Soft Skills Training Nederland BV

Plaats een review

Bij Soft Skills Training Nederland houden wij ons bezig met trainingen op het gebied van talentontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling en persoonlijk leiderschap. Wij helpen jou met het ontwikkelen van jouw persoonlijke en sociale vaardigheden door op maat gemaakte trainingen.

28 februari a.s. is er weer een mogelijkheid om de STAP-subsidie in te zetten voor deze unieke training.

Voor werkgevers:

Groeien met je bedrijf?

"De kwaliteit van je medewerkers bepaalt het succes van je organisatie".

 

Investeer vandaag in de groei van je medewerkers!

Goed functionerende medewerkers realiseren doelstellingen eerder en zorgen voor het succes van de organisatie. Als werkgever is het daarom belangrijk om te investeren in de persoonlijke ontwikkeling van je team. Jullie willen toch ook groeien met de organisatie, een laag werkverzuim nastreven en gelukkige mensen op de werkvloer zien!  

Om groei te realiseren voor je medewerkers en daarmee voor de organisatie heeft Soft Skills Training Nederland een speciaal trainingsprogramma ontwikkeld voor de persoonlijke vaardigheden van medewerkers!

 

Wat zijn eigenlijk Soft Skills?

Soft Skills zijn jouw persoonlijke vaardigheden en kenmerken die je nodig hebt om bijvoorbeeld succesvol te zijn. Of meer balans te vinden, meer zelfkennis te vergaren.
Deze zogenoemde soft skills worden ook wel interpersoonlijke vaardigheden genoemd.

Veel mensen denken dat de term soft skills alleen betrekking heeft op communicatieve vaardigheden, maar in de realiteit is het zoveel meer dan dit!

 

Zie jij als werkgever in hoe belangrijk de persoonlijke ontwikkeling van je medewerkers is? Net als in de topsport en iedere andere industrie waar gepresteerd moet worden, bepaalt de kwaliteit van de mensen uiteindelijk het resultaat.

Naast de zogenoemde beroeps specifieke vaardigheden (hard skills), is het minstens zo belangrijk dat je medewerkers beschikken over de juiste set aan soft skills. Deze vaardigheden bepalen hoe je met je werk en anderen omgaat.

Denk aan communicatie, plannen en organiseren, empathie, prestatie- en taakgerichtheid …

 

Vanuit Soft Skills Training Nederland hebben we ontdekt dat er in Nederland nog veel te weinig aandacht wordt besteed aan deze vaardigheden, terwijl ze allesbepalend zijn voor de groei van bedrijf en personeel.

Merk je bijvoorbeeld op dat er geregeld conflicten zijn binnen de teams? Dat medewerkers niet of nauwelijks progressie boeken? Of juist steekjes laten vallen op het gebied van communicatie waardoor er een hoop frustratie ontstaat?

 

Begin dan vandaag nog met de persoonlijke ontwikkeling van je medewerkers!


Voor werknemers:

Herken jij dit gevoel ook wel eens? Dat je het overzicht kwijt bent, zoekende naar wie ben ik, wat wil ik. Hoe haal ik meer uit mijzelf. Maar ik weet niet waar ik moet beginnen?

 

Geen nood, je bent namelijk niet de enige.

 

Gelukkig is er de laatste jaren steeds meer ruimte voor Persoonlijke ontwikkeling, Persoonlijk leiderschap en persoonlijke groei van jou als individu. Privé en zakelijk is dit steeds beter bespreekbaar. Er wordt meer en meer gekeken naar waar je goed in bent en wat jouw ontwikkelpunten zijn.

 

Soft Skills Training Nederland heeft daarvoor  een op maat gemaakt trainings- en coaching programma ontwikkeld en wij noemen dit het Soft Skills Ontwikkelprogramma.

 

Maar wat zijn soft skills?

 

Soft Skills zijn minder zichtbaar dan hardskills, maar meer aanwezig. Soft Skills zijn vaardigheden en persoonlijke kenmerken die je nodig hebt om succesvol te zijn, meer evenwicht in je leven te krijgen en meer zingeving te ervaren, wanneer je jouw soft skills herkent en kunt ontwikkelen.

 

Voorbeelden van softskills zijn ….

* Samenwerkend, 
* Empathisch,
* Oplossingsgericht, 
* Communicatief, 
* Prestatiegericht,
* Resultaatgericht, 
* Taakgericht, 
* Organisatiegericht
 

Met goed ontwikkelde soft skills haal je het beste uit jezelf, zowel thuis als op het werk. Samenwerkingen lopen soepeler, je groeit sneller door in een organisatie en je wordt nog interessanter voor werkgevers.
 

Soft Skills zijn simpelweg onmisbaar!

 

Maar hoe kun je nu op een effectieve manier je softs skills ontwikkelen?

Met het Soft Skills Ontwikkel Programma heb je een training op maat, waarmee jij je soft skills kan ontwikkelen in je eigen tempo én door het doen van het Soft Skills Assessment op basis van 64 softskills. De kracht van het assessment zit hem in de 360 graden feedback. Daarmee meten we waar jij staat, wat je kunt en wat je wilt ontwikkelen.
 

Het Soft skills Competence Framework laat in één oogopslag zien wat je talenten zijn en welke soft skills nog uitdagend voor je zijn. Op basis van deze testuitslag en je persoonlijke doelen, bepaal jij samen met een gecertificeerde trainer/coach welke competenties jij wilt verbeteren.  Jullie stippelen samen een leerpad uit, waarin jij in 4 sessies de eerste stappen zet naar nieuwe inzichten en het verbeteren van jouw soft skills.

 

Dus wil jij ….

+ meer inzicht krijgen in jouw persoonlijke vaardigheden?
+ jouw persoonlijke vaardigheden succesvoller inzetten ?
+ meer zelfkennis verkrijgen en op basis daarvan gedegen beslissingen nemen? 
+ zelfwaardering ervaren?
+ en impact maken?

 

Maak dan kennis met onze gratis introductietraining “Hoe je softs skills te Ontwikkelen”

 

Of neem deel aan 1 van onze webinars op 15,16,21 of 23 februari van 20.00 uur tot 20.45 uur.

 

Wil je direct aan de slag? Neem dan contact op met Soft Skills Training Nederland en vraag naar de mogelijkheden om het programma te volgen met de STAP-subsidie van 28 februari a.s. of wellicht kun je jouw Persoonlijk Ontwikkel Budget inzetten.

Eén van onze trainers neemt dan persoonlijk contact met jou op voor een intake.


Wij zijn gevestigd in:

Leeuwarden

Heb je interesse? Vul je gegevens in:

Ons aanbod

Soft Skills Training

€ 995,00 (3 maanden)

Gratis, online persoonlijke vaardigheidstraining, 100% op maat, in heel Nederland, ter waarde van ...

Aantal vestigingen: 1 Max. 1 deelnemer

Advies op maat

Prijs op aanvraag

Wilt u een advies op maat? Leg ons uw situatie uit en wij geven u altijd persoonlijk advies.

Specificaties

Aangesloten bij

 • Beroepsvereniging Jobcoaches
 • Blik op Werk
 • CMI
 • NOBCO
 • Noloc
 • Register BKA

Doelgroep

 • Jongeren
 • Ouderen
 • Overheidsinstantie
 • UWV
 • Verzekering
 • Werkgever
 • Werknemer
 • Leeuwarden
 • Drenthe
 • Flevoland
 • Friesland
 • Gelderland
 • Groningen
 • Limburg
 • Noord-Brabant
 • Noord-Holland
 • Overijssel
 • Utrecht
 • Zeeland
 • Zuid-Holland