2 Mediation trajecten in Groningen

Je gekozen filters

Wis alles
  • Provincie:Groningen

     

Xs2more

Experts op het gebied van arbeidsongeschiktheid en reintegratie & arbeidsdeskundig advies

Goed dat u ons gevonden heeft! Zoals onze naam al zegt, bieden wij meer. Meer op het gebied van re-integratie bij arbeidsongeschiktheid, het voeren van bezwaar en beroep bij arbeidsongeschiktheid en het uitvoeren van de Ziektewet voor de eigenrisicodrager. Maar ook als er onder uw werknemers sprake is van ongewenste omgangsvormen of misstanden. Toestanden waarbij u als werkgever graag vlot en adequaat geholpen wilt worden door mensen die meer doen. Onze medewerkers doen meer. Snel, gedegen en vakkundig. Onze begeleiding is intensief en persoonlijk, onze expertiseonderzoeken zijn grondig. Wandel eens door onze site en ontdek wat meer is!

Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem + 12 meer.
Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem + 12 meer.

CS-Act Mens&Organisatie

(team)coaching en mediation CS-Act is voor mensen en organisatie die meer uit hun werk willen halen!

Vanuit mijn adagium: “Het leven is te leuk om met spanningen en ruzies rond te blijven lopen”, zet ik mij als (team)coach en mediator in voor medewerkers, leidinggevenden en bedrijven. Spanningen die op de werkvloer heersen zijn een belangrijke oorzaak van een hoog ziekteverzuim, mogelijke burn-out van medewerkers en niet noodzakelijke (dure) exit-trajecten. Vroegtijdig signaleren en op basis van de uitdaging een coaching of mediationtraject opstarten, kan veel problemen voorkomen. Ik ben lid van het NMv

Harkstede
Harkstede

Wij helpen je bij het vinden van de beste mediator

Wij vergelijken het mediation aanbod in Nederland. Je kan zelf zoeken naar het best passende traject, of je vraagt ons om advies. Wij zijn onafhankelijk en delen graag onze expertise.

Mediation traject

Bekijk zelf alle trajecten per regio, expertise en kosten. Lees de reviews.

Behoefte aan maatwerk?
Vraag snel 3 offertes op.

Vul het formulier in of neem snel contact met ons op.
085 - 40 195 40

Mediation in Groningen

Als werkgever in regio Groningen wil je weten wat de gemiddelde kosten zijn voor een Mediation traject. Werksite vergelijkt alle loopbaanadviesbureaus in Nederland en biedt je de beste prijs-kwaliteit voor professionele loopbaanbegeleiding. Een Mediation traject bestaat uit verschillende onderdelen, zoals het bepalen van de doelen, het identificeren van de problemen, het ontwikkelen van een oplossingsgerichte strategie en het begeleiden van de partijen bij het bereiken van een oplossing. Door deze onderdelen te vergelijken krijg je een goed beeld van de gemiddelde kosten voor een Mediation traject in regio Groningen.

Met Werksite krijg je gratis advies over de best passende organisaties voor loopbaan trajecten. Je kan snel drie offertes vergelijken voor Mediation trajecten in Groningen en zo de beste prijs-kwaliteit voor professionele loopbaanbegeleiding krijgen. Neem contact op met Werksite via telefoonnummer 085-4019540 voor meer informatie over de gemiddelde kosten voor een Mediation traject in regio Groningen.

Vragen en artikelen over mediation

IQ-test

Hoe hoog is jouw IQ? Beantwoord 30 vragen.

Artikel

Assertiviteit: nee-zeggen als uitdaging

Allemaal hebben we weleens problemen met onze assertiviteit. Nee-zeggen is immers niet zo eenvoudi...

Artikel

Discriminatie door werkgever

Onderscheid maken is in een beperkt aantal gevallen toegestaan, maar discriminatie door werkgever is...

Artikel

Samenwerking met collega's verbeteren

Samenwerking lukt alleen als je vertrouwen hebt in de vaardigheden van je collega's en weet wat je v...

Artikel

Manipuleren van collega's

Het is een feit dat kantoorpolitiek bestaat. Collega's die over elkaar roddelen, collega's die carri...

Veelgestelde vragen over Mediation

Er zijn veel organisaties op Werksite te vinden die je kunnen helpen. Zoek in jouw woonplaats, filter op de expertises van de organisaties en vergelijk het aanbod. Bij de profielen lees je eventuele reviews van klanten.

Aanbieders van Mediation kunnen hun diensten op Werksite plaatsen via het aanmeldformulier. Wij bieden je een eigen bedrijfspagina en de mogelijkheid om je diensten goed vindbaar te maken.

Wil je snel offertes ontvangen voor Mediation, neem dan contact op met onze adviseurs. Je krijgt daarmee snel inzicht in de kosten van organisaties uit jouw regio. Onze adviseurs bereik je via telefoonnummer 085 – 40 195 40.

Ja, wij staan je graag persoonlijk te woord. Heb je een vraag over je loopbaan, dan bereik je onze adviseurs via telefoonnummer 085 – 40 195 40, of via klantenservice@werksite.nl.