Vergelijk 3 offertes voor incompany-trainingen

Zoek jij ook een betrouwbare organisatie voor incompany-trainingen? Via ons landelijk netwerk ontvang je vrijblijvend 3 offertes voor incompany-trainingen. Je kiest zelf het beste aanbod en bespaart veel tijd én geld!

Hoe werkt het?

  • STAP 1 > Vul het formulier in en beschrijf duidelijk je wensen
  • STAP 2 > Drie organisaties sturen GRATIS een offerte
  • STAP 3 > Jij kiest zelf de organisatie met het beste aanbod.

Vul je gegevens in

Naam bestaat niet
Naam bestaat niet
Ongeldig telefoonnummer
Ongeldig e-mailadres

Veelgestelde vragen over incompany-trainingen offerte aanvragen

Een offerte aanvraag voor incompany-trainingen is gratis en geheel vrijblijvend. Je zit nergens aan vast. Vul het formulier op deze pagina in om drie offertes te ontvangen. Wij beschikken over een groot landelijk netwerk met specialisten op het gebied van incompany-trainingen. Door het formulier in te vullen zorgen wij dat je snel drie offertes ontvangt van de best passende organisaties.

Ja, onze klanten maken een offerte op basis van jouw wensen. De begeleiding is altijd afgestemd op jouw situatie. Beschrijf in het formulier zo duidelijk mogelijk wat je nodig hebt. Een adviseur van Werksite neemt de aanvraag in behandeling en zorgt dat je met de juiste organisaties in contact komt. Je hoeft zelf niet meer op zoek, de adviseur neemt het werk van je over. Zo krijg je snel de beste maatwerk offertes voor incompany-trainingen. Daarmee bespaar je tijd én geld.

De kosten van incompany-trainingen variëren op basis van bijvoorbeeld jouw regio, hulpvraag, leeftijd, opleidingsniveau en branche. Wij adviseren om niet te rekenen met gemiddelde kosten. Elke situatie vraagt namelijk om maatwerk. Het aanvragen van drie offertes geeft snel inzicht in de kosten voor jouw specifieke situatie. Het ontvangen van de offertes is gratis en vrijblijvend.

De offertes voor incompany-trainingen ontvang je binnen 24 uur. Indien dit sneller moet dan adviseren wij om telefonisch contact met een adviseur van Werksite op te nemen. Dit kan via telefoonnummer 085 – 40 195 40.

Lees de offertes voor incompany-trainingen goed door. Bekijk of de organisaties dezelfde termijn hanteren. Lees reviews en ervaringen. Geef jezelf bedenktijd en ga een kennismakingsgesprek aan. Bedenk vooraf wat je belangrijk vindt: prijs of kwaliteit? Heb je behoefte aan persoonlijk advies, bel dan telefoonnummer 085 - 40 195 40.

Vergelijk kosten en offertes incompany trainingen

Overweegt u om een incompany training voor uw collega’s of werknemers in te kopen? Wij brengen u gratis in contact met drie opleiders die vrijblijvend een offerte opstellen. U vergelijk hierdoor binnen 24 uur de kosten van de training en kiest zelf het beste aanbod.
Een incompany trainingen is goed voor uw organisatie of bedrijf. Hierbij worden er trainingen of opleidingen op maat verzorgt. Door de cursussen kunnen uw werknemers gewenste kennis en vaardigheden ontwikkelen.
Wij kunnen u snel met drie incompany bedrijven in contact brengen. Onze adviseur gaat er voor zorgen dat u snel in contact wordt gebracht met de incompany organisaties die aansluiten op uw persoonlijke wensen. Daarbij worden er rekening gehouden met o.a. regio, branche, doel de training, leeftijd en opleidingsniveau. Wilt u direct contact met een adviseur van Werksite, bel dan naar telefoonnummer 085 – 40 195 40 of stuur een e-mail naar klantenservice@werksite.nl. Door het contactformulier in te vullen wordt uw aanvraag direct in werking gezet. Binnen 24 uur ontvangt u maximaal drie offertes. Zo vergelijkt u vrijblijvend de kosten van incompany trainingen! Wij nemen het zoeken van de beste bedrijven voor u uit handen.

Beste Prijs-Kwaliteit

Waar moet u op letten bij het selecteren van een incompany training? Een zorgvuldige keuze maken is heel belangrijk. U moet een klik hebben met de opleiders. Het moet vertrouwt aanvoelen, er moet wederzijds respect zijn. Hiermee helpen wij u natuurlijk. Bij het selecteren van een trainingsbureau kunt u vragen naar ervaringen van eerdere deelnemers. Dit helpt om zelf te kiezen wat de beste prijs-kwaliteit voor uw situatie is.

Groot landelijk netwerk

Onze dienstverlening is kosteloos. Werksite beschikt over een groot landelijk netwerk met incompany bureaus en onderwijsinstellingen. Vooraf bespreekt de adviseur van Werksite uw wensen. Op basis van het gesprek kiest de adviseur drie bedrijven die het best bij uw situatie passen. De drie bedrijven nemen telefonisch contact met u op stellen een offerte op. U maakt de keuze welke dienst het beste aanbod heeft en het best bij u past. De offertes die u krijgt zijn gratis én vrijblijvend. Wij zijn onafhankelijk en helpen bij het maken van de match tussen vraag en aanbod.

Wat doet een incompany training bedrijf?

Het is een organisatie of een specialist die trainingen, opleidingen en cursussen aanbied aan bedrijven. De trainingen of opleidingen vinden doorgaans plaats binnen het bedrijf. Het kan voor elk soort branche gelden. Hoe wordt het traject verzorgt:

  • Opstellen offertes op basis van wensen klant
  • Bereid een leerprogramma voor
  • Kennismaken met de deelnemers
  • Verzorgt de training/cursus of opleiding
  • Begeleiden en beoordelen van de opdrachten
  • Evalueert met de deelnemers afgelopen training of cursus

Doel van een incompany training

Re-integratie heeft twee sporen. In het eerste ziektejaar van de werknemer is sprake van eerste spoor re-integratie. De werknemer wordt begeleidt om terug te keren naar zijn eigen functie. Is dit niet mogelijk, dan probeert de werkgever een andere functie voor de werknemer te vinden binnen het bedrijf. Eventueel wordt de eigen functie aangepast op de capaciteit en draagkracht van de werknemer.
Het doel van een incompany training is, dat uw werknemers van een bepaalde afdeling met nieuwe energie en opgedane kennis aan de slag gaan. De werknemers krijgen trainingen, cursussen of een opleiding. Hierdoor worden de werknemers creatiever en ontwikkelen ze zichzelf in het vak. Na enkele weken krijgen de werknemers een vervolg op de eerdere incompany training en evalueren met elkaar en de trainer.

Ja, ik wil 3 offertes