Vergelijk 339 studiekeuze specialisten

Wat zijn de kosten van studiekeuzeadvies? Selecteer 3 van de 339 adviseurs die u hulp bieden bij de studiekeuze en ontvang direct offertes.Vergelijk ook de 341 studiekeuzeadviseurs. De gemiddelde score is 8,5 uit 221 ervaringen.

Bel met onze adviseurs

ma t/m vr 08:30 - 21:00 uur

085 - 40 195 40

Studiekeuze

Een studiekeuze moet je op vroege leeftijd maken. Dat begint al bij profielkeuze op de middelbare school. Werksite brengt je graag in contact met bureaus, die jou professioneel kunnen adviseren. Vraag gratis drie offertes aan en vergelijk direct.

Hoe werkt het:

Offerte stap 02

Onze loopbaanadviseur neemt contact met je op.

Offerte stap 03

Van maximaal drie organisaties ontvang je een offerte.

Goed kiezen

Maar met een selectie van vervolgonderwijs ben je er nog niet. Want welke studierichting wil je op? Daar gaat een studiekeuze uiteindelijk echt over. De studiekeuze komt bij het vervolgonderwijs flink om de hoek kijken. Best fijn wanneer je hierbij geholpen wordt. Gelukkig zijn er genoeg organisaties die hierin gespecialiseerd zijn.

Uitspraken

Veel bureaus die jou kunnen helpen in je studiekeuze, nemen tests af. Zo´n test bevat meestal een aantal uitspraken, waar je het mee eens of niet mee eens kunt zijn. Door de diversiteit van uitkomsten, krijg je aardig inzicht in jouw interessegebied. Voor een goede studiekeuze is een persoonlijk gesprek ook belangrijk. Elk bureau heeft een eigen werkwijze. Vergelijk daarom snel drie offertes en in korte tijd weet je wie jouw studiekeuze helpt bepalen.

Wij bemiddelen o.a. voor:

Politie
Blokker
Rechtspraak
Leger des Heils
Halfords
Openbaar Ministerie
Gemeente Purmerend
Gemeente Schiedam
Gemeente Ede
Vesteda
GDF SVEZ
Royal HaskoningDHV
 • KeuzeSprong						in Dordrecht

  KeuzeSprong in Dordrecht

  KeuzeSprong is een specialist in studiekeuze en loopbaanbegeleiding. Wij kunnen je grondig en persoonlijk begeleiden naar een opleiding op een hogeschool of universiteit of koers in je loopbaan als 20'er of 30'er.

  Werknemers:
  0-10
 • FteB Consultancy						in Tilburg

  FteB Consultancy in Tilburg

  Loopbaanadvies, studiekeuzeadvies en beroepskeuzeadvies Tilburg; Ontdek jouw passie en talenten. Bewust of onbewust heb jij jouw motivatie, passie en talenten al regelmatig gebruikt. Wij helpen jouw deze te leren kennen en in te zetten.

  Werknemers:
  0-10
 • Let's Work						in Wijchen

  Let's Work in Wijchen

  Begeleiding door psycholoog bij vragen op het gebied van studiekeuze, beroepskeuze en loopbaan. Begeleiding bij sollicitaties, arbeidsmarktoriëntatie. Aangesloten bij het NIP (Nederlands Instituut van Psychologen).

  Werknemers:
  0-10
 • Steps and Clouds						in Sneek

  Steps and Clouds in Sneek

  Loopbaancoaching en studiekeuzebegeleiding is wat ik aanbied vanuit de bedrijfsnaam Steps and Clouds. Heb jij behoefte aan loopbaanadvies? Neem dan contact met me op! Het lijkt me leuk om kennis met je te maken.

  Werknemers:
  0-10
 • StudieKoers						in Rosmalen

  StudieKoers in Rosmalen

  Twijfels over studiekeuze? Laat StudieKoers helpen bij het persoonlijke studiekeuzetraject. Door 1-op-1-gesprekken in combinatie met verrijkende opdrachten en testen wordt heel duidelijk welke opleiding het beste past! Voor MBO - HBO - WO.

  Werknemers:
  0-10
 • GB Studiekeuze - Nijmegen -						in Nijmegen

  GB Studiekeuze - Nijmegen - in Nijmegen

  GBj Studiekeuze inspireert en motiveert bij de keuze van je toekomst

  Werknemers:
  0-10
 • Kei studiekeuze-loopbaanadvies						in Wageningen

  Kei studiekeuze-loopbaanadvies in Wageningen

  Keistudiekeuze- en loopbaanadvies ondersteunt scholieren en jongeren bij het maken van een goed onderbouwde en passende studie- of beroepskeuze.

  Branches:
  Onderwijs , Onderwijs , Overheid en Non-profit ...
  Werknemers:
  0-10
 • Assest						in Hengelo OV

  Assest in Hengelo OV

  Studiekeuze, beroepskeuze, profielkeuzeadvies

  Werknemers:
  0-10
 • Stichting MotivatieMatch						in Den Bosch

  Stichting MotivatieMatch in Den Bosch

  MotivatieMatch richt zich op het matchen van personen op basis van intrinsieke motivatie binnen de sectoren onderwijs, arbeid, zorg en welzijn.

  Werknemers:
  0-10
 • Buro RIJK						in Bergen op Zoom

  Buro RIJK in Bergen op Zoom

  Buro RIJK staat voor; Regie In Je Keuze, in je keuze van leven. Want zonder regie is het lastig een juiste keuze te maken. Hoewel geld er toe doet richten we ons niet op rijkdom qua geld, maar rijk in jouw manier van leven!

  Werknemers:
  0-10