Ontvang gratis 3 offertes voor incompany-trainingen op maat

Via ons landelijk netwerk ontvang je vrijblijvend 3 offertes voor incompany-trainingen. Je kiest zelf het beste aanbod en bespaart veel tijd én geld!

 • Gegevens
 • Locatie
 • Klaar

Vul je gegevens in

, waar zoek je Incompany-trainingen?

Terug

Dankjewel, geef een toelichting op je aanvraag. 😃

Terug
 • 20 jaar ervaring in arbeidsbemiddeling
 • Landelijk netwerk met 1.500 coaches
 • 98% van de deelnemers vind z'n incompany-trainingen een succes

De gegevens in je offerteaanvraag zijn SSL beveiligd.

Veelgestelde vragen over incompany-trainingen offerte aanvragen

Een offerte aanvraag voor incompany-trainingen is gratis en geheel vrijblijvend. Je zit nergens aan vast. Vul het formulier op deze pagina in om drie offertes te ontvangen. Wij beschikken over een groot landelijk netwerk met specialisten op het gebied van incompany-trainingen. Door het formulier in te vullen zorgen wij dat je snel drie offertes ontvangt van de best passende organisaties.

Ja, onze klanten maken een offerte op basis van jouw wensen. De begeleiding is altijd afgestemd op jouw situatie. Beschrijf in het formulier zo duidelijk mogelijk wat je nodig hebt. Een adviseur van Werksite neemt de aanvraag in behandeling en zorgt dat je met de juiste organisaties in contact komt. Je hoeft zelf niet meer op zoek, de adviseur neemt het werk van je over. Zo krijg je snel de beste maatwerk offertes voor incompany-trainingen. Daarmee bespaar je tijd én geld.

De kosten van incompany-trainingen variëren op basis van bijvoorbeeld jouw regio, hulpvraag, leeftijd, opleidingsniveau en branche. Wij adviseren om niet te rekenen met gemiddelde kosten. Elke situatie vraagt namelijk om maatwerk. Het aanvragen van drie offertes geeft snel inzicht in de kosten voor jouw specifieke situatie. Het ontvangen van de offertes is gratis en vrijblijvend.

De offertes voor incompany-trainingen ontvang je binnen 24 uur. Indien dit sneller moet dan adviseren wij om telefonisch contact met een adviseur van Werksite op te nemen. Dit kan via telefoonnummer 085 – 40 195 40.

Lees de offertes voor incompany-trainingen goed door. Bekijk of de organisaties dezelfde termijn hanteren. Lees reviews en ervaringen. Geef jezelf bedenktijd en ga een kennismakingsgesprek aan. Bedenk vooraf wat je belangrijk vindt: prijs of kwaliteit? Heb je behoefte aan persoonlijk advies, bel dan telefoonnummer 085 - 40 195 40.

Betrouwbare organisaties en diensten voor incompany-trainingen

9.8

9.8

WLO Work and Life

outplacement | loopbaancoaching | BurnOut en BoreOut. | Talentenpaspoort | Birkman | loopbaanscan | Doelgericht je eigen weg vinden.

Van harte welkom voor een vrijblijvend informatie-gesprek voor Outplacement, Loopbaancoaching, Burn out, Bore Out of Life coaching. Wij ontvangen u graag op onze prachtige locatie in Oosterbeek of op een flexibele locatie in Arnhem, Bunnik of elders. ACTIEF AAN DE SLAG MET UW LOOPBAAN. Meer dan 20 jaar ervaring in Outplacement, Loopbaancoaching en begeleiding bij Burn Out en Bore Out. Wij bieden individuele trajecten en groepstrajecten. We zetten professionele tools in als: Loopbaanscan, Talentenpaspoort, Birkman en gaan uit van het beschikbare budget, zodat voor iedereen een traject mogelijk is. Voorbeelden van trajecten: * Loopaan-APK: koers herijken, zodat u actief uw...

Arnhem, Bunnik, Oosterbeek
Arnhem, Bunnik, Oosterbeek

9.5

9.5

Joep Lochtenberg Loopbaancoach Hilversum

Joep Lochtenberg is NOLOC register Loopbaanprofessional, studiekeuzecoach en oprichter van het Nederlands Burnout Preventie Centrum. Zijn motto: Leef vanuit je kracht en Werk met passie!

Het draait om werk! De juiste man op de juiste plek. Het is mijn passie om vanuit écht contact mensen en organisaties te ondersteunen op het gebied van duurzame inzetbaarheid, werken vanuit kracht, kwaliteiten en persoonlijke ontwikkeling. Bedrijven halen het beste rendement met medewerkers die op de juiste plek, goed in hun vel zitten. Als coach loopbaan en persoonlijke ontwikkeling werk ik met verschillende werkvormen, oplossingsgericht, ben ik direct en waar nodig confronterend. Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging voor loopbaancoaches NOLOC, de Nederlandse Orde van Beroepstrainers NOBTRA en sta geregistreerd in het Abituriënten-Register van de SPHBO.

Amsterdam, Driebergen-Rijsenburg, Hilversum
Amsterdam, Driebergen-Rijsenburg, Hilversum

9.0

9.0

Carrièrepoort

Carrièrepoort is een energiek bureau voor mensen met loopbaanvragen. Carrièrecoaching, outplacement, beroepskeuze advies en loopbaanbegeleiding doen we graag!

Carrièrepoort is gespecialiseerd in begeleiding bij al je loopbaanvragen en je persoonlijke ontwikkeling. Het resultaat is dat je meer plezier in je werk hebt en effectiever/doelgerichter te werk gaat. We bieden concrete en resultaatgerichte diensten als loopbaanbegeleiding, outplacement en zakelijke coaching aan. Ook bieden we ondernemerschapstrajecten aan, voor iedereen die ondernemender wil werken in zijn of haar baan. Mensen die hun eigen bedrijf willen starten zijn van harte welkom! We houden van een concrete aanpak, en willen graag resultaten bereiken. Onze coaches en adviseurs hebben allen jarenlange werkervaring in uiteenlopende sectoren als onder andere de zorg, bedrijfsleven en semi-overheid. Denk tevens...

Amsterdam, Den Bosch, Rotterdam, Rotterdam, Rotterdam + 2 meer.
Amsterdam, Den Bosch, Rotterdam, Rotterdam, Rotterdam + 2 meer.

9.0

9.0

Keizer & Co Training & Coaching

Keizer & Co helpt professionals hun communicatieve vaardigheden te versterken.

Effectieve communicatie draagt bij aan meer begrip voor elkaar en een betere samenwerking. Je bewust zijn van wat je zegt, hoe je het zegt en wie er tegenover je zit, kan en mag vaak wel wat scherper. Daarom bieden wij je een CommunicatieBoost of CarrièreBoost, Masterclasses, workshops, teamcoaching en individuele coaching om jezelf stevig(er) te positioneren en te presenteren op de werkvloer en de arbeidsmarkt anno nu.

Utrecht
Utrecht

9.0

9.0

Out of my Box

Out of my Box: omdat trainen werkt!

Binnen Out of my Box geloven wij dat trainen werkt! Out of my Box biedt u de volgende diensten: Persoonlijkheidstrainingen Bij Out of my Box geloven we dat trainen werkt! Daarom hebben wij een trainingsaanbod ontwikkeld dat u op een laagdrempelige manier helpt aan meer (zelf)vertrouwen, nieuwe inzichten en positieve energie. Onder begeleiding van deskundige trainers zorgen wij ervoor dat u steviger in uw schoenen komt te staan. Een greep uit het trainingsaanbod - NLP (Neurolinguïstisch programmeren) - Rationele Effectiviteits Training (RET) - Mindfulness - Bewust worden van lichaamstaal - Innoveren: ontstijg het hokjesdenken - Ontdek je talent! - Presenteren...

Tilburg
Tilburg

9.0

9.0

EmpowerYou

Ben jij voorbereid op de toekomst en stuur je jouw loopbaan moeiteloos bij? Wij begeleiden en motiveren je om de regie zelf te pakken. We stimuleren ontwikkeling en flexibiliteit zodat talent en passie hand in hand gaan. Het vuur in een carrière terugvinden en de toekomst vol zelfvertrouwen en bezieling tegemoet gaan, dat is pas kracht. Doorgroeien bij je huidige werkgever, carrière switch, maak de stap die bij jou past.

EmpowerYou gaat verder, daagt je graag uit. Met ruim 20 jaar ervaring in alle takken van loopbaanbegeleiding voorkomen we verzuim en zijn we expert in mensen wendbaar maken zodat zij elke verandering aankunnen. We kijken naar natuurlijke nieuwsgierigheid: wanneer ga je aan, kom je in bloei, wat dat creëert een duurzame toekomst. Wij ondersteunen bij verzuimpreventie: Hoe voorkom je uitval en begeleid je mensen snel weer naar het juiste werk in de organisatie De diensten loopbaancoaching, ontwikkeladvies, en het speciale Duurzame Inzetbaarheidsprogramma Dig-Desire-Develop is hierop gericht. Bij uitval of afscheid van personeel kunnen trainingen, outplacement, re-integratie tweede spoor of UWV werkfit, naar...

Alkmaar, Almere
Alkmaar, Almere

9.0

9.0

Friso Vonder Loopbaancoaching

Friso Vonder erkend NOBCO én NOLOC coach, biedt coachingstrajecten voor mensen die willen weten welke mogelijkheden er zijn met hun talenten en competenties en daarbij behoefte hebben aan een concreet traject.

Friso Vonder, erkent NOBCO én NOLOC coach, biedt professionele loopbaan en coachingstrajecten voor mensen die willen weten welke mogelijkheden er zijn met hun ervaring, talenten en competenties en daarbij behoefte hebben aan een concreet traject. Een coachtraject bestaat doorgaans uit een beproeft stappenplan om een wezenlijke sprong te maken en zodoende dromen en ambities te kunnen realiseren. Friso heeft als missie om mensen in hun ontwikkeling te stimuleren zodat ze zich naar al hun mogelijkheden en talenten optimaal kunnen bewegen in hun werk en leef-omgeving. Door middel van creativiteit, bemoediging en het werken met effectieve coachtechnieken en tools, stimuleert Friso...

Alkmaar, Bergen NH
Alkmaar, Bergen NH

9.0

9.0

Rottiné-Koning Consultancy

Rottiné-Koning Consultancy (RKC) is een bedrijf met grote kennis en een jarenlange ervaring opgedaan in een breed werkveld. RKC helpt mensen weer verbinding te krijgen met hun interne kompas. Het kompas waarop je kunt varen bij persoonlijke- en loopbaan

Rottiné-Koning Consultancy (RKC) is een bedrijf met grote kennis en een jarenlange ervaring opgedaan in een breed werkveld. RKC helpt mensen weer verbinding te krijgen met hun interne kompas. Het kompas waarop je kunt varen bij persoonlijke- en loopbaanontwikkeling. Onze visie, Leven doe je met vallen en opstaan. Talenten, kwaliteiten, eigenaardigheden iedereen heeft ze. De vraag is “hoe ga je er mee om en wat wil je bereiken”.

Onbekend
Onbekend

8.5

8.5

Anezka

Vakkundige en resultaatgerichte aanpak van outplacement, re-integratie, loopbaan- en mobiliteitstrajecten of vraagstukken op het gebied van persoonlijke- & team ontwikkeling. Sterk in training, coaching en advies bij veranderprocessen.

De dynamiek binnen en buiten organisaties wordt steeds groter. Dit stelt vragen aan de flexibiliteit en innovatie kracht van mens en organisaties. Anezka.nu brengt mensen in beweging. Dit kan in de vorm van loopbaanadvies, coaching, diverse dialoogvormen, trainingen en workshops. Het kan iedereen overkomen. Door organisatieveranderingen, ontwikkelingen thuis of wellicht wel in jezelf. Je bent niet meer op je plek. Je mist succes of mogelijk waardering. Wellicht mis je gedrevenheid, energie of voel je je onzeker? Je vraagt je af, hoe je koers houdt in je loopbaan. Of heel concreet: op welke wijze je de baan krijgt, die bij je...

Goes
Goes

8.0

8.0

Mirror loopbaan coaching

Loopbaancoaching, Outplacement en Selectie ondersteuning

Recruitment en loopbaanadvies, dat is de basis van mijn werkervaring. Met Mirror loopbaan coaching ondersteun ik zowel bedrijven als particulieren in het sollicitatieproces, met de selectie van personeel, arbeidsmobiliteit en het afscheid nemen van medewerkers. Dit doe ik doormiddel van het inzetten van gesprekken, trainingen en testen. Nuchter, pragmatisch, aandachtig en soms confronterend.

Badhoevedorp
Badhoevedorp

8.0

8.0

Tailor iT Training

Tailor iT Training biedt u een uitgebreid curriculum voor de doelgroep IT eindgebruiker, IT professional en IT manager. Ook bieden wij maatwerk en incompany trainingen aan!

Tailor iT Training is specialist in het opleiden in ICT-kennis en vaardigheden. Iedereen of elke groep die zich wil ontwikkelen, specialiseren of omscholen is bij ons aan het juiste adres. Voor eindgebruikers, IT Professionals en managers. Voor beginners, gevorderden, specialisten en alles daartussenin. Onze relaties zijn in alle branches vertegenwoordigd. Handelsondernemingen, (semi)overheid, industrie, zorginstellingen en zakelijke en financiële dienstverleners. Onze relaties zien ons als een betrouwbare opleidingspartner.

Breda, Breda, Rotterdam, Zwolle
Breda, Breda, Rotterdam, Zwolle

Stichting Arbeidstrainer

Arbeidstrainer is een organisatie die zich richt op Loopbaancoaching,Outplacement, re-integratie 1e en 2e spoor en Case management verzuim.

Stichting Arbeidstrainer Arbeidstrainer is een organisatie die zich richt op Loopbaancoaching,Outplacement, re-integratie 1e en 2e spoor en Case management verzuim. Wij richten ons op zowel individuen als op groepen. Onze werkwijze kenmerkt zich door persoonlijke benadering en transparantie. Ons streven is erop gericht om onze cliënten zo snel als mogelijk te helpen bij het vinden van duurzame arbeid Arbeidstrainer onderscheidt zich door haar persoonlijke benadering, respect voor het individu, open communicatie en het leveren van kwalitatief hoogwaardige resultaten. Onze werkwijze is gericht op samenwerking, waarbij er in gedeelde verantwoordelijkheid gewerkt wordt aan resultaten. Verder beschikt Arbeidstrainer over een landelijk netwerk...

Hoogvliet Rotterdam
Hoogvliet Rotterdam

Ter Borgh Coaching

Ik geloof in de mogelijkheden van mensen. Met een gezonde portie realiteitszin zin en de juiste motivatie is bijna elk doel haalbaar.

Ik geloof in de mogelijkheden van mensen. Met een gezonde portie realiteitszin zin en de juiste motivatie is bijna elk doel haalbaar. Ik heb, als personal coach, er mijn missie van gemaakt om mensen te helpen om hun doelen te bereiken. Om je doelen te kunnen behalen is geloof in jezelf en geloof in de haalbaarheid van je doelen onmisbaar. Zonder geloof in de mogelijkheid om je doelen te volbrengen is het onmogelijk om iets te bereiken. Als er niemand op de wereld was geweest die geloofde in de mogelijkheid om te kunnen vliegen dan was het nu onmogelijk geweest...

Almere, Amsterdam
Almere, Amsterdam

2unboss.today BV

De ToekomstHub is een online ontmoetingsplaats en biedt Werk naar Werk loopbaan services, een toolbox voor talent ontwikkeling en coaching. De ToekomstHub is conneted met het 2unboss.today WerkEcosysteem.

ONZE SERVICES - Loopbaan coaches & trainers voor op maat loopbaanadvies en programma's. - Individueel & collectief Out-Innplacement. - Voor jezelf beginnen start up service. - 2unboss ambassadeurschap samen werk vinden vanuit het virtuele Hub. Mensen ontwerpen in de Hub met behulp van onlineloopbaanprogramma's en coaches hun eigen ideale baan en connecten met elkaar en hun coach in het netwerk. Je start met een talent analyse en je kan direct matchen op bijvoorbeeld de beschikbare jobprofielen van de toekomst. Als coaches helpen wij je vanuit het loopbaangesprek en adviseren wij je vanuit de talent-analyse in de optimale match en het...

Onbekend
Onbekend

PTC Opleidingen

PTC Opleidingen verzorgt maatwerk trainingen, op locatie zoals heftruck, hoogwerker, VCA, BHV en NEN 3140

Waarom zou U teveel betalen, 90% van onze opleidingen zijn MAATWERK opleidingen in de vorm van in - Company opleidingen, waardoor wij u een scherpe prijs kunnen offreren U kunt cursussen kiezen uit een veelzijdig aanbod op het gebied van intern transport, Zoals: opleidingen heftruck, veilig hijsen, Hoogwerker, en NEN 3140 voor VOP en VP. Waarom PTC—Opleidingen? 1. Concurrerende prijs. 2. Vakbekwame docenten. 3. Opleidingen voldoen aan de Europese en ARBO wetgeving. 4. Opleiding kan bij u op locatie verzorgt worden. 5. U kunt bij ons terecht voor alle veiligheids opleidingen 6. Ook voor maatwerk opleidingen 7. Opleidingen met opleiding...

Vianen UT
Vianen UT

Vergelijk kosten en offertes incompany trainingen

Overweegt u om een incompany training voor uw collega’s of werknemers in te kopen? Wij brengen u gratis in contact met drie opleiders die vrijblijvend een offerte opstellen. U vergelijk hierdoor binnen 24 uur de kosten van de training en kiest zelf het beste aanbod.
Een incompany trainingen is goed voor uw organisatie of bedrijf. Hierbij worden er trainingen of opleidingen op maat verzorgt. Door de cursussen kunnen uw werknemers gewenste kennis en vaardigheden ontwikkelen.
Wij kunnen u snel met drie incompany bedrijven in contact brengen. Onze adviseur gaat er voor zorgen dat u snel in contact wordt gebracht met de incompany organisaties die aansluiten op uw persoonlijke wensen. Daarbij worden er rekening gehouden met o.a. regio, branche, doel de training, leeftijd en opleidingsniveau. Wilt u direct contact met een adviseur van Werksite, bel dan naar telefoonnummer 085 – 40 195 40 of stuur een e-mail naar klantenservice@werksite.nl. Door het contactformulier in te vullen wordt uw aanvraag direct in werking gezet. Binnen 24 uur ontvangt u maximaal drie offertes. Zo vergelijkt u vrijblijvend de kosten van incompany trainingen! Wij nemen het zoeken van de beste bedrijven voor u uit handen.

Beste Prijs-Kwaliteit

Waar moet u op letten bij het selecteren van een incompany training? Een zorgvuldige keuze maken is heel belangrijk. U moet een klik hebben met de opleiders. Het moet vertrouwt aanvoelen, er moet wederzijds respect zijn. Hiermee helpen wij u natuurlijk. Bij het selecteren van een trainingsbureau kunt u vragen naar ervaringen van eerdere deelnemers. Dit helpt om zelf te kiezen wat de beste prijs-kwaliteit voor uw situatie is.

Groot landelijk netwerk

Onze dienstverlening is kosteloos. Werksite beschikt over een groot landelijk netwerk met incompany bureaus en onderwijsinstellingen. Vooraf bespreekt de adviseur van Werksite uw wensen. Op basis van het gesprek kiest de adviseur drie bedrijven die het best bij uw situatie passen. De drie bedrijven nemen telefonisch contact met u op stellen een offerte op. U maakt de keuze welke dienst het beste aanbod heeft en het best bij u past. De offertes die u krijgt zijn gratis én vrijblijvend. Wij zijn onafhankelijk en helpen bij het maken van de match tussen vraag en aanbod.

Wat doet een incompany training bedrijf?

Het is een organisatie of een specialist die trainingen, opleidingen en cursussen aanbied aan bedrijven. De trainingen of opleidingen vinden doorgaans plaats binnen het bedrijf. Het kan voor elk soort branche gelden. Hoe wordt het traject verzorgt:

 • Opstellen offertes op basis van wensen klant
 • Bereid een leerprogramma voor
 • Kennismaken met de deelnemers
 • Verzorgt de training/cursus of opleiding
 • Begeleiden en beoordelen van de opdrachten
 • Evalueert met de deelnemers afgelopen training of cursus

Doel van een incompany training

Re-integratie heeft twee sporen. In het eerste ziektejaar van de werknemer is sprake van eerste spoor re-integratie. De werknemer wordt begeleidt om terug te keren naar zijn eigen functie. Is dit niet mogelijk, dan probeert de werkgever een andere functie voor de werknemer te vinden binnen het bedrijf. Eventueel wordt de eigen functie aangepast op de capaciteit en draagkracht van de werknemer.
Het doel van een incompany training is, dat uw werknemers van een bepaalde afdeling met nieuwe energie en opgedane kennis aan de slag gaan. De werknemers krijgen trainingen, cursussen of een opleiding. Hierdoor worden de werknemers creatiever en ontwikkelen ze zichzelf in het vak. Na enkele weken krijgen de werknemers een vervolg op de eerdere incompany training en evalueren met elkaar en de trainer.

Ja, ik wil 3 offertes