Vergelijk 3 offertes voor studiekeuze

Zoek jij ook een betrouwbare organisatie voor studiekeuze? Via ons landelijk netwerk ontvang je vrijblijvend 3 offertes voor studiekeuze. Je kiest zelf het beste aanbod en bespaart veel tijd én geld!

Hoe werkt het?

  • STAP 1 > Vul het formulier in en beschrijf duidelijk je wensen
  • STAP 2 > Drie organisaties sturen GRATIS een offerte
  • STAP 3 > Jij kiest zelf de organisatie met het beste aanbod.

Vul je gegevens in

Veelgestelde vragen over studiekeuze offerte aanvragen

Een offerte aanvraag voor studiekeuze is gratis en geheel vrijblijvend. Je zit nergens aan vast. Vul het formulier op deze pagina in om drie offertes te ontvangen. Wij beschikken over een groot landelijk netwerk met specialisten op het gebied van studiekeuze. Door het formulier in te vullen zorgen wij dat je snel drie offertes ontvangt van de best passende organisaties.

Ja, onze klanten maken een offerte op basis van jouw wensen. De begeleiding is altijd afgestemd op jouw situatie. Beschrijf in het formulier zo duidelijk mogelijk wat je nodig hebt. Een adviseur van Werksite neemt de aanvraag in behandeling en zorgt dat je met de juiste organisaties in contact komt. Je hoeft zelf niet meer op zoek, de adviseur neemt het werk van je over. Zo krijg je snel de beste maatwerk offertes voor studiekeuze. Daarmee bespaar je tijd én geld.

De kosten van studiekeuze variëren op basis van bijvoorbeeld jouw regio, hulpvraag, leeftijd, opleidingsniveau en branche. Wij adviseren om niet te rekenen met gemiddelde kosten. Elke situatie vraagt namelijk om maatwerk. Het aanvragen van drie offertes geeft snel inzicht in de kosten voor jouw specifieke situatie. Het ontvangen van de offertes is gratis en vrijblijvend.

De offertes voor studiekeuze ontvang je binnen 24 uur. Indien dit sneller moet dan adviseren wij om telefonisch contact met een adviseur van Werksite op te nemen. Dit kan via telefoonnummer 085 – 40 195 40.

Lees de offertes voor studiekeuze goed door. Bekijk of de organisaties dezelfde termijn hanteren. Lees reviews en ervaringen. Geef jezelf bedenktijd en ga een kennismakingsgesprek aan. Bedenk vooraf wat je belangrijk vindt: prijs of kwaliteit? Heb je behoefte aan persoonlijk advies, bel dan telefoonnummer 085 - 40 195 40.

Vergelijk kosten en offertes voor studiekeuze

Overweegt u een professioneel studiekeuzetraject, maar heeft u geen idee waar te beginnen? Wij helpen u graag en brengen u kosteloos in contact met drie studiekeuzeadviseurs. Zo vergelijkt u gratis drie offertes voor studiekeuze.
Een studiekeuze moet u al op een vroege leeftijd maken. Het begint al bij een profielkeuze op de middelbare school. Dit geldt natuurlijk voor iedereen. Het is vooral bedoeld voor mensen die meer inzicht willen en krijgen wat zij nou echt willen doen. Vindt u het moeilijk om een keuze te maken en bent u bereid om dat uit te vinden?
Wij kunnen u snel met 3 studiekeuzeadviseurs of specialisten in contact brengen. U kiest zelf de meest bij passende aanbod. Onze adviseur gaat, naar aanleiding van en gesprek, er voor zorgen dat u snel in contact wordt gebracht met de studiekeuzeadviseur, die aansluit bij uw persoonlijke wensen. Daarbij worden er rekening gehouden met onder andere regio, budget, leeftijd en situatie. Wilt u direct contact met een adviseur van Werksite, bel dan telefoonnummer 085 – 40 195 40 of e-mail klantenservice@werksite.nl. Door het contactformulier in te vullen wordt uw aanvraag direct in werking gezet. Binnen 24 uur ontvangt u maximaal drie offertes. Zo vergelijkt u vrijblijvend de kosten van studiekeuzeadviseurs! Wij nemen het zoeken van de beste bedrijven voor u uit handen.

Beste Prijs-Kwaliteit

Waar moet u op letten bij het selecteren van een studiekeuzeadviseur of specialist? Een zorgvuldige keuze maken is heel belangrijk. U moet een klik hebben met de coaches/ opleiders. Het moet vertrouwt aanvoelen, er moet wederzijds respect zijn. Hiermee helpen wij u natuurlijk mee. Bij het selecteren van een bureau of specialist kunt u ook de offertes vergelijken en zelf kiezen wat de beste prijs-kwaliteit voor uw situatie is.

Landelijk netwerk

Onze dienstverlening is gratis. Werksite beschikt over een groot landelijk netwerk van studiekeuzeadviseurs of specialisten. Vooraf bespreekt de adviseur van Werksite uw wensen. Op basis van het gesprek kiest de adviseur drie adviseurs of specialisten die het best bij uw situatie passen. De drie adviseurs of specialisten stellen een offerte op. U maakt de keuze welke dienst de beste aanbod heeft en het best bij u past. De offertes die u krijgt zijn gratis én vrijblijvend. Wij zijn onafhankelijk en helpen bij het maken van de match tussen vraag en aanbod.

Wat doet een studiekeuzeadviseur?

De adviseurs kunnen u helpen bij het maken van je studiekeuze. Zij nemen met u een test af. Zo’n test bevat meestal een aantal uitspraken, waar je het mee eens of niet mee eens kunt zijn. Door de diversiteit van uitkomsten, krijgt u inzicht in waar u interessegebied ligt. Wat is de plan van de adviseurs of specialisten?

  • Een kennismakings- en intakegesprek nemen
  • Testen afnemen
  • Resultaat bespreken
  • Adviseren
  • Samen evalueren en keuze maken

Waarom een studiekeuze waardevol is

Het maken van een studiekeuze is erg belangrijk. Het geeft u een inzicht wat u in de toekomst wilt doen. U ontdekt waar u goed in bent en wat u zeker leuk gaat vinden. Door bepaalde testen kunt u uw talenten en kwaliteiten ontdekken om verder te gaan ontwikkelen. U wordt hier zelfverzekerd en gemotiveerd van.

Ja, ik wil 3 offertes