Vergelijk 0 detacheringsbureaus

Ontdek 0 detacheringsbureaus. Vergelijk de kosten, ervaringen en expertises van detacheerders. Ontvang vrijblijvend drie offertes.
Lees ervaringen van specialisten t.b.v. detacheren.

Bel met onze adviseurs

ma t/m vr 08:30 - 21:00, za 09:00 - 17:00

085 - 40 195 40

Detacheringsbureaus in Nederland

Personeel is duur en wanneer een bedrijf maar voor een bepaalde periode mankracht nodig heeft, is het verstandig om via detacheringbureaus mensen aan te nemen. Detacheringsbureaus hebben een pool van vaste medewerkers, die ze voor langere tijd uitlenen aan bedrijven. Daarmee verschillen detacheringsbureaus van uitzendbureaus. De meeste detacheringbureaus richten zich op specialismen. Op grond daarvan zetten zij hun detacheerders uit op specifieke vakgebieden.


Werkgever

Formeel zijn detacheringsbureaus de werkgever voor de werknemer. Het bedrijf dat de mensen inhuurt is de opdrachtgever. Bij ziekte worden de kosten verhaald bij de detacheringsbureaus en hoeft het opdrachtgevend bedrijf daar niet voor op te draaien. Omdat detacheringsbureaus het zogenoemde werkgeversrisico dragen, zijn hun diensten duurder dan die van uitzendbureaus. Een detacheringsbureau gaat wel heel gericht aan de slag om de perfecte match tussen vacatures en medewerkers te vinden. Zij richten zich alleen op banen, waarvan ze zeker weten dat zij daar personeel voor kunnen leveren.

Reden

Voor een bedrijf heeft het verschillende redenen om detacheringsbureaus in te schakelen. Veelal zullen zij dat doen wanneer zij met een langdurig zieke werknemer te maken hebben. Ook zwangerschapsverlof is een goede reden om detacheringsbureaus in de arm te nemen. Daarnaast zijn speciale projecten en extra ondersteuning gedurende een drukke periode, redenen om met detacheringsbureaus in zee te gaan.

Aanmelden

Maar hoe zit het met de kandidaten? Hoe komen detacheringbureaus aan geschikt personeel? Dat gebeurt op verschillende manieren. Detacheringsbureaus adverteren via de traditionele kanalen zoals in landelijke dagbladen, maar ook via Werksite vind je vacatures bij detacheringsbureaus. Je kunt ook zelf het initiatief nemen door een open sollicitatie te schrijven. Vergeet nooit je CV mee te sturen. Op grond van al jouw gegevens word je uitgenodigd voor een intakegesprek. Wanneer er een klik is, zullen detacheringsbureaus verder met je gaan en voor je het weet ben je ergens gedetacheerd. Zodoende wordt het vinden van een leuke baan een stuk gemakkelijker.

Nog geen loopbaanbegeleiders aanwezig om te tonen.