Ontvang gratis 3 offertes voor personeelswerving op maat

Via ons landelijk netwerk ontvang je vrijblijvend 3 offertes voor personeelswerving. Je kiest zelf het beste aanbod en bespaart veel tijd én geld!

 • Gegevens
 • Locatie
 • Klaar

Vul je gegevens in

, waar zoek je Personeelswerving?

Terug

Dankjewel, geef een toelichting op je aanvraag. 😃

Terug
 • 20 jaar ervaring in arbeidsbemiddeling
 • Landelijk netwerk met 1.500 coaches
 • 98% van de deelnemers vind z'n personeelswerving een succes

De gegevens in je offerteaanvraag zijn SSL beveiligd.

Veelgestelde vragen over personeelswerving offerte aanvragen

Een offerte aanvraag voor personeelswerving is gratis en geheel vrijblijvend. Je zit nergens aan vast. Vul het formulier op deze pagina in om drie offertes te ontvangen. Wij beschikken over een groot landelijk netwerk met specialisten op het gebied van personeelswerving. Door het formulier in te vullen zorgen wij dat je snel drie offertes ontvangt van de best passende organisaties.

Ja, onze klanten maken een offerte op basis van jouw wensen. De begeleiding is altijd afgestemd op jouw situatie. Beschrijf in het formulier zo duidelijk mogelijk wat je nodig hebt. Een adviseur van Werksite neemt de aanvraag in behandeling en zorgt dat je met de juiste organisaties in contact komt. Je hoeft zelf niet meer op zoek, de adviseur neemt het werk van je over. Zo krijg je snel de beste maatwerk offertes voor personeelswerving. Daarmee bespaar je tijd én geld.

De kosten van personeelswerving variëren op basis van bijvoorbeeld jouw regio, hulpvraag, leeftijd, opleidingsniveau en branche. Wij adviseren om niet te rekenen met gemiddelde kosten. Elke situatie vraagt namelijk om maatwerk. Het aanvragen van drie offertes geeft snel inzicht in de kosten voor jouw specifieke situatie. Het ontvangen van de offertes is gratis en vrijblijvend.

De offertes voor personeelswerving ontvang je binnen 24 uur. Indien dit sneller moet dan adviseren wij om telefonisch contact met een adviseur van Werksite op te nemen. Dit kan via telefoonnummer 085 – 40 195 40.

Lees de offertes voor personeelswerving goed door. Bekijk of de organisaties dezelfde termijn hanteren. Lees reviews en ervaringen. Geef jezelf bedenktijd en ga een kennismakingsgesprek aan. Bedenk vooraf wat je belangrijk vindt: prijs of kwaliteit? Heb je behoefte aan persoonlijk advies, bel dan telefoonnummer 085 - 40 195 40.

Offertes personeelswerving

Goed personeel is voor een groeiende onderneming onmisbaar. Het vinden van een werknemer die past binnen het bedrijf is zeer tijdrovend. Dit werk wordt u uit handen genomen via professionals in personeelswerving en recruitment.
Zonder werknemers kan een bedrijf niet functioneren. Wanneer uw organisatie zelf op zoek gaat naar een geschikte kandidaat, kost dat tijd. Veel werkgevers hebben de ervaring dat het zelf vinden van personeel veel valkuilen kent. Een kandidaat kan tijdens de sollicitatiegesprekken zeer geschikt lijken, maar blijkt in de praktijk toch minder gemotiveerd. Personeelswerving is dan ook een expertise waar u het beste iemand voor kan inhuren. Werksite helpt u bij het vinden van de beste recruiters, detacheerders en werving-en-selectiebureaus. Wij zorgen dat u snel drie offertes ontvangt. Wilt u direct contact met een adviseur van Werksite, bel dan 085 - 40 195 40.

Landelijk netwerk van Werksite

Als intermediair helpen wij werkgevers met personeelswerving. Werksite beschikt over een landelijk netwerk met professionals in het vinden van personeel. Wij brengen u gratis en vrijblijvend in contact met drie specialisten uit ons netwerk. Zo ontvangt u snel drie offertes voor het vinden van uw nieuwe werknemer.
De dienstverlening die wij bieden is helemaal gratis en vrijblijvend. Om een duidelijk beeld te krijgen van uw wensen neemt een adviseur van Werksite telefonisch contact met u op. De adviseur stelt vragen om te achterhalen wat uw behoefte is. Hierdoor is de adviseur in staat om drie partners uit ons netwerk te selecteren, die het beste aansluiten bij uw wensen. Deze drie partners stellen een offerte op. Zo ontvangt u binnen 24 uur de kosten voor het werven en vinden van personeel. Uiteraard bepaalt u zelf of er een geschikt aanbod wordt gedaan.

Onderdelen van personeelswerving

Er zijn verschillende onderdelen die van invloed zijn op de offerte voor personeelswerving. U kunt zelf bepalen wat u als expertise wilt inkopen. De kosten voor het vinden van geschikt personeel zijn afhankelijk van de volgende onderdelen die u inkoopt:

 • Het vinden van kandidaten
 • Het selecteren van sollicitanten voor een gesprek
 • Het voeren van gesprekken met kandidaten
 • Het testen middels assessments
 • Het aannemen van kandidaten
 • Het onboarden van de kandidaat.

Voordelen uitbesteden van personeelswerving

Het grootse voordeel als u gebuikt maakt van een personeelswerving- of recruitmentbureau is dat u veel tijd en geld bespaart. Wanneer het niet uw expertise is om personeel te werven, dan maakt u makkelijk de fout om de verkeerde mensen aan te trekken. Een professionele recruiter maakt het leven een stuk eenvoudiger. Het gehele werving- en selectieproces wordt uit handen genomen. Uiteraard bent u wel bij de sollicitatiegesprekken aanwezig, maar ook dat is een keuze.
Heeft u nog nooit gebruik gemaakt van een externe partner voor het aantrekken van personeel? Dan is de dienstverlening van Werksite ideaal. Wij brengen u gratis en vrijblijvend in contact met de beste W&S-bureaus in uw regio. U hoeft dus niet zelf op zoek naar de kosten van personeelswerving, wij doen het werk voor u. Bent u geïnteresseerd in het vergelijken van de kosten? Bel dan 085 - 40 195 40.

Ja, ik wil 3 offertes