logo

Gratis: 3 offertes voor mediation

Ontvang ook 3 offertes voor mediation en bespaar tot €2.000! Vergelijk snel de kosten. Jij kiest zelf het beste aanbod. Onze specialisten geven jou gratis persoonlijk advies.

  • Groot landelijk netwerk met loopbaanadviesbureaus
  • Beschrijf jouw wensen zo duidelijk mogelijk
  • Vul een telefoonnummer in voor een snelle reactie
  • Persoonlijk contact en advies: bel 085 - 40 195 40

Vul je gegevens in

Naam bestaat niet
Naam bestaat niet
Ongeldig telefoonnummer
Ongeldig e-mailadres

Veelgestelde vragen over mediation offerte aanvragen

Een offerte aanvraag voor mediation is gratis en geheel vrijblijvend. Je zit nergens aan vast. Vul het formulier op deze pagina in om drie offertes te ontvangen. Wij beschikken over een groot landelijk netwerk met specialisten op het gebied van mediation. Door het formulier in te vullen zorgen wij dat je snel drie offertes ontvangt van de best passende organisaties.

Ja, onze klanten maken een offerte op basis van jouw wensen. De begeleiding is altijd afgestemd op jouw situatie. Beschrijf in het formulier zo duidelijk mogelijk wat je nodig hebt. Een adviseur van Werksite neemt de aanvraag in behandeling en zorgt dat je met de juiste organisaties in contact komt. Je hoeft zelf niet meer op zoek, de adviseur neemt het werk van je over. Zo krijg je snel de beste maatwerk offertes voor mediation. Daarmee bespaar je tijd én geld.

De kosten van mediation variëren op basis van bijvoorbeeld jouw regio, hulpvraag, leeftijd, opleidingsniveau en branche. Wij adviseren om niet te rekenen met gemiddelde kosten. Elke situatie vraagt namelijk om maatwerk. Het aanvragen van drie offertes geeft snel inzicht in de kosten voor jouw specifieke situatie. Het ontvangen van de offertes is gratis en vrijblijvend.

De offertes voor mediation ontvang je binnen 24 uur. Indien dit sneller moet dan adviseren wij om telefonisch contact met een adviseur van Werksite op te nemen. Dit kan via telefoonnummer 085 – 40 195 40.

Lees de offertes voor mediation goed door. Bekijk of de organisaties dezelfde termijn hanteren. Lees reviews en ervaringen. Geef jezelf bedenktijd en ga een kennismakingsgesprek aan. Bedenk vooraf wat je belangrijk vindt: prijs of kwaliteit? Heb je behoefte aan persoonlijk advies, bel dan telefoonnummer 085 - 40 195 40.

Vergelijk kosten en offertes mediation

Het komen tot een werkbare oplossing bij een conflict. Dat is het doel van mediation. Heeft u een situatie waarvoor een mediatior gewenst is, via ons landelijk netwerk vergelijkt u snel drie offertes.
Bij mediation lossen partijen samen hun conflicten op via een mediator. De Mediator is onafhankelijk en heeft als bemiddelaar dus een neutrale rol. Mediation kan u helpen problemen zoals een conflict met uw werkgever of werknemer te verhelpen.
Wij kunnen u snel met 3 mediatiors in contact brengen. U kiest zelf het best passende aanbod. Onze adviseur gaat er voor zorgen dat u snel in contact wordt gebracht met de Mediatior die aansluit op uw persoonlijke wensen. Daarbij worden er rekening gehouden met o.a. hulpvraag, regio, budget, leeftijd en andere relevante situaties.
Wilt u direct contact met een adviseur van Werksite, bel dan 085-40 195 40. Door het contactformulier in te vullen wordt uw aanvraag direct in werking gezet. Binnen 24 uur ontvangt u maximaal drie offertes. Zo vergelijkt u vrijblijvend de kosten van mediators! Wij nemen het zoeken van de beste bemiddelaar voor u uit handen.

Beste Prijs-Kwaliteit

Het is belangrijk dat u de juiste mediator gaat selecteren. Een zorgvuldige keuze maken is belangrijk. U moet een klik hebben met de persoon die als bemiddelaar wordt aangesteld. Het moet vertrouwt voelen en de betrokken partijen moeten elkaar goed begrijpen. Hiermee gaan wij u natuurlijk helpen. Drie mediators uit ons netwerk gaan u benaderen en stellen een offerte op. Dit gebeurt vrijblijvend. Op deze manier kunt u zelf kiezen welke partij de beste prijs-kwaliteit biedt.

Groot landelijk platform

Onze dienstverlening is geheel gratis. Werksite beschikt over een groot landelijke netwerk van mediation specialisten. Vooraf bespreekt u met de adviseur van Werksite uw wensen. Op basis van het gesprek kiest de adviseur drie mediators die het beste bij uw casus passen. Zo ontvangt u binnen 24 uur drie offertes die u gratis krijgt toegestuurd. U maakt zelf een keuze welke mediator het beste bij u past en welke daarmee het beste aanbod heeft. De offertes die u krijgt zijn kosteloos. Werksite heeft een onafhankelijke rol. Wij helpen uitsluitend bij het maken van de beste match tussen vraag en aanbod.

Wat doet een Mediatior?

Voordeel bij Mediation is dat de Mediator neutraal is en onpartijdig. Bijvoorbeeld bij een arbeidsconflict tussen werkgever en werknemer of tussen twee werknemers, kan er gekozen worden voor deze vorm van onafhankelijke bemiddeling. De betrokken partijen gaan gesprekken aan met het doel om tot een oplossing te komen. Met voordeel van mediation is dat u geld en energie bespaart. Belangrijke punten om tot een keuze voor een goede mediator te komen:

  • Plan een eerste kennismakingsgesprek
  • Weet dat u niet direct een beslissing hoeft te nemen
  • Mediation is altijd vertrouwelijk
  • Bepaal vooraf de vergoeding van de mediator
  • Maak een keuze en stel een overeenkomst op

Mediator als bemiddelaar

De mediator is de bemiddelaar en gaat samen met u en de andere partij proberen om een oplossing te vinden. Een mediator zorgt ervoor dat beide partijen elkaars behoefte begrijpt en ervoor zorgt dat er een oplossing wordt gevonden. Het kunnen allerlei conflicten zijn of het nou met uw werkgever, werknemer is. Een mediator is altijd neutraal en legt de meningen bij elkaar. Mediaton geeft oplossingen en zorgt ervoor dat u niet naar het verleden kijkt, maar vooral naar de toekomst.

Ja, ik wil 3 offertes