul je gegevens in

, waar zoek je Arbeidsdeskundig-onderzoek?

Terug

Dankjewel, geef een toelichting op je aanvraag. 😃

Terug
 • 20 jaar ervaring in arbeidsbemiddeling
 • Landelijk netwerk met 1.500 coaches
 • 98% van de deelnemers vind z'n arbeidsdeskundig-onderzoek een succes

De gegevens in je offerteaanvraag zijn SSL beveiligd.

Veelgestelde vragen over arbeidsdeskundig-onderzoek offerte aanvragen

Een offerte aanvraag voor arbeidsdeskundig-onderzoek is gratis en geheel vrijblijvend. Je zit nergens aan vast. Vul het formulier op deze pagina in om drie offertes te ontvangen. Wij beschikken over een groot landelijk netwerk met specialisten op het gebied van arbeidsdeskundig-onderzoek. Door het formulier in te vullen zorgen wij dat je snel drie offertes ontvangt van de best passende organisaties.

Ja, onze klanten maken een offerte op basis van jouw wensen. De begeleiding is altijd afgestemd op jouw situatie. Beschrijf in het formulier zo duidelijk mogelijk wat je nodig hebt. Een adviseur van Werksite neemt de aanvraag in behandeling en zorgt dat je met de juiste organisaties in contact komt. Je hoeft zelf niet meer op zoek, de adviseur neemt het werk van je over. Zo krijg je snel de beste maatwerk offertes voor arbeidsdeskundig-onderzoek. Daarmee bespaar je tijd én geld.

De kosten van arbeidsdeskundig-onderzoek variëren op basis van bijvoorbeeld jouw regio, hulpvraag, leeftijd, opleidingsniveau en branche. Wij adviseren om niet te rekenen met gemiddelde kosten. Elke situatie vraagt namelijk om maatwerk. Het aanvragen van drie offertes geeft snel inzicht in de kosten voor jouw specifieke situatie. Het ontvangen van de offertes is gratis en vrijblijvend.

De offertes voor arbeidsdeskundig-onderzoek ontvang je binnen 24 uur. Indien dit sneller moet dan adviseren wij om telefonisch contact met een adviseur van Werksite op te nemen. Dit kan via telefoonnummer 085 – 40 195 40.

Lees de offertes voor arbeidsdeskundig-onderzoek goed door. Bekijk of de organisaties dezelfde termijn hanteren. Lees reviews en ervaringen. Geef jezelf bedenktijd en ga een kennismakingsgesprek aan. Bedenk vooraf wat je belangrijk vindt: prijs of kwaliteit? Heb je behoefte aan persoonlijk advies, bel dan telefoonnummer 085 - 40 195 40.

Vergelijk kosten en offertes arbeidsdeskundig onderzoek

Bij een arbeidsdeskundig onderzoek gaat de arbeidsdeskundige u adviseren over de re-integratiemogelijkheden van de zieke werknemer. De arbeidsdeskundige gaat een gesprek aan met de werknemer en werkgever. Hierdoor krijgt de arbeidsdeskundige een beeld wat de mogelijkheden zijn en of er een werkhervatting kan plaatsvinden.Wij brengen u snel en gratis in contact met drie arbeidsdeskundigen. U kiest zelf het bureau uit met het best passende aanbod.

Onze adviseur zorgt ervoor dat er een persoonlijke match wordt gemaakt met uw wensen en het aanbod van de bedrijven in ons landelijke netwerk. Daarbij wordt er rekening gehouden met onder andere de regio, branche, leeftijd, budget en beroep. Wilt u direct contact met een adviseur van Werksite, bel dan 085 – 40 195 40 of mail ons op klantenservice@werksite.nl. Door het contactformulier in te vullen, wordt u aanvraag direct in werking gezet. U ontvangt zo spoedig mogelijk maximaal drie offertes. Zo vergelijkt u vrijblijvend de kosten van arbodiensten! Wij nemen het zoeken van de beste leverancier voor u uit handen.

Beste Prijs-Kwaliteit

Waar moet u op letten bij het selecteren van een arbeidsdeskundige? Een zorgvuldige keuze maken is heel belangrijk. U moet bijvoorbeeld een klik hebben met de arbeidsdeskundige. Het moet vertrouwt aanvoelen, er moet wederzijds respect zijn, maar de arbeidsdeskundige moet vooral over de juiste expertise beschikken. Hiermee helpen wij u natuurlijk. Bij het selecteren van een organisatie kunt u ook de offertes vergelijken en zelf kiezen wat de beste prijs-kwaliteit voor uw situatie is.

Groot landelijk netwerk

Onze dienstverlening is gratis. Werksite beschikt over een groot landelijk netwerk van arbeidsdeskundigen. Vooraf bespreekt de adviseur van Werksite uw wensen. Op basis van het gesprek kiest de adviseur drie leveranciers, die het best bij uw situatie passen. De drie leveranciers stellen een offerte op. U maakt de keuze welke organisatie het beste aanbod heeft en het best bij u past. De offertes die u krijgt zijn gratis én vrijblijvend. Wij zijn onafhankelijk en helpen bij het maken van de match tussen vraag en aanbod.

Wat doet een Arbeidsdeskundige?

Het voordeel van een arbeidsdeskundige is er niet alleen voor de werkgever, maar ook de werknemer. Door een goede verzuimbegeleiding, het beperken van verzuimduur en het preventief voorkomen van verzuim, kunt u vervelende gevolgen voor zijn. Arbeidsdeskundigen helpen bij:

 • Ziekteverzuimbegeleiding en preventie van verzuim.
 • Aanstellingskeuringen.
 • Uitvoeren en opstellen van de risico-inventarisatie en evaluatie (RI&E).
 • Adviseren van werkgevers over arbobeleid.
 • Voorlichting over een veilige en gezonde werkplek.
 • Arbeidsdeskundige onderzoekt werknemers die langdurig ziek zijn.

Arbeidsdeskundig onderzoek

De arbeidsdeskundige zorgt er ook voor dat de werknemers niet in WIA terecht komen. De arbeidsdeskundige geeft in het arbeidsdeskundig onderzoek aan wat passend werk voor de werknemer kan zijn. Een re-integratiebureau gaat vervolgens met dit advies de werknemer begeleiden naar een nieuwe passende baan, in het kader van re-integratie tweede spoor. Deze trajecten kunnen een organisatie veel geld kosten. Het is daarom belangrijk om een arbeidsdeskundige te vinden, die de juiste ervaring heeft.

Ja, ik wil 3 offertes