23 Sollicitatietraining trajecten in Groningen

Aob Compaz | Groningen

Grootste loopbaandienstverlener van Nederland!

Aantal vestigingen: 6
Meer informatie

Queenfishers | Groningen

Queenfishers Coaching, Jobhunt, Recruitment & trainingen Kantoren Groningen | Leeuwarden - Loopbaanadvies - Persoonlijke effectiviteit - Outplacement - Jobmarketing - Persoonlijkheidstesten & assessments - Mobiliteit Kantoor in Leeuwarden

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 2
Meer informatie

Werkpad | Haren GN

Werk zoeken en behouden voor mensen die minder goed kunnen horen of zien, esm of autisme hebben

Aantal vestigingen: 8
Meer informatie

9.0

id Plein | Groningen

Al onze trajecten worden afgestemd op hetgeen dat nodig is voor een succesvol vervolg van uw loopbaan.

Aantal vestigingen: 67
Meer informatie

Career & Kids | Groningen

Specialist op het gebied van werkdruk, werkstress en werk privé balans mbt coaching, loopbaanadvies, outplacement (new challenge noemen wij dat) en reïntegratie

Aantal vestigingen: 9
Meer informatie

Cvites bv | Groningen

Ontwikkeling van mens en organisatie

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 5
Meer informatie

WerkPro | Groningen

WerkPro is dé gespecialiseerde organisatie in Noord-Nederland die werk, werkervaring en dagbesteding biedt voor doelgroepen op alle treden van de participatieladder. Tegelijkertijd levert WerkPro een bijdrage aan maatschappelijk zinvolle doelstellingen.

Aantal vestigingen: 1
Meer informatie

50+ Carrière | Groningen

Outplacement en loopbaancoaching voor ervaren werknemers

Aantal vestigingen: 23
Meer informatie

Xs2more | Groningen

Experts op het gebied van arbeidsongeschiktheid en reintegratie & arbeidsdeskundig advies

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 17
Meer informatie

Randstad HR Solutions | Groningen

Of u nu werknemer of werkgever bent, Randstad vindt samen met u een passende oplossing voor uw HR-vraagstuk.

Aantal medewerkers: » 501 Aantal vestigingen: 19
Meer informatie

10.0

Birsken Human Resource Innovations | Groningen

De innovatieve HR dienstverlener

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1
Meer informatie

IederZijnWerk | Groningen

IederZijnWerk Arbeidscoaching ondersteunt bij het vinden en behouden van passend werk. Wij kunnen beroepskeuze en capaciteiten onderzoek doen en hebben arbeidsdeskundige expertise in ons netwerk. we kunnen ook inzetten op behoud van werk (1e spoor) door o.a. coaching en jobcoaching en werk buiten de huidige werkkring (2e of 3e spoor)> Iederzijnwerk heeft contracten bij het uwv voor modulaire produkten, werkfit trajecten en Naar Werk trajecten

Aantal medewerkers: 11 — 100 Aantal vestigingen: 12
Meer informatie

Care4Careers | Groningen

Wij zijn een bekwaam, betrokken en bevlogen landelijk loopbaanadviesbureau met (inter)nationale ervaren, coaches, gericht op de groei en ontwikkeling van mensen en organisaties. Al onze diensten bieden wij ook online aan.

Aantal medewerkers: 11 — 100 Aantal vestigingen: 32
Meer informatie

ASBR BV | Groningen

ASBR is al jarenlang expert op het gebied van psychologische testen en outplacement

Aantal vestigingen: 7
Meer informatie

Flex Advieshuis B.V. | Hoogezand

Advieshuis B.V. helpt werkenden en werkzoekenden hun eigen kracht te laten (her)ontdekken. Wij geloven erin dat er bijna altijd meer in mensen zit dan zij er zelf uithalen. Door middel van individuele maatwerktrajecten of door workshops in groepsverband, zetten wij mensen weer in hun eigen kracht en helpen wij ze om weer in beweging te komen.

Aantal medewerkers: 11 — 100 Aantal vestigingen: 43
Meer informatie

Behoefte aan maatwerk?
Ontvang snel 3 offertes

vul het formulier in of neem telefonisch contact met ons op 085 - 40 195 40

Sollicitatietraining in Groningen

Een Sollicitatietraining traject is een belangrijk onderdeel van het vinden van een baan. Het is een investering in jezelf, waarmee je je kansen op een baan vergroot. Door de kosten en offertes te vergelijken, kun je de beste optie kiezen voor jouw situatie.

De voordelen van het vergelijken van de kosten en offertes voor Sollicitatietraining trajecten in regio Groningen zijn talrijk. Ten eerste krijg je een duidelijk overzicht van de verschillende aanbieders en hun tarieven. Je kunt de verschillende opties vergelijken en zo de beste keuze maken. Daarnaast krijg je ook een goed beeld van de kwaliteit van de trainingen. Je kunt de reviews lezen en zo een goed beeld krijgen van de kwaliteit van de trainingen.

Een Sollicitatietraining traject bestaat uit verschillende onderdelen. Ten eerste is er de voorbereiding. Hierin leer je hoe je je kunt voorbereiden op een sollicitatiegesprek. Je leert hoe je je cv en motivatiebrief kunt schrijven, hoe je je kunt voorbereiden op een sollicitatiegesprek en hoe je je kunt presenteren. Daarnaast leer je ook hoe je je kunt onderscheiden van andere kandidaten.

Ten tweede is er de training zelf. Hierin leer je hoe je je kunt presenteren, hoe je je kunt verdiepen in een bedrijf en hoe je je kunt voorbereiden op een sollicitatiegesprek. Je leert ook hoe je je kunt onderscheiden van andere kandidaten.

Ten derde is er de nazorg. Hierin leer je hoe je je kunt voorbereiden op een sollicitatiegesprek, hoe je je kunt verdiepen in een bedrijf en hoe je je kunt onderscheiden van andere kandidaten.

Door de kosten en offertes te vergelijken, kun je de beste optie kiezen voor jouw situatie. Je krijgt een duidelijk overzicht van de verschillende aanbieders en hun tarieven. Daarnaast krijg je ook een goed beeld van de kwaliteit van de trainingen. Met deze informatie kun je de beste keuze maken voor jouw Sollicitatietraining traject.

Vragen en artikelen over sollicitatietrainingen

Studiekeuzetest

Welke studie of opleiding past het beste bij mij?

Normaal artikel

Solliciteren: interne vacature

Eén van de redenen waarom je bij je huidige werkgever in dienst bent getreden, is de kans op promot...

Normaal artikel

Open sollicitatie

Als je op zoek naar werk bent, heb je de keuze uit twee soorten sollicitaties: 'gesloten' en open so...

Normaal artikel

SOLLICITEREN: alle tips verzameld

Ondanks de vele pagina’s personeelsadvertenties in de zaterdagkranten, de vele vacaturesit...

Veelgestelde vragen over Sollicitatietraining

Er zijn veel organisaties op Werksite te vinden die je kunnen helpen. Zoek in jouw woonplaats, filter op de expertises van de organisaties en vergelijk het aanbod. Bij de profielen lees je eventuele reviews van klanten.

Aanbieders van Sollicitatietraining kunnen hun diensten op Werksite plaatsen via het aanmeldformulier. Wij bieden je een eigen bedrijfspagina en de mogelijkheid om je diensten goed vindbaar te maken.

Wil je snel offertes ontvangen voor Sollicitatietraining, neem dan contact op met onze adviseurs. Je krijgt daarmee snel inzicht in de kosten van organisaties uit jouw regio. Onze adviseurs bereik je via telefoonnummer 085 – 40 195 40.

Ja, wij staan je graag persoonlijk te woord. Heb je een vraag over je loopbaan, dan bereik je onze adviseurs via telefoonnummer 085 – 40 195 40, of via klantenservice@werksite.nl.