Budgetcoach Groep

Plaats een review

Budgetcoach Groep verzorgt budgetcoachtrajecten voor werknemers van bedrijven, particulieren en kleine zelfstandigen (ZZP’ers) en biedt tevens budgetcoach opleidingen aan. Iedereen die behoefte heeft aan professionele hulp bij financiële moeilijkheden kan

Voor werkgevers:

Budgetcoach Groep is een onafhankelijke organisatie met ruim 4 jaar werkervaring, die garant staat voor kwaliteit, zorgvuldigheid, betrokkenheid en betrouwbaarheid. Met omstreeks 30 gecertificeerde budgetcoaches van Budgetcoach Groep hebben wij een werkterrein in heel Nederland.

Onze missie is: "Mensen beter om leren gaan met geld".

Budgetcoach Groep verzorgt budgetcoachtrajecten voor werknemers van bedrijven, particulieren en kleine zelfstandigen (ZZP’ers) en biedt tevens budgetcoach opleidingen aan. Iedereen die behoefte heeft aan professionele hulp bij financiële moeilijkheden kan van de diensten van Budgetcoach Groep gebruikmaken. Wij leren u uitkomen met uw inkomen!

Onze budgetcoaches zijn zorgvuldig gescreend en gedegen opgeleid als onafhankelijk financieel dienstverlener om u op deskundige, discrete, respectvolle en persoonlijke wijze te ondersteunen, adviseren en vooruit te helpen.

De budgetcoaches werken volgens de richtlijnen van Budgetcoach Groep. Zij hebben allen een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG), die wordt verstrekt door het ministerie van Justitie. De budgetcoaches van Budgetcoach Groep hebben een geheimhoudingsplicht, waarmee uw privacy gewaarborgd is.

Onze budgetcoaches leren cliënten verantwoord omgaan met geld.


Wij zijn gevestigd in:

Spijkenisse

Heb je interesse? Vul je gegevens in:

Ons aanbod

Advies op maat

Prijs op aanvraag

Wilt u een advies op maat? Leg ons uw situatie uit en wij geven u altijd persoonlijk advies.

Specificaties

Expertises

  • Detacheren
  • Spijkenisse
  • Zuid-Holland