logo

Personeelswerving

Op zoek naar de kosten van personeelswerving? Vergelijk alle organisaties voor personeelswerving. Ontvang gratis offertes en kies de beste aanbieder.

  • Groot landelijk netwerk met professionals
  • Gratis intake en adviesgesprek: 085 – 40 195 40
  • Snel drie offertes op basis van jouw wensen

Zoek een organisatie in jouw regio

10.0

Big Five for Life International | RightPlacement

Leef jij je passie? Is het antwoord op deze vraag: nee. Dan ben je bij RightPlacement aan het juiste adres!

Aantal vestigingen: 9 Bedient uw provincie
Meer informatie

10.0

Fith B.V.

Fith biedt arbeidsbemiddeling op maat. Bij ons draait alles om mensen, werk en mogelijkheden. Voor u persoonlijk, uw bedrijf, of uw klanten. Onderscheidend en uniek aan Fith is haar landelijk dekkende netwerk van senior adviseurs.

Aantal vestigingen: 71 Bedient uw provincie
Meer informatie

9.8

De Paskamer

De Paskamer begeleidt managers en professionals tot en met een toekomstige droombaan/bedrijf die innovatief, wendbaar en dicht bij zichzelf willen blijven, passend in persoonlijke levensfases en de fase van het bedrijf. Online landelijk & offline in Brabant mogelijk. * Bij Verandering. Diagnostiek en sturing van een veranderingsproces. Wij begeleiden verandering bij managers of managementteams (MT). * Bij Beweging. Wij brengen manager en organisatie bij elkaar die minimaal 70% compatibel en betrouwbaar is, een data based en persoonlijke aanpak biedt gecombineerd met levens- en bedrijfsfase, talent, strategie, leiderschap en cultuur. Meer weten? Maak vrijblijvend een afspraak of zie ook onze website(s) depaskamer.careers & integratievecounseling

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 6 Bedient uw provincie
Meer informatie

9.8

InsideOut Loopbaanadvies en Consultancy

InsideOut Loopbaanadvies en Consultancy is gespecialiseerd in Organisatieadvies, Loopbaanbegeleiding, Loopbaancoaching, Re-integratie begeleiding, Outplacement en Drijfverenonderzoek Profile Dynamics voor medewerkers, teams en organisaties

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie
Meer informatie

9.7

H3Group

Outplacement, Jobcoaching, Re integratiebureau, wet poortwachter, spoor 2

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 8 Bedient uw provincie
Meer informatie

9.3

JobUp B.V.

JobUp - Advies, Bemiddeling en Coaching Werkfit, Naar Werk, Jobcoaching, Re-integratie 1e en 2e spoor, Arbeidsdeskundig Advies, Outplacement, Loopbaanadvies, Payrolling.

Aantal vestigingen: 8 Bedient uw provincie
Meer informatie

9.0

Fooqus HR Support BV

duurzame inzetbaarheid | outplacement bij reorganisatie of ontslag | re-integratie spoor-2 | arbeidsdeskundig advies | loopbaanbegeleiding | executive coaching | assessments | sollicitatie begeleiding | jobhunt | online coaching

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 3 Bedient uw provincie
Meer informatie

8.0

IBN Arbeidsmobiliteit

IBN Arbeidsmobiliteit adviseert en ondersteunt u bij de re-integratie van uw medewerker na ziekte (poortwachter) of omdat de functie niet meer past (outplacement). Ook kunnen we u inzicht geven in de (financiële) gevolgen.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 4 Bedient uw provincie
Meer informatie

8.0

Stay Matched

Een profesioneel Loopbaan- HRM adviesbureau met bevoegde, ervaren Loopbaanbegeleiders.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie
Meer informatie

1.0

Avantiflex-personeel.nl

Slager

Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie
Meer informatie

Absoluut Werving en Selectie

Personeelsbemiddeling voor vast- en flex-talent binnen de branche Techniek & Industrie

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie
Meer informatie

Wende Personeelsdiensten B.V.

Wende Werkt is expert op het gebied van arbeidsmobiliteit, outplacement, re-integratie 2e Spoor, loopbaanbegeleiding en arbeidspsychologische & arbeidsdeskundige dienstverlening

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 3 Bedient uw provincie
Meer informatie

comfotrans

Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie
Meer informatie

Dennis: Automotive Recruitment

Dennis: Automotive Recruitment is met zijn jarenlange ervaring de linking-pin tussen werkgevers en werkzoekenden in de Automotivebranche. Brengt talentzoekende werkgevers en werkzoekende talenten in de Automotivebranche samen.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie
Meer informatie

Erick Personeelsdiensten B.V.

Erick Personeelsdiensten B.V. heeft een groot netwerk van opdrachtgevers in Overijssel en Gelderland. Dit doen wij in de branches; (mechanische) techniek, industrie, kantoor, logistiek en bouw.

Aantal vestigingen: 2 Bedient uw provincie
Meer informatie

Wij helpen je bij het vinden van de beste recruiter

Wij vergelijken het personeelswerving aanbod in Nederland. Je kan zelf zoeken naar de best passsende organisatie, of je vraagt ons om advies. Wij zijn onafhankelijk en delen graag onze expertise.

Personeelswerving traject

Bekijk zelf alle trajecten per regio, expertise en kosten. Lees de reviews.

Behoefte aan maatwerk?
Vraag snel 3 offertes op.

Vul het formulier in of neem snel contact met ons op.
085 - 40 195 40

Vragen en artikelen over personeelswerving

Beroepskeuzetest

Welke baan past het beste bij mij?

Normaal artikel

Uitzendbureaus in Nederland

De uitzendbureaus in Nederland zijn bijzonder productief, en helpen werkgevers massaal aan flexibe...

Normaal artikel

Werving en selectie via social media

Het vinden van werknemers gaat voor bedrijven die aan werving en selectie doen steeds meer via soc...

Normaal artikel

Recruitment via Twitter

Twitter is helemaal ´hot´. Niet alleen om anderen op de hoogte te houden van jouw bele...

Normaal artikel

Werving en selectie contract

Er zijn veel bureau´s die in opdracht van andere organisaties werving en selectie uitvoeren,...

Normaal artikel

De wereld van recruitment en headhunters

In het zoeken van nieuwe medewerkers kan voor een bedrijf veel tijd gaan zitten. En omdat tijd gel...

Normaal artikel

Werving en selectie voor de juiste baan

Werving en selectiebureaus bieden doorlopend vacatures. Zodra je een carrièrestap overweegt, ...

Normaal artikel

De voordelen van detachering, of toch een vaste job

Onder detachering verstaan we het op tijdelijke basis uitlenen van professionals aan opdrachtgever...

Veelgestelde vragen over Personeelswerving

Bij het zoeken van personeel is het belangrijk dat je weet wat je wilt bereiken. Waarom heb je personeel nodig, welke taken moeten uitgevoerd worden? Een recruiter kan je helpen om deze vragen te beantwoorden. De recruiter stelt een zoekprofiel op en schrijft een vacature. Op deze manier kan de personeelswerving starten. Heb je zelf niet veel ervaring met personeelswerving, dan adviseren wij om dit proces uit te besteden.

Het inhuren van een recruiter voor personeelswerving kost vaak 10 – 20% van het bruto jaarsalaris. Deze vergoeding betaal je pas bij het daadwerkelijk in dienst nemen van een kandidaat. Je maakt op deze manier gebruik van een zogenaamde No Cure No Pay constructie. Het werven van een kandidaat kost je in feite niets, het risico ligt bij de recruiter. Er zijn ook mogelijkheden om het risico te delen. In dat geval betaal je bijvoorbeeld een vast bedrag voor het starten van het wervingsproces. Een tweede deel wordt betaald zodra een kandidaat in dienst wordt genomen. Of je betaalt een vaste prijs voor het gehele proces, waarbij je de kans hebt dat de recruiter geen geschikte kandidaat kan vinden. Heb je twijfel bij een kandidaat? Dan is het vaak ook mogelijk om een kandidaat via een uitzendconstructie een tijdelijke overeenkomst aan te bieden. Ben je na 6 maanden voldoende overtuigd van je nieuwe medewerker, dan biedt je een dienstverband binnen jouw bedrijf aan. Tot die tijd zit je nergens aan vast.

Een goede recruiter heeft ervaring met het werven van de kandidaten, die gespecialiseerd zijn tot jouw branche of een specifiek beroep. Wij adviseren om tenminste drie aanbieders van personeelswerving te vergelijken. Werksite is een platform waar je veel recruiters kan vinden in jouw regio, of binnen het vakgebied van jouw organisatie.
Een goede recruiter zal tijdens het kennismakingsgesprek precies uitleggen hoe de wervingsprocedure gaat verlopen. Ook wordt de vergoeding afgesproken en voorwaarden over het aandragen van kandidaten. Vaak mag je een kandidaat die is voorgesteld niet binnen een jaar zelfstandig in dienst nemen, anders betaal je alsnog de afgesproken vergoeding.
Het is belangrijk dat je een klik hebt met de recruiter, aangezien hij jouw bedrijf zal vertegenwoordigen en selectiegesprekken gaat voeren. Als persoon moet de recruiter een prettige gesprekspartner zijn, enthousiast over jouw bedrijf vertellen en de bedrijfscultuur aanvoelen.

Een recruiter neemt graag het gehele recruitmentproces uit handen. Er zijn echter ook mogelijkheden om talentscouting, talenthunting of executive search in te zetten. Dit zijn expertises die niet altijd worden aangeboden. Executive search wordt bijvoorbeeld ingezet voor het vinden van een directielid. Deze trajecten vragen een goede voorbereiding. Het kan soms enkele maanden duren voor een geschikte kandidaat gevonden is. Het actief zoeken en benaderen van potentiele kandidaten wordt talenthunting genoemd. De kandidaat is zelf niet actief op zoek naar een nieuwe functie. Je moet hem enthousiast maken voor de beschikbare functie bij de opdrachtgever.

Het moment dat je kiest voor personeelswerving is bij een te verwachten bedrijfsgroei, of bij het wegvallen van een werknemer. Dit kan ook voor het tijdelijk invullen van een vacature zijn bij zwangerschapsverlof.

Wij geven gratis advies en helpen je graag met vragen over personeelswerving. Je bereikt onze adviseurs telefonisch via 085 – 40 195 40, of via klantenservice@werksite.nl.

Onze beste beoordeelde artikelen over Personeelswerving

Artikelen

Rechten en plichten bij uitzendwerk

Bij uitzendwerk zijn er altijd drie partijen: de uitzendkracht zelf, het uitzendbureau en de opdra...

Artikelen

Uitzendwerk via een uitzendbureau

Ben je op zoek naar werk, een tijdelijke baan of zelfs naar een fulltime carrière bij een leuk bedr...

Artikelen

Financiële detachering

Wat is detachering nu eigenlijk. In principe word je bij detachering uitgeleend aan een derde partij...