Vergelijk 3 offertes voor re-integratie

Zoek jij ook een betrouwbare organisatie voor re-integratie? Via ons landelijk netwerk ontvang je vrijblijvend 3 offertes voor re-integratie. Je kiest zelf het beste aanbod en bespaart veel tijd én geld!

Hoe werkt het?

 • STAP 1 > Vul het formulier in en beschrijf duidelijk je wensen
 • STAP 2 > Drie organisaties sturen GRATIS een offerte
 • STAP 3 > Jij kiest zelf de organisatie met het beste aanbod.

Vul je gegevens in

Naam bestaat niet
Naam bestaat niet
Ongeldig telefoonnummer
Ongeldig e-mailadres

Veelgestelde vragen over re-integratie offerte aanvragen

Een offerte aanvraag voor re-integratie is gratis en geheel vrijblijvend. Je zit nergens aan vast. Vul het formulier op deze pagina in om drie offertes te ontvangen. Wij beschikken over een groot landelijk netwerk met specialisten op het gebied van re-integratie. Door het formulier in te vullen zorgen wij dat je snel drie offertes ontvangt van de best passende organisaties.

Ja, onze klanten maken een offerte op basis van jouw wensen. De begeleiding is altijd afgestemd op jouw situatie. Beschrijf in het formulier zo duidelijk mogelijk wat je nodig hebt. Een adviseur van Werksite neemt de aanvraag in behandeling en zorgt dat je met de juiste organisaties in contact komt. Je hoeft zelf niet meer op zoek, de adviseur neemt het werk van je over. Zo krijg je snel de beste maatwerk offertes voor re-integratie. Daarmee bespaar je tijd én geld.

De kosten van re-integratie variëren op basis van bijvoorbeeld jouw regio, hulpvraag, leeftijd, opleidingsniveau en branche. Wij adviseren om niet te rekenen met gemiddelde kosten. Elke situatie vraagt namelijk om maatwerk. Het aanvragen van drie offertes geeft snel inzicht in de kosten voor jouw specifieke situatie. Het ontvangen van de offertes is gratis en vrijblijvend.

De offertes voor re-integratie ontvang je binnen 24 uur. Indien dit sneller moet dan adviseren wij om telefonisch contact met een adviseur van Werksite op te nemen. Dit kan via telefoonnummer 085 – 40 195 40.

Lees de offertes voor re-integratie goed door. Bekijk of de organisaties dezelfde termijn hanteren. Lees reviews en ervaringen. Geef jezelf bedenktijd en ga een kennismakingsgesprek aan. Bedenk vooraf wat je belangrijk vindt: prijs of kwaliteit? Heb je behoefte aan persoonlijk advies, bel dan telefoonnummer 085 - 40 195 40.

Vergelijk kosten en offerte re-integratie

Met re-integratie moet u denken aan terugkeer naar werk, omdat u bijvoorbeeld langdurig ziek bent geweest en weer opzoek gaat naar een bijbehorende baan. Een re-integratiebureau of specialist gaat samen met u onderzoeken welke kansen de arbeidsmarkt biedt, passend bij uw persoonlijke situatie. Re-integratie is altijd maatwerk. De kosten varieren sterk. Wij kunnen u helpen om snel drie offertes van re-integratiebureaus te vergelijken. Ook helpen wij mensen die van het UWV een bureau mogen selecteren voor een WerkFit, NaarWerk of Modulair-traject mogen doorlopen.
Wij kunnen u gratis met drie re-integratiebureaus in contact brengen. U kiest zelf het best passende aanbod. Onze adviseur gaat er voor zorgen dat u snel in contact wordt gebracht met de re-integratiebureaus die aansluiten op uw persoonlijke wensen. Daarbij worden er rekening gehouden met o.a. regio, budget, leeftijd en situaties. Wilt u direct contact met een adviseur van Werksite, bel dan telefoonnummer 085 – 40 195 40 of stuur een e-mail naar klantenservice@werksite.nl. Door het contactformulier in te vullen wordt uw aanvraag direct in werking gezet. Binnen 24 uur ontvangt u maximaal drie offertes. Zo vergelijkt u vrijblijvend de kosten van arbodiensten! Wij nemen het zoeken van de beste leverancier voor u uit handen.

Beste Prijs-Kwaliteit

Waar moet u op letten bij het selecteren van een re-integratiebureau of specialist? Een zorgvuldige keuze maken is heel belangrijk. U moet een klik hebben met de re-integratiecoach. Het moet vertrouwt aanvoelen, er moet wederzijds respect zijn. Hiermee helpen wij u natuurlijk. Bij het selecteren van een bureau of coach kunt u ook de offertes vergelijken en zelf kiezen wat de beste prijs-kwaliteit voor uw situatie is.

Hoe vind ik het beste re-integratiebureau?

Er zijn veel verschillende re-integratiebureaus in Nederland. Het beste re-integratiebureau is voor iedereen een persoonlijke afweging. Veel mensen vinden de persoonlijke klik met een re-integratiecoach belangrijk. Deze coach begeleidt jou tijdens het gehele re-integratietraject. In het maken van een keuze kunnen de volgende overwegingen een rol spelen:

 1. Wil je een landelijke organisatie, regionaal of lokaal re-integratiebureau?
 2. Wil je een man of vrouw als coach?
 3. Zijn de kosten belangrijk?
 4. Hoever wil je reizen om bij het bureau te komen?
 5. Moet het bureau een bedrijfsnetwerk hebben in jouw branche?
 6. Hoe tevreden zijn andere klanten?
 7. Mag je zelf een bureau kiezen of doet de werkgever dit?
 8. Welke expertise heeft het bureau nodig?

Vind je het moeilijk om zelf een re-integratiebureau te vinden, neem dan vrijblijvend contact op met de adviseurs van Werksite. Je bereikt ons via telefoonnummer 085 – 40 195 40.

Groot landelijk netwerk

Onze dienstverlening is gratis. Werksite beschikt over een groot landelijk netwerk met -integratiebureaus en coaches. Vooraf bespreekt de adviseur van Werksite uw wensen. Op basis van het gesprek kiest de adviseur drie coaches of bureaus die het best bij uw situatie passen. De drie bureaus of specialisten stellen kosteloos een offerte op. U maakt de keuze welke organisatie het beste aanbod heeft en het best bij u past. De offertes die u krijgt zijn gratis én vrijblijvend. Wij zijn onafhankelijk en helpen bij het maken van de match tussen vraag en aanbod.

Wat doet een re-integratiebureau?

Een re-integratiebureau begeleid mensen die werkloos zijn of langdurig ziek zijn geweest om weer op de arbeidsmarkt actief te worden. Een re-integratietraject kan ook door uw huidige werkgever opgestart worden, omdat u het werk niet meer kunt doen of na 12 maanden nog steeds ziek bent.

Hoe werkt re-integratie?

Een traject bij een re-integratiebureau kent een aantal stappen. Dit kan per bureau verschillen, maar meestal bestaat dit uit:

 • Kennismakingsgesprek ondergaan
 • Onderzoeken van de mogelijkheden
 • Plan van aanpak opstellen
 • Individuele begeleiding
 • Voorbereiden op sollicitatie
 • Evalueren

Re-integratie eerste en tweede spoor

Re-integratie heeft twee sporen. In het eerste ziektejaar van de werknemer is sprake van eerste spoor re-integratie. De werknemer wordt begeleidt om terug te keren naar zijn eigen functie. Is dit niet mogelijk, dan probeert de werkgever een andere functie voor de werknemer te vinden binnen het bedrijf. Eventueel wordt de eigen functie aangepast op de capaciteit en draagkracht van de werknemer.
Re-integratie tweede spoor gaat pas van start als de eerste spoor niet mogelijk blijkt. De werknemer is dan een jaar ziek, of er is door een arbeidsdeskundige besloten dat er bij de eigen werkgever onvoldoende mogelijkheden zijn om terug te keren naar de arbeidsmarkt. Binnen het bedrijf is geen passende functie meer beschikbaar.

Re-integratie via het UWV

Het UWV stelt diverse gratis re-integratietrajecten beschikbaar voor mensen met een arbeidsbeperking of langdurige ziekte. Dit zijn WerkFit-trajecten, NaarWerk-trajecten en Modulaire-trajecten. Iedereen die een WIA-uitkering ontvangt en aan de slag wil met zijn loopbaan kan van deze begeleiding gebruik maken. Wij zorgen dat u snel in contact komt met drie re-integratieburaus die gecontracteerd zijn door het UWV. Bel dan telefoonnummer 085 – 40 195 40 of stuur een e-mail naar klantenservice@werksite.nl.

Ja, ik wil 3 offertes