Wessel Juristen in Leiderdorp

Naam:

Contactgegevens:

Toelichting:

 

Telefonisch advies? 085 - 40 195 40

Wessel Juristen

Wessel biedt Juridisch advies op maat aan particulieren en het MKB. Als Leidse onderneming biedt Wessel oplossingen voor juridische problemen, adviseert bij juridische vraagstukken en staat haar cliënten bij in een juridische procedure. Het vinden van de beste oplossing staat altijd voorop! Wessel onderhandelt of procedeert waarbij de beste uitkomst voor u f voorop staan. Wij houden kantoor aan de Touwbaan in Leiderdorp. Wessel vindt het belangrijk dat u weet waar u aan toe bent. Vooraf maken wij duidelijke afspraken over wat wij voor u kunnen betekenen en hoeveel dat kost. Dus: advies in begrijpelijke taal en duidelijke facturen. Wel zo transparant vindt Wessel dat. Graag zoekt Wessel naar een passend antwoord op uw juridische vraag. Wessel kan is u van dienst zijn op velerlei rechtsgebieden, omdat wij een netwerk van juristen hebben. Voor Wessel is juridische dienstverlening meer dan een zaak winnen of verliezen. Het vinden van de beste oplossing staat voorop. Die aanpak zit in het DNA van Wessel verweven.

Specificaties

Algemeen:
Diensten Arbodiensten, Freelance-ZZP, Juridisch advies en Ziekteverzuim
Bedient Zuid-Holland
Vergoedingen:
Uurtarief

Juridisch: € 100 tot €150

Freelance: € 100 tot €150

Expertise:
Functiecategorie Juridisch
Branches Juridische dienstverlening
Juridische expertise Arbeidsconflict, Arbeidsovereenkomst, Arbeidstijden, Concurrentiebeding, Discriminatie, Loonvordering, Medezeggenschap, Ongewenst gedrag, Ontslag, Vakantiedagen en verlof en Wet verbetering poortwachter

Locaties van Wessel Juristen

Wil je offertes van Wessel Juristen? Professionals zijn beschikbaar op de volgende locaties:

  • Leiderdorp

Ervaringen met Wessel Juristen

Heeft u ervaring met Wessel Juristen in Leiderdorp?
Schrijf dan review.

Beoordeel

 

 

Sebastiaan:

 

"Vandaag op (27 juli 2016) ben ik verzocht om hier, op Werksite, mijn beoordeling achter te laten. Ik ben zeer goed geholpen dus ik vind dit geen probleem. Ik heb begin dit jaar een arbeidsgeschil gekregen met mijn toenmalige werkgever. Na een korte online zoektocht ben ik bij Wessel terecht gekomen en hier heeft Anouk mij geholpen. Zij heeft bemiddeld in de procedure er uiteindelijk voor gezorgd dat ik tervreden op de kwestie kan terugkijken. Door de goede dienstverlening geef ik een 9!"