Vergelijk 364 studiekeuze specialisten

Wat zijn de kosten van studiekeuzeadvies? Selecteer 3 van de 364 adviseurs die u hulp bieden bij de studiekeuze en ontvang direct offertes.Vergelijk ook de 366 studiekeuzeadviseurs. De gemiddelde score is 8,6 uit 233 ervaringen.

Bel met onze adviseurs

ma t/m vr 08:30 - 21:00, za 09:00 - 17:00

085 - 40 195 40

Studiekeuze

Een studiekeuze moet je op vroege leeftijd maken. Dat begint al bij profielkeuze op de middelbare school. Werksite brengt je graag in contact met bureaus, die jou professioneel kunnen adviseren. Vraag gratis drie offertes aan en vergelijk direct.

Hoe werkt het:

Offerte stap 02

Onze loopbaanadviseur neemt contact met je op.

Offerte stap 03

Van maximaal drie organisaties ontvang je een offerte.

Goed kiezen

Maar met een selectie van vervolgonderwijs ben je er nog niet. Want welke studierichting wil je op? Daar gaat een studiekeuze uiteindelijk echt over. De studiekeuze komt bij het vervolgonderwijs flink om de hoek kijken. Best fijn wanneer je hierbij geholpen wordt. Gelukkig zijn er genoeg organisaties die hierin gespecialiseerd zijn.

Uitspraken

Veel bureaus die jou kunnen helpen in je studiekeuze, nemen tests af. Zo´n test bevat meestal een aantal uitspraken, waar je het mee eens of niet mee eens kunt zijn. Door de diversiteit van uitkomsten, krijg je aardig inzicht in jouw interessegebied. Voor een goede studiekeuze is een persoonlijk gesprek ook belangrijk. Elk bureau heeft een eigen werkwijze. Vergelijk daarom snel drie offertes en in korte tijd weet je wie jouw studiekeuze helpt bepalen.

Wij bemiddelen o.a. voor:

Politie
Blokker
Rechtspraak
Leger des Heils
Halfords
Openbaar Ministerie
Gemeente Purmerend
Gemeente Schiedam
Gemeente Ede
Vesteda
GDF SVEZ
Royal HaskoningDHV
 • StudieKeuze Academie - Midden						in Bilthoven

  StudieKeuze Academie - Midden in Bilthoven

  StudieKeuze Academie helpt je bij het maken van een passende keuze. Of je nu op het kruispunt staat van het kiezen van het goede profiel, een passende studie of de meest geschikte baan.

 • KIES studie&loopbaanadvies						in Bussum

  KIES studie&loopbaanadvies in Bussum

  Studiekeuze advies middels de studiekeuze bootcamp® methode in slechts 1 dagdeel, snel en concreet resultaat. Loopbaanadvies in 2x2,5 uur.

  Werknemers:
  0-10
 • KeuzeSprong						in Tiel

  KeuzeSprong in Tiel

  KeuzeSprong is een specialist in studiekeuze en loopbaanbegeleiding. Wij kunnen je grondig en persoonlijk begeleiden naar een opleiding in het hoger onderwijs of koers in je loopbaan als volwassene.

  Werknemers:
  0-10
 • FteB Consultancy						in Tilburg

  FteB Consultancy in Tilburg

  Loopbaanadvies, studiekeuzeadvies en beroepskeuzeadvies Tilburg; Ontdek jouw passie en talenten. Bewust of onbewust heb jij jouw motivatie, passie en talenten al regelmatig gebruikt. Wij helpen jouw deze te leren kennen en in te zetten.

  Werknemers:
  0-10
 • Steps and Clouds						in Sneek

  Steps and Clouds in Sneek

  Loopbaancoaching en studiekeuzebegeleiding is wat ik aanbied vanuit de bedrijfsnaam Steps and Clouds. Heb jij behoefte aan loopbaanadvies? Neem dan contact met me op! Het lijkt me leuk om kennis met je te maken.

  Werknemers:
  0-10
 • StudieKoers						in Rosmalen

  StudieKoers in Rosmalen

  Twijfels over studiekeuze? Laat StudieKoers helpen bij het persoonlijke studiekeuzetraject. Door 1-op-1-gesprekken in combinatie met verrijkende opdrachten en testen wordt heel duidelijk welke opleiding het beste past! Voor MBO - HBO - WO.

  Werknemers:
  0-10
 • GB Studiekeuze - Nijmegen -						in Nijmegen

  GB Studiekeuze - Nijmegen - in Nijmegen

  GBj Studiekeuze inspireert en motiveert bij de keuze van je toekomst

  Werknemers:
  0-10
 • Betere Studiekeuze						in Bedum

  Betere Studiekeuze in Bedum

  Ben jij op zoek naar de studie die bij jou past? Betere studiekeuze begeleidt jou graag naar je perfecte studie.

  Werknemers:
  0-10
 • De Beek Loopbaancoaching en Studiekeuzeadvies						in Apeldoorn

  De Beek Loopbaancoaching en Studiekeuzeadvies in Apeldoorn

  Advies en begeleiding bij alle vragen rond loopbaan, keuzes in je carriere, solliciteren, (dreigend) ontslag, studiekeuze, outplacement en reintegratie in Gelderland.

  Werknemers:
  0-10
 • Kei studiekeuze-loopbaanadvies						in Wageningen

  Kei studiekeuze-loopbaanadvies in Wageningen

  Keistudiekeuze- en loopbaanadvies ondersteunt scholieren en jongeren bij het maken van een goed onderbouwde en passende studie- of beroepskeuze.

  Branches:
  Onderwijs , Onderwijs , Overheid en Non-profit ...
  Werknemers:
  0-10
 • Hamelink Coaching | StudiekeuzeTraining						in Waalwijk

  Hamelink Coaching | StudiekeuzeTraining in Waalwijk

  Studiekeuze training helpt je individueel die ÉNE studie te vinden die bij jou past! 100% slagingskans. Niet alleen een richting maar die ÉNE studie! Voorkom dat je net als 40% van de eerstejaars studenten dat je een verkeerde studie...

  Werknemers:
  0-10
 • NoBlend Psychologisch Adviesbureau						in Rotterdam

  NoBlend Psychologisch Adviesbureau in Rotterdam

  NoBlend is een gekwalificeerd psychologisch adviesbureau in Rotterdam. Géén mix van gedachten, maar een heldere blik op de toekomst.

  Werknemers:
  0-10
 • carincompaancoaching						in Purmerend

  carincompaancoaching in Purmerend

  OUTPLACEMENT, BURN-OUT, STUDIEKEUZE, KEUZES MAKEN Professionele en persoonlijke begeleiding. Op diverse locaties. Ook afspraak in de buitenlucht mogelijk (coaching aan zee) Op effectieve wijze en met impact tot de kern komen.

  Werknemers:
  0-10