3 Uitzendbureaus in Drenthe

Compact Werkt

Wij zijn actief voor werknemers, werkgevers, verzekeraars, gemeenten, UWV’s, werkzoekenden, casemanagementbureau. Wij adviseren je bij arbeidsvraagstukken

Compact Werkt is in 2005 gestart en in het bezit van het keurmerk 'Blik op Werk'. Compact Werkt heeft een ruime ervaring in de bemiddeling naar ander werk en is landelijk actief. wij zijn actief in outplacement, spoor 2, UWV trajecten en lossen verzuimkwesties op voor werkgevers. We hebben landelijke dekking en werken regionaal. wat kunnen we voor je betekeken? *Ben je op zoek naar ander werk omdat je functie komt te vervallen? en hebben jij en werkgever en medewerker bersloten dat een outplacement een goede oplossing is voor de ontstane situatie waarin deze zich bevinden.? Graag helpen wij je...

Almere, Amsterdam, Arnhem, Assen, Bergen op Zoom + 8 meer.
Almere, Amsterdam, Arnhem, Assen, Bergen op Zoom + 8 meer.

Bureau Ben Anders B.V.

BUREAU BEN ANDERS Bureau Ben Anders pakt de dingen net even anders aan. Empathisch en menselijk maar ook zakelijk en resultaat gericht. Of het nu gaat over re-integratie, loopbaanadvies, outplacement of begeleiding bij studie en beroepskeuze, Bureau Ben Anders stelt jou ècht centraal. Want alleen wanneer jij de bezieling in jouw werkende leven werkelijk voelt, is succes gegarandeerd. Wij geloven in het ontdekken van jouw persoonlijke inspiratie en helpen je graag bij het vormgeven van jouw professionele bestemming.

Menselijk en resultaatgericht Door onze jarenlange ervaring met het ondersteunen van een bonte schakering aan mensen bij het vinden van hun weg, zowel privé als in werk, weten wij zeker; iedereen is anders. Vandaar dat bij Bureau Ben Anders de focus in het begeleidingsproces ligt op de persoonlijke benadering. Iedereen mag en kan meedoen en zijn of haar plaats vinden op de arbeidsmarkt, ongeacht achtergrond of overtuiging. Want werken geeft zin aan het leven en zorgt voor persoonlijke groei, balans, structuur en zelfvertrouwen. Wij stemmen onze ondersteuning, adviezen en coaching volledig af op het individu, op jou, en op wat jij van...

Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Apeldoorn + 18 meer.
Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Apeldoorn + 18 meer.

Personeel.nl - Werving & Selectie

Personeel-nl is dé toonaangevende partner voor werving en selectie in Nederland. Wij zijn uw betrouwbare brug naar talent, of u nu op zoek bent naar vast personeel voor uw organisatie of deskundige zzp'ers voor interim opdrachten.

Personeel-nl is dé toonaangevende partner voor werving en selectie in Nederland. Wij zijn uw betrouwbare brug naar talent, of u nu op zoek bent naar vast personeel voor uw organisatie of deskundige zzp'ers voor interim opdrachten. Onze missie is om de juiste mensen op de juiste plaats te brengen, waarbij we streven naar duurzame en succesvolle werkrelaties. Wat onderscheidt Personeel-nl?1. Expertise in Werving van Werknemers in Loondienst: Ons team van ervaren recruiters beschikt over diepgaande kennis van diverse sectoren en kan u helpen bij het vinden van de perfecte kandidaat voor uw vaste posities. Of het nu gaat om techniek, financiën,...

Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Apeldoorn + 23 meer.
Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Apeldoorn + 23 meer.

Uitzendbureaus in Drenthe

Uitzendbureaus zijn er in Drenthe in alle soorten en maten. Gespecialiseerd per vakgebied, gericht op bepaalde leeftijdscategorieïn en speciaal voor studenten. In Drenthe zijn de uitzendbureaus van alle markten thuis. Bovendien kennen de uitzendbureaus de arbeidsmarkt in Drenthe goed. Als je via uitzendbureaus werk zoekt, kijk dan eerst even op Werksite. Hier vind je namelijk alle uitzendbureaus uit Drenthe op een rijtje en kun je een goede vergelijking maken. Bovendien kun je alle beoordelingen, meningen en ervaringen van andere uitzendkrachten lezen.


Inschrijven

Misschien heb je een baan, maar denk je er over om naar een nieuwe werkgever in Drenthe over te stappen. Schroom dan niet om je bij een van de uitzendbureaus in te schrijven. De keuze is aan jou om wel of niet op een aanbod van de uitzendbureaus in te gaan. Wanneer je even zonder werk zit, is het zeker aan te raden om je bij de uitzendbureaus in Drenthe in te schrijven. Omdat de uitzendbureaus goed contact met de bedrijven in Drenthe hebben, weten ze precies waar er vacatures zijn. En voor het UWV geldt een inschrijving bij uitzendbureaus als onderdeel van je sollicitatieplicht. Zo vang je twee vliegen in een klap en voor je het weet heb je weer een leuke baan in Drenthe.


Specialiteit

Ben je technisch opgeleid of heb je technische werkervaring? Stap met deze specialiteit binnen bij technische uitzendbureaus. Zij hebben voornamelijk contact met technische bedrijven in Drenthe en kunnen je zodoende wellicht aan een baan helpen. Datzelfde geldt voor andere specialiteiten. Uitzendbureaus die gericht zijn op de zorg, zoeken medische professionals op verschillend niveau. Dergelijke uitzendbureaus werken nauw samen met ziekenhuizen en andere medische organisaties in Drenthe. Er zijn zelfs in Drenthe uitzendbureaus, die gespecialiseerd zijn in de horeca en alleen voor deze vakgroep mensen zoeken.


Heel gericht

Zowel in Drenthe als in de rest van Nederland, zijn er steeds meer ouderen die na hun pensioenleeftijd willen doorwerken. Voor die groep zijn er 65+ uitzendbureaus die graag deze gemotiveerde mensen met volop ervaring aan een leuke baan in Drenthe helpen. Ook speciaal voor studenten zijn er uitzendbureaus die heel gericht kortlopende banen voor hen in de aanbieding hebben. Daarmee kunnen studenten mooi een centje bijverdienen en werkervaring bij een bedrijf in Drenthe opdoen.