Ontvang gratis 3 offertes voor verzuimadvies op maat

Via ons landelijk netwerk ontvang je vrijblijvend 3 offertes voor verzuimadvies. Je kiest zelf het beste aanbod en bespaart veel tijd én geld!

 • Gegevens
 • Locatie
 • Klaar

Vul je gegevens in

, waar zoek je Verzuimadvies?

Terug

Dankjewel, geef een toelichting op je aanvraag. 😃

Terug
 • 20 jaar ervaring in arbeidsbemiddeling
 • Landelijk netwerk met 1.500 coaches
 • 98% van de deelnemers vind z'n verzuimadvies een succes

De gegevens in je offerteaanvraag zijn SSL beveiligd.

Veelgestelde vragen over verzuimadvies offerte aanvragen

Een offerte aanvraag voor verzuimadvies is gratis en geheel vrijblijvend. Je zit nergens aan vast. Vul het formulier op deze pagina in om drie offertes te ontvangen. Wij beschikken over een groot landelijk netwerk met specialisten op het gebied van verzuimadvies. Door het formulier in te vullen zorgen wij dat je snel drie offertes ontvangt van de best passende organisaties.

Ja, onze klanten maken een offerte op basis van jouw wensen. De begeleiding is altijd afgestemd op jouw situatie. Beschrijf in het formulier zo duidelijk mogelijk wat je nodig hebt. Een adviseur van Werksite neemt de aanvraag in behandeling en zorgt dat je met de juiste organisaties in contact komt. Je hoeft zelf niet meer op zoek, de adviseur neemt het werk van je over. Zo krijg je snel de beste maatwerk offertes voor verzuimadvies. Daarmee bespaar je tijd én geld.

De kosten van verzuimadvies variëren op basis van bijvoorbeeld jouw regio, hulpvraag, leeftijd, opleidingsniveau en branche. Wij adviseren om niet te rekenen met gemiddelde kosten. Elke situatie vraagt namelijk om maatwerk. Het aanvragen van drie offertes geeft snel inzicht in de kosten voor jouw specifieke situatie. Het ontvangen van de offertes is gratis en vrijblijvend.

De offertes voor verzuimadvies ontvang je binnen 24 uur. Indien dit sneller moet dan adviseren wij om telefonisch contact met een adviseur van Werksite op te nemen. Dit kan via telefoonnummer 085 – 40 195 40.

Lees de offertes voor verzuimadvies goed door. Bekijk of de organisaties dezelfde termijn hanteren. Lees reviews en ervaringen. Geef jezelf bedenktijd en ga een kennismakingsgesprek aan. Bedenk vooraf wat je belangrijk vindt: prijs of kwaliteit? Heb je behoefte aan persoonlijk advies, bel dan telefoonnummer 085 - 40 195 40.

Ziekteverzuim en verzuimadvies

Iedere organisatie krijgt een keer te maken met een zieke werknemer. De kosten van ziekteverzuim lopen helaas hard op. Zeker wanneer een werknemer langere tijd zijn werk niet kan beoefenen. Goede begeleiding van dit proces kan veel geld besparen.
Werksite helpt werkgevers om grip te krijgen op ziekteverzuim. Wij brengen u gratis en vrijblijvend in contact met drie organisaties die gespecialiseerd zijn in verzuimbegeleiding. De organisaties brengen een offerte uit, zodat u de kosten kan vergelijken.

Vergelijk offertes

Het vervelende van een zieke medewerker binnen uw bedrijf is, dat het loon van de medewerker tijdens zijn ziekteperiode doorbetaald wordt. Daarom is het erg prettig dat de medewerker zijn ziekteverzuim zo kort mogelijk is. Tijdens de ziekteperiode moet de werknemer zich wel aan zijn re-integratieverplichtingen en regels van de werkgever houden. De organisaties waarmee wij u in contact brengen zijn expert in het terugdringen van ziekte op de werkvloer, zij vertellen precies hoe dit in z’n werking gaat. Bent u geïnteresseerd in lagere ziektekosten? Bel dan 085 - 40 195 40.

Beste Prijs-Kwaliteit

Waar moet u op letten bij het selecteren van een Juridisch Adviesbureau? Een zorgvuldige keuze maken is heel belangrijk. U moet een klik hebben met de adviseur. Het moet vertrouwt aanvoelen, er moet wederzijds respect zijn. Hier helpen wij u natuurlijk mee. Bij het selecteren van een adviesbureau of specialist kunt u altijd een kennismakingsgesprek hebben. Dit is nodig voor de jurist om te bepalen wat er geoffreerd moet worden. Op de offerte ziet u het tarief en de te verwachten kosten. Tijdens het kennismakingsgesprek heeft u de kans om de jurist te vragen naar zijn ervaring met soortgelijke situaties als die van uzelf. Vraag naar een plan van aanpak en het te verwachten resultaat. Zo is het mogelijk om de offertes goed te vergelijken en zelf te kiezen wat de beste prijs-kwaliteit voor uw situatie is.

Groot landelijk netwerk

Het ontvangen en vergelijken van offertes is voor u geheel vrijblijvend. Wij beschikken over een groot landelijk netwerk met verzuimspecialisten. Onze rol is geheel onafhankelijk.
Vooraf aan het traject neemt een adviseur contact met up en stelt vragen over uw wensen en situatie rond ziekteverzuim. Het is voor ons belangrijk om te weten wat uw verwachtingen zijn.
Na dit korte telefonisch gesprek kiest de adviseur drie gespecialiseerde verzuimspecialisten, die wij met u in contact gaan brengen. Vervolgens stellen de specialisten binnen 24 uur een offerte voor u op. In de offertes leest u gedetailleerd het aanbod van de bedrijven. Zo kiest u uiteindelijk zelf het best passende aanbod. Ons advies is om niet alleen de prijs te beoordelen, maar ook te kijken of u een goed gevoel bij de organisatie heeft. Juist bij dit type dienstverlening is een persoonlijke klik erg belangrijk.

Onderdelen van Verzuimadvies

Het voordeel van professioneel verzuimadvies is dat de werknemers goed geholpen kan worden. Door een goede verzuimbegeleiding kan de persoon in kwestie snel weer zijn werk hervatten en kunnen vervelende gevolgen beperkt worden.
De Onderdelen van een verzuimtraject:

 • Probleemanalyse
 • Plan van aanpak
 • Voortgangsgesprekken met werkgever
 • Eerstejaarsevaluatie
 • Eindevaluatie / re-integratieverslag
 • (Is de werknemer nog steeds ziek) Re-integratie

Wat doet een verzuimspecialist?

Wanneer een medewerker voor langere tijd ziek dreigt te worden, dan wordt vaak gebruikt gemaakt van de expertise van een verzuimspecialist. Bij verzuimbureaus werken gespecialiseerde adviseurs die de werknemer begeleiden binnen dit traject en hem of haar zo goed mogelijk ondersteunen. Het doel is uiteraard dat de werknemer snel weer in zijn functie door kan, of aangepast werk gaat doen.
Daarnaast wordt er ook binnen dit traject gekeken wat de werkgever kan doen. Werkgevers hebben een belangrijke taak om het personeel preventie te beschermen tegen ziekte en uitval. Een specialist in ziekteverzuim adviseert zodoende ook over de arbeidsomstandigheden. Een gezonde en positieve werkomgeving zorgt voor minder uitval. Zo houdt u grip op de kosten van ziekteverzuim.

Ja, ik wil 3 offertes