Arbodiensten

Op zoek naar de kosten van arbodiensten? Vergelijk alle arbodiensten in Nederland. Ontvang gratis offertes en kies de beste aanbieder.

Zoek arbodiensten in jouw regio

9.0

Arbeidsdeskundig onderzoek

€ 950,00 (2 weken)

Als arbeidsdeskundigen zetten wij mensen in hun kracht waardoor ze mogelijkheden zien in plaats van ...

10.0

ABTRO

Re-integratiebureau speciaal voor anderstaligen! Het eerste en enige re-integratiebureau in Nederland dat echt gespecialiseerd is in het re-integreren van anderstaligen.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 3 Bedient uw provincie
Meer informatie

10.0

Fith B.V.

Fith biedt arbeidsbemiddeling op maat. Bij ons draait alles om mensen, werk en mogelijkheden. Voor u persoonlijk, uw bedrijf, of uw klanten. Onderscheidend en uniek aan Fith is haar landelijk dekkende netwerk van senior adviseurs.

Aantal vestigingen: 71 Bedient uw provincie
Meer informatie

9.8

De Paskamer

De Paskamer begeleidt managers en professionals tot en met een toekomstige droombaan/bedrijf die innovatief, wendbaar en dicht bij zichzelf willen blijven, passend in persoonlijke levensfases en de fase van het bedrijf. Online landelijk & offline in Brabant mogelijk. * Bij Verandering. Diagnostiek en sturing van een veranderingsproces. Wij begeleiden verandering bij managers of managementteams (MT). * Bij Beweging. Wij brengen manager en organisatie bij elkaar die minimaal 70% compatibel en betrouwbaar is, een data based en persoonlijke aanpak biedt gecombineerd met levens- en bedrijfsfase, talent, strategie, leiderschap en cultuur. Meer weten? Maak vrijblijvend een afspraak of zie ook onze website(s) depaskamer.careers & integratievecounseling

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 6 Bedient uw provincie
Meer informatie

9.7

Staatvandienst

Staatvandienst creëert nieuwe mogelijkheden voor werk! Staatvandienst begeleidt werkzoekende en verzuimende werknemers op weg naar nieuw en passend werk.

Aantal vestigingen: 40 Bedient uw provincie
Meer informatie

9.7

H3Group

Outplacement, Jobcoaching, Re integratiebureau, wet poortwachter, spoor 2

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 8 Bedient uw provincie
Meer informatie

9.0

Mindful Perspectief

Arbeidsmobiliteit Mindful Perspectief maakt beter! Onze drive: mensen en organisaties helpen om hun mogelijkheden en talenten optimaal te benutten. Een team van deskundige en ervaren medewerkers is uw partner als het gaat om in-, door- en uitstroom van uw personeel. Van loopbaanadvisering, training en assessments tot re-integratie 2e spoor en outplacement. Wij staan voor een menselijke maat in onze dienstverlening en bieden wezenlijke aandacht. Daarom levert onze aanpak gemotiveerde en tevreden werknemers op, tot tevredenheid van onze opdrachtgevers.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie
Meer informatie

9.0

id Plein

Al onze trajecten worden afgestemd op hetgeen dat nodig is voor een succesvol vervolg van uw loopbaan.

Aantal vestigingen: 67 Bedient uw provincie
Meer informatie

9.0

PerspectiefPlus

Specialisten in Verzuim (Wet Verbetering Poortwachter), Re-integratie Spoor 2, Outplacement, Loopbaanbegeleiding, Jobcoaching, Trajecten voor het UWV, Modulair, Werkfit Maken-trajecten en Naar-Werk-trajetcen.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie
Meer informatie

8.5

Anezka

Vakkundige en resultaatgerichte aanpak van outplacement, re-integratie, loopbaan- en mobiliteitstrajecten of vraagstukken op het gebied van persoonlijke- & team ontwikkeling. Sterk in training, coaching en advies bij veranderprocessen.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie
Meer informatie

8.5

Anezka

Vakkundige en resultaatgerichte aanpak van outplacement, re-integratie, loopbaan- en mobiliteitstrajecten of vraagstukken op het gebied van persoonlijke- & team ontwikkeling. Sterk in training, coaching en advies bij veranderprocessen.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie
Meer informatie

Anita Smeding Coaching

A & O psycholoog / coach erkend loopbaanprofessional NOLOC met ruime werkervaring en praktische aanpak.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie
Meer informatie

Traject Consult

Specialist op het gebied van re-integratie 2e spoor, outplacement en loopbaanbegeleiding en -coaching. Wij werken landelijk en zijn dus altijd in de buurt!

Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie
Meer informatie

Bureau Streefkerk BV

Al 19 jaar succesvol samen aan het werk. Bureau Streefkerk is een stevige regionale speler in de profit- en non-profitsector en is actief op het brede terrein van instroom, doorstroom en uitstroom.

Aantal vestigingen: 5 Bedient uw provincie
Meer informatie

Wij helpen je bij het vinden van de beste arbodiensten

Wij vergelijken het aanbod van arbodiensten in Nederland. Je kan zelf zoeken naar de best passende dienst, of je vraagt ons om advies. Wij zijn onafhankelijk en delen graag onze expertise.

Arbodiensten traject

Bekijk zelf alle trajecten per regio, expertise en kosten. Lees de reviews.

Behoefte aan maatwerk?
Vraag snel 3 offertes op.

Vul het formulier in of neem snel contact met ons op.
085 - 40 195 40

Vragen en artikelen over arbodiensten

Beroepskeuzetest

Welke baan past het beste bij mij?

Normaal artikel

Sporten tijdens werktijd

Door de  Corona maatregelen zijn werknemers niet meer in staat om na 17:00 uur deel te nemen aa...

Normaal artikel

Welke verplichtingen kent de Arbowet?

De Arbeidsomstandighedenwet (Arbowet) is er om werknemers een veilige en gezonde werkplek te bieden....

Normaal artikel

ZZP en Arbowet: welke eisen gelden er?

Als je in een groot bedrijf werkt of hebt gewerkt, weet je dat er heel wat veiligheidsvoorschriften ...

Normaal artikel

Het nieuwe werken

Werken vanuit een thuissituatie groeit bij steeds meer bedrijven aan populariteit. Logisch, want b...

Veelgestelde vragen over Arbodiensten

De taak van een arbodienst is werkgevers te begeleiden bij hun verzuimbeleid en arbeidsomstandighedenbeleid. De arbodienst heeft diverse specialisten die deze taken uitvoeren: een bedrijfsarts, veiligheidskundige, arbeidshygiënist en arbeid- en organisatiedeskundige.

De werkgever is verplicht om een samenwerking aan te gaan met een deskundige op het gebied van veilig en gezond werken, bijvoorbeeld een arbodienst. Op werksite.nl, daar kunt u zich vrijblijvend oriënteren. U leest meer over arbodiensten en u vergelijkt op basis van uw wensen en eisen arbodiensten met elkaar.

De arbodienst heeft, volgens de Arbowet,de volgende taken: Advies en toetsing van de Risico Inventarisatie en Evaluatie (RIE) van het bedrijf. Hierin staan de risico's die binnen het bedrijf aanwezig zijn en welke maatregelen er zijn om de risico's te verkleinen. En de arbodienst zorgt voor de begeleiding van zieke medewerkers. Uitvoeren van arbeidsgezondheidskundig onderzoek. Uitvoeren van aanstellingskeuringen, als die er zijn in het bedrijf.Arbodiensten doen soms meer, zoals werkplekonderzoek en de griepprik voor een bedrijf verzorgen.

Is je werknemer ziek, dan schakel je een arbodienst of bedrijfsarts in. Zij helpen je bij je verzuimbeleid. Geef altijd zo snel mogelijk door aan je arbodienst of bedrijfsarts dat je werknemer ziek is. De arbodienst helpt je met het opstellen van verschillende plannen en de uitvoering daarvan.

De kosten hangen af van de ondersteuning die je kiest. Gemiddeld ben je per werknemer tussen de 100 en 150 euro per jaar kwijt. Veel bedrijven sluiten een abonnement af bij een arbodienst.

Je kunt je aanmelden op Werksite via de aanmeldpagina. Na het registreren ben je direct in staat om jouw diensten te publiceren. Als je nog vragen hebt, kun je bellen met 085-40 195 40.

Ja, je kan persoonlijk advies van ons krijgen. We horen graag je wensen. Stuur een e-mail naar klantenservice@werksite.nl. Of bel ons via 085 – 40 195 40.

Onze beste beoordeelde artikelen over Arbodiensten

Artikelen

Arbeidsomstandigheden binnen bedrijven

Een werkgever moet zorgen voor goede arbeidsomstandigheden binnen het bedrijf. Of het nu om een bank...

Artikelen

Arbeidsomstandigheden

Elke organisatie heeft te maken met arbeidsomstandigheden; of het nu gaat om commerciële bedr...

Artikelen

Wat doet de Arbeidsinspectie?

De Arbeidsinspectie, tegenwoordig Inspectie SZW, kijkt toe op naleving van de Arbowet. Met andere wo...