Vergelijk 3 offertes voor loopbaancoaching

Zoek jij ook een betrouwbare organisatie voor loopbaancoaching? Via ons landelijk netwerk ontvang je vrijblijvend 3 offertes voor loopbaancoaching. Je kiest zelf het beste aanbod en bespaart veel tijd én geld!

Hoe werkt het?

  • STAP 1 > Vul het formulier in en beschrijf duidelijk je wensen
  • STAP 2 > Drie organisaties sturen GRATIS een offerte
  • STAP 3 > Jij kiest zelf de organisatie met het beste aanbod.

Vul je gegevens in

Naam bestaat niet
Naam bestaat niet
Ongeldig telefoonnummer
Ongeldig e-mailadres

Veelgestelde vragen over loopbaancoaching offerte aanvragen

Een offerte aanvraag voor loopbaancoaching is gratis en geheel vrijblijvend. Je zit nergens aan vast. Vul het formulier op deze pagina in om drie offertes te ontvangen. Wij beschikken over een groot landelijk netwerk met specialisten op het gebied van loopbaancoaching. Door het formulier in te vullen zorgen wij dat je snel drie offertes ontvangt van de best passende organisaties.

Ja, onze klanten maken een offerte op basis van jouw wensen. De begeleiding is altijd afgestemd op jouw situatie. Beschrijf in het formulier zo duidelijk mogelijk wat je nodig hebt. Een adviseur van Werksite neemt de aanvraag in behandeling en zorgt dat je met de juiste organisaties in contact komt. Je hoeft zelf niet meer op zoek, de adviseur neemt het werk van je over. Zo krijg je snel de beste maatwerk offertes voor loopbaancoaching. Daarmee bespaar je tijd én geld.

De kosten van loopbaancoaching variëren op basis van bijvoorbeeld jouw regio, hulpvraag, leeftijd, opleidingsniveau en branche. Wij adviseren om niet te rekenen met gemiddelde kosten. Elke situatie vraagt namelijk om maatwerk. Het aanvragen van drie offertes geeft snel inzicht in de kosten voor jouw specifieke situatie. Het ontvangen van de offertes is gratis en vrijblijvend.

De offertes voor loopbaancoaching ontvang je binnen 24 uur. Indien dit sneller moet dan adviseren wij om telefonisch contact met een adviseur van Werksite op te nemen. Dit kan via telefoonnummer 085 – 40 195 40.

Lees de offertes voor loopbaancoaching goed door. Bekijk of de organisaties dezelfde termijn hanteren. Lees reviews en ervaringen. Geef jezelf bedenktijd en ga een kennismakingsgesprek aan. Bedenk vooraf wat je belangrijk vindt: prijs of kwaliteit? Heb je behoefte aan persoonlijk advies, bel dan telefoonnummer 085 - 40 195 40.

Vergelijk kosten en offertes Loopbaancoaching

Loopbaancoaching maakt u bewust van uw loopbaan. Door vragen te beantwoorden en bepaalde stappen te ondergaan krijgt een coach of specialist inzicht in uw loopbaan. De coach geeft advies over de arbeidsmarkt, het bereiken van uw doelen en onderzoekt de best passende mogelijkheden met u. Loopbaancoaching is altijd maatwerk..

Ontvang drie offertes

Wij kunnen u snel met 3 loopbaancoaches in contact brengen. U kiest zelf de meest passende aanbod. Onze adviseur gaat er voor zorgen dat u snel in contact wordt gebracht met de coach die aansluit op uw persoonlijke wensen. Daarbij worden er rekening gehouden met onder andere de regio, budget, leeftijd en situaties. Wilt u direct contact met een adviseur van Werksite, bel dan 085 - 40 195 40 of mail ons op klantenservice@werksite.nl. Door het contactformulier in te vullen wordt uw aanvraag direct in werking gezet. Na een persoonlijk gesprek met onze adviseur ontvangt u binnen 24 uur maximaal drie offertes. Zo vergelijkt u vrijblijvend de kosten van loopbaancoaches! Wij nemen het zoeken van de beste coaches voor u uit handen.

Beste Prijs-Kwaliteit

Waar moet u op letten bij het selecteren van een loopbaancoach? Een zorgvuldige keuze maken is heel belangrijk. U moet een klik hebben met de coach. Het moet vertrouwt aanvoelen, er moet wederzijds respect zijn. Hiermee helpen wij u natuurlijk mee. Bij het selecteren van een bureau of specialist kunt u ook de offertes vergelijken en zelf kiezen wat de beste prijs-kwaliteit voor uw situatie is.

Groot landelijk netwerk

Onze dienstverlening is gratis. Werksite beschikt over een groot landelijk netwerk van loopbaancoaches en specialisten. Vooraf bespreekt de adviseur van Werksite uw wensen. Op basis van het gesprek kiest de adviseur drie coaches of specialisten, die het best bij uw situatie passen. Deze coaches nemen contact met u op en stellen een offerte op. U maakt de keuze welke coach het beste aanbod heeft en het best bij u past. De offertes, die u krijgt zijn gratis én vrijblijvend. Wij zijn onafhankelijk en helpen bij het maken van de match tussen vraag en aanbod.

Wat doet een loopbaancoach?

De loopbaancoach helpt u om een beter beeld te krijgen van uw loopbaan. Doormiddel van een stappenplan en opdrachten krijgt uw een inzicht waar de kansen liggen. Hoe gaat de coach aan de slag?

  • Onderzoek naar persoonlijkheid
  • Onderzoek interesses en wensen
  • Gesprek aangaan
  • Geeft trainingen en begeleiding
  • Onderzoek en advies over arbeidskansen
  • Bedenkt een ontwikkelingsplan

Waarom een loopbaancoach?

Een loopbaancoach kan u helpen om een beter inzicht te krijgen van uw carrière. Met een stappenplan van een aantal trainingen, gesprekken en adviezen kunt u erachter komen wat nou echt bij u past. Wat is uw passie? Wilt u verder met deze baan? Naar wat zoekt u precies? Wat zijn uw capaciteiten? Welke doelen heeft u? Wat zijn u zwakke en sterke punten? Met deze voorbeeld vragen kan de coach de kansen voor u analyseren en stelt de coach een persoonlijk ontwikkelingsplan met u.

Ja, ik wil 3 offertes