Loopbaanadvies

€ 1.500,00 (6 maanden) Aantal vestigingen: 8 Aanbod beschikbaar: Online, Op locatie bij kandidaat, Enschede, Amsterdam, Apeldoorn, Nijmegen, Rotterdam, Eindhoven, Zwolle, Utrecht Max. 5 deelnemers
Loopbaanadvies van CareerAdvisor

Een nieuwe carrière starten is niet makkelijk en daarom raden wij je aan dit stapsgewijs te doen. Stel jezelf de volgende vraag:
Als je alles mocht doen, wat zou je dan het liefst doen?
Stel… Je mag elk beroep kiezen dat je maar wil – wat kies je dan? Wat ga je dan het liefst doen en hoe ziet jouw ideale (werk)leven eruit? Vaak maken de antwoorden op dit soort vragen inzichtelijk waar je het meest naar verlangt. Belangrijke vragen dus!
CareerAdvisor loopbaanadvies helpt jou met het vinden van antwoorden op deze vragen. Op basis van je antwoorden maakt CareerAdvisor een stappenplan om de gewenste situatie te bereiken.
Carrière advies van jouw persoonlijke coach

Tijdens een loopbaanadviestraject van CareerAdvisor ga jij met je persoonlijke loopbaancoach aan de slag met vragen als:

-   Past dit werk nog wel bij mij?
-   Wat wil ik?
-   Wat kan ik?
-   Waar ligt mijn passie?

Samen met jouw coach verkrijg je inzichten in jouw kwaliteiten, vaardigheden, interesses en werkwaarden. Op die manier gaan we samen met jou op zoek naar de baan die bij je past en waar je energie van krijgt.

De prijs van een Loopbaanadviestraject varieert van €1000,- tot €2000,- EXCL. BTW 


Heb je interesse? Vul je gegevens in