Vergelijk 531 beroepskeuze specialisten

Wat kost beroepskeuze? Vergelijk de kosten van 531 beroepskeuzeadviseurs voor professioneel beroepskeuze-advies. Bekijk ook de 534 beroepskeuzeadviseurs. De gemiddelde score is 8,3 uit 130 ervaringen.

Bel met onze adviseurs

ma t/m vr 08:30 - 21:00 uur

085 - 40 195 40

Beroepskeuze

Door een goede beroepskeuze, weet je precies in welke branche jij het beste tot je recht komt. Maak daarom gebruik van ons uitgebreide netwerk en vergelijk eenvoudig de professionals die jou een beroepskeuzetest kunnen afnemen.

Hoe het werkt:

Offerte stap 02

Onze loopbaanadviseur neemt contact met je op.

Offerte stap 03

Je ontvangt van maximaal drie aanbieders een offerte.

Bepalend

Een beroepskeuze is bepalend voor je leven. En in sommige gevallen kom je er halverwege je carrière achter, dat je liever in een andere branche wilt werken. Door een beroepskeuze onder begeleiding van een professional uit te voeren, krijg je niet alleen inzicht in je interesses maar ook in waar jij het beste tot je recht komt. Werksite heeft een groot netwerk van bureaus die zich met beroepskeuze bezig houden. Deze loopbaanadviseurs kijken graag samen met jou naar je capaciteiten en vaardigheden.

 • FteB Consultancy						in Tilburg

  FteB Consultancy in Tilburg

  Loopbaanadvies, studiekeuzeadvies en beroepskeuzeadvies Tilburg; Ontdek jouw passie en talenten. Bewust of onbewust heb jij jouw motivatie, passie en talenten al regelmatig gebruikt. Wij helpen jouw deze te leren kennen en in te zetten.

  Werknemers:
  0-10
 • I-COACH Life & Loopbaan						in Breda

  I-COACH Life & Loopbaan in Breda

  Altijd al heb ik een voorliefde gehad voor het innerlijk én uiterlijk van de mens. Vanuit deze oprechte interesse werk ik als lifecoach, loopbaanadviseur / loopbaancoach, imagocoach en beroepskeuzeadviseur.

  Werknemers:
  0-10
 • Let's Work						in Wijchen

  Let's Work in Wijchen

  Begeleiding door psycholoog bij vragen op het gebied van studiekeuze, beroepskeuze en loopbaan. Begeleiding bij sollicitaties, arbeidsmarktoriëntatie. Aangesloten bij het NIP (Nederlands Instituut van Psychologen).

  Werknemers:
  0-10
 • Beroepskeuze.org						in Assen

  Beroepskeuze.org in Assen

  Mijn kennis en inzicht ligt vooral in: Beroepenkennis en functies Om- en bijscholing van medewerkers Huidige arbeidsmarktmogelijkheden Capaciteiten, interesses en persoonlijkheid Mijn adviezen zijn gericht op de mogelijkheden voor...

  Werknemers:
  0-10
 • Assest						in Hengelo OV

  Assest in Hengelo OV

  Studiekeuze, beroepskeuze, profielkeuzeadvies

  Werknemers:
  0-10
 • Stichting MotivatieMatch						in Den Bosch

  Stichting MotivatieMatch in Den Bosch

  MotivatieMatch richt zich op het matchen van personen op basis van intrinsieke motivatie binnen de sectoren onderwijs, arbeid, zorg en welzijn.

  Werknemers:
  0-10
 • Vitrus coaching							in Utrecht

  Vitrus coaching in Utrecht

  Kom je over niet al te lange tijd van de middelbare school en sta je voor de vraag welke opleiding je moet kiezen uit die vele honderden opleidingen? Of welk beroep je graag zou willen uitoefenen? We begeleiden je professioneel in je keuze

 • Carrièrepoort						in Den Bosch

  Carrièrepoort in Den Bosch

  Carrièrepoort is een energiek bureau voor mensen met loopbaanvragen. Carrièrecoaching, outplacement, beroepskeuze advies en loopbaanbegeleiding doen we graag!

  Werknemers:
  10-100
 • Carrierewereld						in Lochem

  Carrierewereld in Lochem

  Jouw werkgeluk? Mijn vak!

  Branches:
  Accountancy , Advies en Consultancy , Afval en milieu ...
  Werknemers:
  0-10
 • Pad-Vinder						in Alkmaar

  Pad-Vinder in Alkmaar

  Professioneel psychologisch studiekeuzeadvies, beroepskeuzeadvies en intelligentieonderzoek in Alkmaar, Amersfoort, Amsterdam, Haarlem, Hilversum, Leiden, Utrecht en Zaandam.

  Werknemers:
  0-10
 • RBC-Consultants						in Leeuwarden

  RBC-Consultants in Leeuwarden

  RBC-Consultants kan je professioneel helpen met opleidingen (leidinggeven en communicatie), coaching en beroepskeuze-onderzoek

  Werknemers:
  0-10
 • Kei studiekeuze-loopbaanadvies						in Wageningen

  Kei studiekeuze-loopbaanadvies in Wageningen

  Keistudiekeuze- en loopbaanadvies ondersteunt scholieren en jongeren bij het maken van een goed onderbouwde en passende studie- of beroepskeuze.

  Branches:
  Afval en milieu , Beveiliging en bewaking , Gezondheidszorg en Welzijn ...
  Werknemers:
  0-10
 • Adviesbureau Koers						in Groningen

  Adviesbureau Koers in Groningen

  Adviesbureau Koers is hét gespecialiseerde psychologisch adviesbureau op het gebied van studie- en beroepskeuze, loopbaan en personeelsontwikkeling, met vestigingen in Leeuwarden, Groningen en Zwolle.

  Branches:
  Accountancy , Advies en Consultancy , Afval en milieu ...