Fooqus HR Support BV

Bekijk bedrijfsprofiel | Bekijk reviews

Loopbaancoaching / Ontwikkelcoaching

€ 600,00 (2 maanden)

6.3

Aantal vestigingen: 3 Aanbod beschikbaar: Online, Op locatie bij kandidaat, Maastricht, Echt, Eindhoven Max. 1 deelnemer

Mijn naam is Brigitte Stevens, eigenaar van Fooqus HR Support. In 2007 ben ik gestart met mijn eigen bedrijf om mensen te helpen bij hun volgende stap in hun levensfase en loopbaan. Mijn brede kennis van de arbeidsmarkt, arbeidsjuridische kennis alsmede brede coachervaring zet ik graag in om je te helpen je huidige situatie een plek te geven zodat er ruimte ontstaat voor doelgerichte stappen richting toekomst. Elke kandidaat is uniek met een eigen verhaal en een eigen vraagstuk. Derhalve is geen enkel traject hetzelfde en daar zit mijn kracht. Elk traject is maatwerk en wordt samen met de werknemer bepaald.

 

Ik werk vanuit mijn kantoor in Maastricht of Echt en heb een breed netwerk in diverse branches waaronder de (proces)industrie, techniek, logistiek, overheid, zorg en sport. Indien een situatie er om vraagt is het mogelijk om op een andere locatie af te spreken of via videocoaching te begeleiden vanuit je eigen huis. Denk hierbij aan mogelijkheden als: Zoom, Skype, Facetime, etc.

 

Genoemde prijs is een vanaf prijs gebaseerd op 3 a 4 sessies

Heb je interesse? Vul je gegevens in