Gortcoaching coaching

€ 1.262,00 (6 uren) Aantal vestigingen: 0 Aanbod beschikbaar: Online, Op locatie bij kandidaat Max. 1 deelnemer

Wat is coaching precies?

Coaching is een persoonlijk ontwikkelingsproces dat wordt ingezet om wenselijke en duurzame veranderingen te bevorderen. Het is een vorm van professionele begeleiding waarbij de coach zijn cliënt (ook wel coachee genoemd) gelijkwaardig behandelt en ondersteunt bij het behalen van zijn of haar zelfgekozen doelen. De coach en de coachee nemen beiden hun verantwoordelijkheid voor het proces. De coachee krijgt tijdens het proces nieuwe inzichten door te reflecteren op eigen kennis en (eventueel) op de kennis van de coach. Op deze manier wordt de coachee bekwamer in het bereiken van eigen doelen. Dit kan mogelijk worden gemaakt door middel van gestructureerde, gerichte interactie en het gebruik van passende tools en technieken.

Coaching helpt u om werk en privé-gerelateerde doelen te verwezenlijken en op deze wijze persoonlijke ontwikkeling te bevorderen. Het stelt u in staat om diepgaande persoonlijke inzichten te verwerven die u uw leven lang kunt inzetten. Hierbij kunt u denken aan het ontwikkelen van uw talenten, capaciteiten en vaardigheden of wanneer u scherper wilt krijgen wat u met uw carrière of andere grote levensvragen wilt doen. Daarnaast kan coaching helpen bij het verkrijgen van meer veerkracht, vertrouwen en voldoening of meer positieve emoties, geluk en balans. Ook kan coaching bijdragen wanneer u productiever en efficiënter wilt werken aan uw doelen en sneller resultaat wilt behalen.

Veel voorkomende coachvragen:

Er zijn veel vraagstukken waar coaching bij kan ondersteunen. Een greep uit de vragen die bijvoorbeeld behandeld kunnen worden tijdens een coachtraject zijn:

- Waar liggen mijn kwaliteiten en talenten en hoe kan ik deze optimaal inzetten (zowel privé als op werk)?
- Hoe kan ik mijn doelen behalen?
- Wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik?
- Waar krijg ik energie van? En wat kost mij juist energie?
- Hoe kan ik het beste omgaan met tegenslagen en situaties in het leven?
- Welke handvatten kan ik gebruiken om stress te verminderen?
- Hoe kan ik mijn overspannen werknemer, over-stresste collega of overspannen team helpen?
- Hoe creëer ik een vitale organisatie?
- Hoe geef ik mijn team feedback?
- Hoe versterk ik mijn communicatievaardigheden?

Welke coach past bij mij?

Na aanmelding zal één van de collega's van GORTcoaching contact met u opnemen om samen met u en een coach binnen uw regio te kiezen, die aansluit op uw vraagstuk. Kies altijd een coach waarvan u het idee hebt dat zijn/haar werkwijze, doelgroep en specialisme het beste bij u past. Per regio hebben wij meerdere coaches. Onze collega helpt u graag bij deze keuze!

Heb je interesse? Vul je gegevens in