22 Uitzendbureaus in Drenthe

Daxxa

Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Connect B.V.

Specialist in het bemiddelen van technisch personeel

Aantal vestigingen: 7 Bedient uw provincie

Compact Werkt

Wij zijn actief voor werknemers, werkgevers, verzekeraars, gemeenten, UWV’s, werkzoekenden, casemanagementbureau. Wij adviseren je bij arbeidsvraagstukken

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 13 Bedient uw provincie

carrierewinkel

4 redenen om voor Carrièrewinkel te kiezen:

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 16 Bedient uw provincie

50+ Carrière

Outplacement en loopbaancoaching voor ervaren werknemers

Aantal vestigingen: 23 Bedient uw provincie

Prima Personeel

Actief Werkt! heeft al meer dan 25 jaar ervaring in de uitzendbranche. We zijn een onderdeel van de Actief Group

Aantal vestigingen: 7 Bedient uw provincie

PMU Work Apply

PMU voor Uitzenden, Detachering, Werving & Selectie, Payrolling, Poolmanagement, Training & Advies.

Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Oudstanding

Oudstanding is sinds 1998 dé loopbaanspecialist voor 45-plussers

Aantal vestigingen: 11 Bedient uw provincie

OBVS

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Multi-traject

Multi-traject uw trendwatcher in arbeid ! Motivational speaker bij het sprekers Academy. https://www.speakersacademy.com/nl/spreker/charlon-imamdi/ Trendwatcher Quality-bookings https://www.quality-bookings.nl/spreker/charlon-imamdi/

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Jobbuilders

Jobbuilders is een Werving & Selectie bureau en wij werken voor zowel grote als kleine ondernemingen. We zijn dagelijks bezig met het werven en selecteren van de beste kandidaten in de vakgebieden IT, Techniek, Sales en Marketing.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Uitzendbureau ProfiWork Personeelsdiensten Sittard

Uitzendbureau Uitzendbureua Personeelsdiensten Personeelsdiensten Sittard Limburg Payrolling Detacheren

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Technicians

Technicians bemiddelt technisch personeel vanaf MBO niveau en hoger. Een echte specialist in de techniek die ervoor zorg draagt dat je op de juiste plek terechtkomt.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 2 Bedient uw provincie

De Vos Werkt

De Vos Werkt is actief op het gebied van: Uitzenden | Werving en Selectie | Detachering | Leer en werktrajecten.

Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Soft Skills Training Nederland BV

Bij Soft Skills Training Nederland houden wij ons bezig met trainingen op het gebied van talentontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling en persoonlijk leiderschap. Wij helpen jou met het ontwikkelen van jouw persoonlijke en sociale vaardigheden door op maat gemaakte trainingen. 28 februari a.s. is er weer een mogelijkheid om de STAP-subsidie in te zetten voor deze unieke training.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Uitzendbureaus in Drenthe

Uitzendbureaus zijn er in Drenthe in alle soorten en maten. Gespecialiseerd per vakgebied, gericht op bepaalde leeftijdscategorieïn en speciaal voor studenten. In Drenthe zijn de uitzendbureaus van alle markten thuis. Bovendien kennen de uitzendbureaus de arbeidsmarkt in Drenthe goed. Als je via uitzendbureaus werk zoekt, kijk dan eerst even op Werksite. Hier vind je namelijk alle uitzendbureaus uit Drenthe op een rijtje en kun je een goede vergelijking maken. Bovendien kun je alle beoordelingen, meningen en ervaringen van andere uitzendkrachten lezen.


Inschrijven

Misschien heb je een baan, maar denk je er over om naar een nieuwe werkgever in Drenthe over te stappen. Schroom dan niet om je bij een van de uitzendbureaus in te schrijven. De keuze is aan jou om wel of niet op een aanbod van de uitzendbureaus in te gaan. Wanneer je even zonder werk zit, is het zeker aan te raden om je bij de uitzendbureaus in Drenthe in te schrijven. Omdat de uitzendbureaus goed contact met de bedrijven in Drenthe hebben, weten ze precies waar er vacatures zijn. En voor het UWV geldt een inschrijving bij uitzendbureaus als onderdeel van je sollicitatieplicht. Zo vang je twee vliegen in een klap en voor je het weet heb je weer een leuke baan in Drenthe.


Specialiteit

Ben je technisch opgeleid of heb je technische werkervaring? Stap met deze specialiteit binnen bij technische uitzendbureaus. Zij hebben voornamelijk contact met technische bedrijven in Drenthe en kunnen je zodoende wellicht aan een baan helpen. Datzelfde geldt voor andere specialiteiten. Uitzendbureaus die gericht zijn op de zorg, zoeken medische professionals op verschillend niveau. Dergelijke uitzendbureaus werken nauw samen met ziekenhuizen en andere medische organisaties in Drenthe. Er zijn zelfs in Drenthe uitzendbureaus, die gespecialiseerd zijn in de horeca en alleen voor deze vakgroep mensen zoeken.


Heel gericht

Zowel in Drenthe als in de rest van Nederland, zijn er steeds meer ouderen die na hun pensioenleeftijd willen doorwerken. Voor die groep zijn er 65+ uitzendbureaus die graag deze gemotiveerde mensen met volop ervaring aan een leuke baan in Drenthe helpen. Ook speciaal voor studenten zijn er uitzendbureaus die heel gericht kortlopende banen voor hen in de aanbieding hebben. Daarmee kunnen studenten mooi een centje bijverdienen en werkervaring bij een bedrijf in Drenthe opdoen.