Vergelijk 3 offertes voor assessment

Zoek jij ook een betrouwbare organisatie voor assessment? Via ons landelijk netwerk ontvang je vrijblijvend 3 offertes voor assessment. Je kiest zelf het beste aanbod en bespaart veel tijd én geld!

Hoe werkt het?

  • STAP 1 > Vul het formulier in en beschrijf duidelijk je wensen
  • STAP 2 > Drie organisaties sturen GRATIS een offerte
  • STAP 3 > Jij kiest zelf de organisatie met het beste aanbod.

Vul je gegevens in

Naam bestaat niet
Naam bestaat niet
Ongeldig telefoonnummer
Ongeldig e-mailadres

Veelgestelde vragen over assessment offerte aanvragen

Een offerte aanvraag voor assessment is gratis en geheel vrijblijvend. Je zit nergens aan vast. Vul het formulier op deze pagina in om drie offertes te ontvangen. Wij beschikken over een groot landelijk netwerk met specialisten op het gebied van assessment. Door het formulier in te vullen zorgen wij dat je snel drie offertes ontvangt van de best passende organisaties.

Ja, onze klanten maken een offerte op basis van jouw wensen. De begeleiding is altijd afgestemd op jouw situatie. Beschrijf in het formulier zo duidelijk mogelijk wat je nodig hebt. Een adviseur van Werksite neemt de aanvraag in behandeling en zorgt dat je met de juiste organisaties in contact komt. Je hoeft zelf niet meer op zoek, de adviseur neemt het werk van je over. Zo krijg je snel de beste maatwerk offertes voor assessment. Daarmee bespaar je tijd én geld.

De kosten van assessment variëren op basis van bijvoorbeeld jouw regio, hulpvraag, leeftijd, opleidingsniveau en branche. Wij adviseren om niet te rekenen met gemiddelde kosten. Elke situatie vraagt namelijk om maatwerk. Het aanvragen van drie offertes geeft snel inzicht in de kosten voor jouw specifieke situatie. Het ontvangen van de offertes is gratis en vrijblijvend.

De offertes voor assessment ontvang je binnen 24 uur. Indien dit sneller moet dan adviseren wij om telefonisch contact met een adviseur van Werksite op te nemen. Dit kan via telefoonnummer 085 – 40 195 40.

Lees de offertes voor assessment goed door. Bekijk of de organisaties dezelfde termijn hanteren. Lees reviews en ervaringen. Geef jezelf bedenktijd en ga een kennismakingsgesprek aan. Bedenk vooraf wat je belangrijk vindt: prijs of kwaliteit? Heb je behoefte aan persoonlijk advies, bel dan telefoonnummer 085 - 40 195 40.

Vergelijk kosten en offertes assessment

Bij assessment moet u denken aan een beoordelingsproces voor de sollicitanten, kandidaten en medewerkers. Er zijn diverse vormen van assessment, zoals: ontwikkelassessment, loopbaanassessment en selectie-assessment.
Wij kunnen u snel met 3 assessmentbureaus in contact brengen. U kiest zelf het best passende aanbod. Onze adviseur gaat ervoor zorgen dat u snel in contact wordt gebracht met de assessmentbureaus of specialist die aansluit op uw persoonlijke wensen. Daarbij wordt er rekening gehouden met o.a. functie, budget, organisatie en gewenste assessment.
Wilt u direct contact met een adviseur van Werksite, bel dan telefoonnummer 085 – 40 195 40 of stuur een e-mail naar klantenservice@werksite.nl. Door het contactformulier in te vullen wordt uw aanvraag direct in werking gezet. Binnen 24 uur ontvangt u maximaal drie offertes. Zo vergelijkt u vrijblijvend de kosten van assessmentbureaus! Wij nemen het zoeken van de beste leverancier voor u uit handen.

Beste Prijs-Kwaliteit

Waar moet u op letten bij het selecteren van een assessmentbureau of specialist? Een zorgvuldige keuze maken is heel belangrijk. U moet een klik hebben met de organisatie. Het moet vertrouwt aanvoelen, er moet wederzijds respect zijn. Hiermee helpen wij u natuurlijk. Bij het selecteren van een bureau of specialist kunt u vrijblijvende de offertes vergelijken en zelf kiezen wat de beste prijs-kwaliteit voor uw situatie is.

Groot landelijk netwerk

Onze dienstverlening is geheel gratis. Werksite beschikt over een groot landelijk netwerk van assessment professionals en assessmentbureaus. Vooraf bespreekt u met de adviseur van Werksite uw wensen. Op basis van het gesprek kiest de adviseur drie assessmentbureaus die het best bij uw situatie passen. De drie assessmentsbureaus stellen na een kennismakingsgesprek offertes op. U maakt een keuze welke assessmentbureau of specialist de beste bij u past en welke de beste aanbod heeft. De offertes die u krijgt zijn gratis én vrijblijvend. Wij zijn onafhankelijk en helpen bij het maken van de match tussen vraag en aanbod.

Wat is het doel van Assessment?

Het doel van een assessment is een goed of beter inzicht krijgen van persoonlijke kenmerken van de kandidaat, sollicitant en/of werknemers voor de werkgever. Door te testen ontdekt u hoe iemand functioneert en over juiste capaciteiten beschikt. De onderdelen hoe een assessor te werk gaat.

  • Persoonlijk gesprek met de assessor
  • Psychologische testen maken
  • Gesprek voeren op basis van situaties (bijv. rollenspel)
  • Beoordelen van resultaat en overleg met de werkgever

Verschillende vormen assessments

Een assessment is zeer waardevol voor de werkgever. De werkgever zoekt wie de beste kandidaten voor de vacature zijn. Op het gebied van de arbeidsmarkt zijn er 3 veel voorkomende soorten assessment: selectie-assessment, ontwikkelassessment en loopbaanassessment. Bij selectie-assessment wordt er onderzocht of de sollicitant geschikt is voor de functie. Bij dit onderzoek gaat de assessoren met behulp van diverse technieken inzichtelijk maken of u geschikt bent voor een functie. U moet denken aan interviews, rollenspel en vragenlijsten.
Ontwikkelassessment heeft de focus op de werknemer zijn sterke en zwakke eigenschappen en natuurlijk zijn doorgroeimogelijkheden. Bij een loopbaanassessment wordt er gekeken naar de talenten en persoonlijke drijfveren van een kandidaat. Het assessmentbureau of specialisten gaat u helpen doormiddel om bepaalde testen af te nemen.

Ja, ik wil 3 offertes