Ontvang gratis 3 offertes voor outplacement op maat

Via ons landelijk netwerk ontvang je vrijblijvend 3 offertes voor outplacement. Je kiest zelf het beste aanbod en bespaart veel tijd én geld!

 • Gegevens
 • Locatie
 • Klaar

Vul je gegevens in

, waar zoek je Outplacement?

Terug

Dankjewel, geef een toelichting op je aanvraag. 😃

Terug
 • 20 jaar ervaring in arbeidsbemiddeling
 • Landelijk netwerk met 1.500 coaches
 • 98% van de deelnemers vind z'n outplacement een succes

De gegevens in je offerteaanvraag zijn SSL beveiligd.

Veelgestelde vragen over outplacement offerte aanvragen

Een offerte aanvraag voor outplacement is gratis en geheel vrijblijvend. Je zit nergens aan vast. Vul het formulier op deze pagina in om drie offertes te ontvangen. Wij beschikken over een groot landelijk netwerk met specialisten op het gebied van outplacement. Door het formulier in te vullen zorgen wij dat je snel drie offertes ontvangt van de best passende organisaties.

Ja, onze klanten maken een offerte op basis van jouw wensen. De begeleiding is altijd afgestemd op jouw situatie. Beschrijf in het formulier zo duidelijk mogelijk wat je nodig hebt. Een adviseur van Werksite neemt de aanvraag in behandeling en zorgt dat je met de juiste organisaties in contact komt. Je hoeft zelf niet meer op zoek, de adviseur neemt het werk van je over. Zo krijg je snel de beste maatwerk offertes voor outplacement. Daarmee bespaar je tijd én geld.

De kosten van outplacement variëren op basis van bijvoorbeeld jouw regio, hulpvraag, leeftijd, opleidingsniveau en branche. Wij adviseren om niet te rekenen met gemiddelde kosten. Elke situatie vraagt namelijk om maatwerk. Het aanvragen van drie offertes geeft snel inzicht in de kosten voor jouw specifieke situatie. Het ontvangen van de offertes is gratis en vrijblijvend.

De offertes voor outplacement ontvang je binnen 24 uur. Indien dit sneller moet dan adviseren wij om telefonisch contact met een adviseur van Werksite op te nemen. Dit kan via telefoonnummer 085 – 40 195 40.

Lees de offertes voor outplacement goed door. Bekijk of de organisaties dezelfde termijn hanteren. Lees reviews en ervaringen. Geef jezelf bedenktijd en ga een kennismakingsgesprek aan. Bedenk vooraf wat je belangrijk vindt: prijs of kwaliteit? Heb je behoefte aan persoonlijk advies, bel dan telefoonnummer 085 - 40 195 40.

Outplacement: vergelijk gratis drie offertes

Outplacementbureaus begeleiden ontslagen werknemers naar een nieuwe baan. Wij brengen je snel in contact met drie outplacementbureaus. Je kiest zelf het bureau met het beste aanbod!
Onze adviseurs zorgen dat werkgevers én werknemers snel in contact staan met drie outplacementbureaus die aansluiten bij de persoonlijke wensen. Daarbij houden wij o.a. rekening met de regio, persoonlijke doelen, branche, leeftijd, budget en beroep.

Groot landelijk netwerk outplacementbureaus

Onze dienstverlening is gratis. Werksite beschikt over een groot landelijk netwerk met outplacementbureaus. Vooraf bespreekt de adviseur van Werksite uitvoerig jouw wensen. Op basis van dit gesprek kiest de adviseur drie bureaus die het beste passen bij jouw specifieke situatie. Outplacement is altijd maatwerk. Het is onze expertise om vraag en aanbod goed bij elkaar te brengen.
De drie outplacementbureaus stellen een offerte op en jij maakt zelf de keuze voor het best passende outplacementbureau. Het vergelijken van offertes loont, er kan veel bespaart worden op de kosten. Wij zorgen dat je binnen 24 uur de offertes ontvangt voor een outplacementtraject. Op deze manier bemiddelen wij al 15 jaar succesvol voor particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen.

Zij gingen jou voor: Blokker Nederland, Politie, Beter Bed, gemeente Amsterdam, Electrabel, Halfords, Leger des Heils, Openbaar Ministerie.
Direct persoonlijk advies, bel telefoonnummer 085 – 40 195 40 of stuur een e-mail naar klantenservice@werksite.nl.

Persoonlijke klik

Waar moet je nu het meeste op letten bij het kiezen van een outplacementbureau? Een zorgvuldige keuze is belangrijk in het selectieproces, want wanneer je eenmaal het traject bent ingegaan is het moeilijk dit te onderbreken. Bij het selecteren van het juiste outplacementbureau is het daarom van belang te kijken of ´het klikt´. Het outplacementtraject is op basis van vertrouwen. Voor een langdurige periode word je begeleid door een en dezelfde persoon. Bij het selecteren kun je ook kijken of er vooraf een goede offerte wordt aangeboden met een gedegen ´plan van aanpak´.

Onderdelen outplacementtraject

Het voordeel van een outplacementtraject is dat de werknemer geholpen gaat worden, bij het bepalen van de mogelijkheden en kansen op de arbeidsmarkt, én bij het vinden van een nieuwe baan.
Onderdelen die in een outplacementtraject aan bod komen zijn:

 • Loslaten van het verleden en de blik op de toekomst richten
 • Inzicht in de persoonlijke kwaliteiten (wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik)
 • Inzicht in mogelijkheden op de arbeidsmarkt
 • Opstellen persoonlijk carrièreplan
 • Ontwikkelen van sollicitatievaardigheden

Wat doet een outplacementbureau?

Wanneer er ontslag dreigt voor een medewerker of er is een andere reden dat een medewerker niet langer op dezelfde werkplek kan blijven, wordt er vaak gebruik gemaakt van expertise van een outplacementbureau. Bij het outplacementbureau werken gerenommeerde loopbaancoaches, die de medewerker begeleiden in het zoeken naar nieuw werk. Daarnaast wordt er samen met het outplacementbureau gekeken naar de kwaliteiten van de kandidaat en naar welke toekomstige baan het beste bij de persoon past. Het doel van outplacement is een nieuwe baan, passend bij de competenties van de werknemer.

Ja, ik wil 3 offertes