Reviews over Fooqus HR Support BV

    9.0

H. over: Fooqus HR Support BV

"Nadat ik na 43 jaar dienstverband werkloos werd, stond ik hulpeloos naar de huidige arbeidsmarkt te kijken.
Dingen zoals UWV - WW – WIA – Arbeidskundig onderzoek – 1e en 2e en eindevaluatie - Probleemanalyse – Plan van aanpak – enz……. waren zaken waarvan ik nooit iets gehoord of te maken mee had gehad.
FOOQUS heeft mij niet alleen wegwijs maar tevens van A tot Z begeleid naar een voor mij bevredigend einddoel.
Hun aanpak is laagdrempelig en openstaand waarbij er geen moeite/inspanning werd geschuwd, hun bereikbaarheid is zondermeer goed te noemen.
Een stuk slimmer wil ik mijn dank uitspreken aan Team FOOQUS en in het bijzonder aan B.A.M. Stevens voor haar persoonlijke aanpak.

Met vriendelijke groet,
H.M.P. Dacier"

02-09-2022

    10.0

Christa over: dienst Re-integratie Spoor-2

"Ik ben nog altijd heel erg blij en dankbaar dat voor het traject bij Fooqus

Ik heb Brigitte leren kennen vanuit een re-intergratie traject. Na een lang ziekteproces is Brigitte met mij gaan onderzoeken wat voor mij de beste manier was om weer op de arbeidsmarkt terecht te komen.
Door een aantal gesprekken te voeren en oefeningen te doen was al vrij snel duidelijk waar mijn kracht lag en wat mijn mogelijkheden zijn.

Ik was al een tijdje part-time bezig met mijn eigen bedrijf, maar had nooit de moed gehad om hier volledig voor te gaan. De gesprekken met Brigitte, de richting die ze me gaf en haar positieve stimulans zorgden ervoor dat ik weer in beweging kwam, maar ook de moed, het vertrouwen en energie kreeg om te gaan ondernemen.Ze heeft me op weg geholpen zodat ik de tools kreeg om mijn bedrijf echt te starten. Met al mijn vragen kon ik bij haar terecht, Brigitte is toegankelijk, open en heel erg praktisch ingesteld.

En nu…een klein jaar later. Doe ik het gewoon! Ik ben full -time bezig met mijn eigen bedrijf. Ik geef kinderyoga op basisscholen en BSO’s en lessen en workshops aan particulieren. Ik had nooit gedacht dat ik dit voor elkaar zou krijgen in zo’n korte tijd.

Dankjewel Brigitte (Fooqus)

Liefs Christa Boom"

08-09-2022

Beoordeel Fooqus HR Support BV

Ongeldig e-mailadres
Naam bestaat niet
Naam bestaat niet