Loopbaancoaching via Ontwikkeladvies

€ 0,00 (2 maanden) Aantal vestigingen: 8 Aanbod beschikbaar: Online, Arnhem, Utrecht, Doetinchem, Nijmegen, Tiel, Apeldoorn, Wageningen, Zutphen Max. 1 deelnemer

Gratis loopbaancoaching voor jou beschikbaar: sinds maart 2022 biedt de overheid opnieuw de mogelijkheid om in aanmerking te komen voor een gratis ontwikkeladvies.

De volgende doelgroepen komen deze ronde in aanmerking:

Mensen ouder dan 18 jaar die basisonderwijs en / of een VMBO, MBO niveau 1 of MBO niveau 2 opleiding hebben gevolgd.

Is bovenstaande voor jou van toepassing en herken je je in één of meerdere van onderstaande situaties? Pak dan nu deze kans om met hulp van één van onze loopbaancoaches jouw koers te bepalen!

- Is jouw werk de afgelopen periode door de Corona-crisis verminderd of verdwenen?
- Is jouw werk door Corona verandert en merk je dat deze nieuwe vorm minder bij je past?
- Heeft de Corona-crisis jou aan het denken gezet over jouw toekomst en jouw loopbaan(kansen)?
- Wil je je voorbereiden op de (toekomstige) veranderingen op de arbeidsmarkt door zicht te krijgen op alternatieve functiemogelijkheden?
- Wil je meer zicht krijgen op jouw kwaliteiten, talenten en drijfveren?
- Is zelfstandig ondernemerschap (in de toekomst) een concrete optie voor mij?

Het kortdurende, concrete traject wordt afgestemd op jouw vraagstelling (maatwerk) en zal jou helpen om een eerste stap te zetten in een mogelijke (her)oriëntatie op jouw loopbaan. Het helpt je om zicht te krijgen op en praktische hulp te krijgen bij nieuwe arbeidsmarktkansen!

Je start met het invullen van een digitale vragenlijst. Hierdoor krijg je meer zicht op wat je leuk vindt, wat je goed kan, waar je energie van krijgt en welke werkmogelijkheden er zijn. Dit is de basis voor de verdere begeleiding die we je bieden in vertrouwelijke één-op één gesprekken met onze coaches. We staan stil bij wie je bent, wat je kunt, waar je interesses liggen en welke functies bij je passen. Aan het eind ben je in het bezit van jouw unieke, op maat gemaakte ontwikkelplan bestaande uit een persoonsprofiel en uit concrete handvatten en adviezen voor vervolgacties voor jouw loopbaan. Of je deze acties gaat uitvoeren, bepaal je zelf: jij staat aan het roer!

Al meer dan 15 jaar houden onze gecertificeerde coaches zich dagelijks met passie en betrokkenheid bezig met het begeleiden van mensen naar een nieuwe werkplek, waar hun talenten goed tot hun recht komen en ze veel werkplezier ervaren. Wij werken op een persoonlijke en no-nonsense wijze aan concrete oplossingen. Onze medewerkers zijn betrokken, gepassioneerd en daadkrachtig.

De 1 op 1 begeleiding kan op afstand (digitaal), op één van onze locaties en / of in de vorm van wandelcoaching plaatsvinden:

- Arnhem
- Apeldoorn
- Ede
- Nijmegen
- Wageningen
- Veenendaal
- Tiel
- Utrecht
- Zutphen

Zodra je je aanmeldt, verzorgen wij de subsidie aanvraag. Voor jou zijn er geen (extra) kosten aan verbonden.

Wil je over jouw loopbaan in gesprek en/ of zoek je hulp om ander werk te vinden? Maak dan gebruik van dit aanbod door jouw gegevens in het contactformulier in te vullen.

Heb je interesse? Vul je gegevens in