Ontvang gratis 3 offertes voor beroepskeuze op maat

Via ons landelijk netwerk ontvang je vrijblijvend 3 offertes voor beroepskeuze. Je kiest zelf het beste aanbod en bespaart veel tijd én geld!

 • Gegevens
 • Locatie
 • Klaar

Vul je gegevens in

, waar zoek je Beroepskeuze?

Terug

Dankjewel, geef een toelichting op je aanvraag. 😃

Terug
 • 20 jaar ervaring in arbeidsbemiddeling
 • Landelijk netwerk met 1.500 coaches
 • 98% van de deelnemers vind z'n beroepskeuze een succes

De gegevens in je offerteaanvraag zijn SSL beveiligd.

Veelgestelde vragen over beroepskeuze offerte aanvragen

Een offerte aanvraag voor beroepskeuze is gratis en geheel vrijblijvend. Je zit nergens aan vast. Vul het formulier op deze pagina in om drie offertes te ontvangen. Wij beschikken over een groot landelijk netwerk met specialisten op het gebied van beroepskeuze. Door het formulier in te vullen zorgen wij dat je snel drie offertes ontvangt van de best passende organisaties.

Ja, onze klanten maken een offerte op basis van jouw wensen. De begeleiding is altijd afgestemd op jouw situatie. Beschrijf in het formulier zo duidelijk mogelijk wat je nodig hebt. Een adviseur van Werksite neemt de aanvraag in behandeling en zorgt dat je met de juiste organisaties in contact komt. Je hoeft zelf niet meer op zoek, de adviseur neemt het werk van je over. Zo krijg je snel de beste maatwerk offertes voor beroepskeuze. Daarmee bespaar je tijd én geld.

De kosten van beroepskeuze variëren op basis van bijvoorbeeld jouw regio, hulpvraag, leeftijd, opleidingsniveau en branche. Wij adviseren om niet te rekenen met gemiddelde kosten. Elke situatie vraagt namelijk om maatwerk. Het aanvragen van drie offertes geeft snel inzicht in de kosten voor jouw specifieke situatie. Het ontvangen van de offertes is gratis en vrijblijvend.

De offertes voor beroepskeuze ontvang je binnen 24 uur. Indien dit sneller moet dan adviseren wij om telefonisch contact met een adviseur van Werksite op te nemen. Dit kan via telefoonnummer 085 – 40 195 40.

Lees de offertes voor beroepskeuze goed door. Bekijk of de organisaties dezelfde termijn hanteren. Lees reviews en ervaringen. Geef jezelf bedenktijd en ga een kennismakingsgesprek aan. Bedenk vooraf wat je belangrijk vindt: prijs of kwaliteit? Heb je behoefte aan persoonlijk advies, bel dan telefoonnummer 085 - 40 195 40.

Offertes voor Beroepskeuze

Het vinden van een leuke baan begint met het maken van een goede beroepskeuze. De keuze hangt van veel verschillende dingen af: wat vind je leuk, waar ben je goed in, welke interesses heb je. Een professioneel beroepskeuzeadviseur helpt om te ontdekken of een beroep ook echt bij u past. De adviseur gebruikt o.a. een beroepskeuzetest om inzicht te krijgen in uw competenties en vaardigheden.
Werksite helpt u om een goede beroepskeuzeadviseur te vinden. Wij brengen u gratis en vrijblijvend in contact met drie organisaties die gespecialiseerd zijn in beroepskeuze. De organisaties brengen een offerte uit, zodat u de kosten kan vergelijken. Wilt u direct contact met een adviseur van Werksite, bel dan telefoonnummer 085 – 40 195 40, of mail naar klantenservice@werksite.nl.

Landelijk netwerk van Werksite

Het ontvangen en vergelijken van offertes is geheel vrijblijvend. Wij beschikken over een groot landelijk netwerk met specialisten. Onze rol is geheel onafhankelijk. De dienstverlening, die wij bieden voor de klant is helemaal kosteloos. Dit is mogelijk doordat Werksite een groot landelijk netwerk heeft met loopbaan- en beroepskeuzeadviesbureaus.
Vooraf aan het traject neemt een van onze adviseurs contact op en luistert goed naar de wensen. Na dit korte telefonisch gesprek kiest de adviseur drie beroepskeuzebureaus die wij met u in contact brengen. Daarna stellen de drie bureaus binnen 24 uur een offerte voor u op. In de offertes leest u gedetailleerd het aanbod van de bedrijven. Zo kiest u uiteindelijk zelf het best passende aanbod. Ons advies is om niet alleen de prijs te beoordelen, maar ook te kijken of u een goed gevoel bij de organisatie heeft. Juist bij dit type dienstverlening is een persoonlijke klik erg belangrijk.

Hoe ziet een beroepskeuzetraject eruit?

Het beroepskeuzetraject bestaat uit behoorlijk wat vragen. Zoals de vragen over wie u bent, over uw eigen persoonlijkheid, over de interesses die u aanspreken en wat u leuk vindt maar ook wat u niet leuk vindt. Uiteraard wordt er ook ingegaan op waar u goed en niet goed in bent. Al deze vragen zijn nodig om te kijken welke beroepen nou echt bij u passen en welke niet. Soms is de uitkomst anders dan u had verwacht. U krijgt dan bijvoorbeeld beroepen waar u zelf nog niet aan heeft gedacht. Zo krijgt u nieuwe inzichten en/of mogelijkheden. De adviseur onderbouwt hoe de uitslag tot stand is gekomen. Naast beroepskeuzeadvies is ook studieadvies vaak onderdeel van het traject.

De uitkomst van beroepskeuze

Na de uitkomst van de beroepskeuzetest gaat de coach samen met u kijken naar de antwoorden en evalueren wat de mogelijkheden zijn. En wat het beste bij u past. Een goed traject is altijd maatwerk. Het traject ziet er ongeveer als volgt uit:

 • Kennismaking en intake
 • Persoonlijk gesprek met de adviseur
 • Het doorlopen van enkele testen
 • Adviseren
 • Samen evalueren en keuze maken

Waarom een beroepskeuze waardevol is

Een professioneel beroepskeuzetraject is zeer waardevol. Het voorkomt dat u vastloopt tijdens de studie en focus heeft op de loopbaan. Door te investeren in een goed advies, kunt u veel kostbare tijd en geld besparen. Een verkeerde keuze kunt u nog jaren last van hebben.

Ja, ik wil 3 offertes