Bureau Ben Anders B.V.

Plaats een review

BUREAU BEN ANDERS

Bureau Ben Anders pakt de dingen net even anders aan. Empathisch en menselijk maar ook zakelijk en resultaat gericht. Of het nu gaat over re-integratie, loopbaanadvies, outplacement of begeleiding bij studie en beroepskeuze, Bureau Ben Anders stelt jou ècht centraal. Want alleen wanneer jij de bezieling in jouw werkende leven werkelijk voelt, is succes gegarandeerd.

Wij geloven in het ontdekken van jouw persoonlijke inspiratie en helpen je graag bij het vormgeven van jouw professionele bestemming.

Voor werkgevers:

Menselijk en resultaatgericht

 

Door onze jarenlange ervaring met het ondersteunen van een bonte schakering aan mensen bij het vinden van hun weg, zowel privé als in werk, weten wij zeker; iedereen is anders. Vandaar dat bij Bureau Ben Anders de focus in het begeleidingsproces ligt op de persoonlijke benadering. Iedereen mag en kan meedoen en zijn of haar plaats vinden op de arbeidsmarkt, ongeacht achtergrond of overtuiging. Want werken geeft zin aan het leven en zorgt voor persoonlijke groei, balans, structuur en zelfvertrouwen.

 

Wij stemmen onze ondersteuning, adviezen en coaching volledig af op het individu, op jou, en op wat jij van nature aan kwaliteiten en talenten meebrengt. Niet volgens een vast stramien of rigide methode, want jij bent tenslotte anders dan anderen. Tegelijkertijd houden wij wel het beoogde resultaat scherp in het oog. Bij Bureau Ben Anders werken we met een in overleg vastgesteld plan. Menselijk èn zakelijk. 

Of het gaat om Re-integratie, Loopbaan advies, Outplacement of Studie en Beroepskeuze; het (her)vinden van jouw enthousiasme en bezieling en een concreet op jou afgestemd proces en resultaat, is waar wij ons voor 100% voor inzetten! Dat hebben wij dan weer van nature.

 

Hoe kan het ook anders!


Voor werknemers:

Jouw eigen weg

 

Het is niet altijd eenvoudig om te ontdekken waar je voldoening en inspiratie uit haalt en langdurig gelukkig van wordt. Zeker niet als het gaat over werk. Een loopbaan traject bij Bureau Ben Anders kan dan uitkomst bieden. In het loopbaan traject werken wij samen aan het definiëren van jouw affiniteiten, zingeving en mogelijkheden. Je krijgt inzicht in jouw kwaliteiten en competenties en je leert werken met de talenten die je van nature hebt. Kortom, wij geven advies en ondersteuning bij het vinden van de voor jou meest aantrekkelijke en realistische weg op de arbeidsmarkt. Dit kan ook een start als zelfstandig ondernemer betekenen. 

 

Vervolgens kunnen wij jou bekwamen en begeleiden bij zaken als netwerken, (online) research, en jouw gehele schriftelijke, verbale en fysieke presentatie op de arbeidsmarkt. Helemaal afgestemd op wat jij nodig hebt. Een loopbaan traject wordt vaak via de werkgever gevolgd maar kan natuurlijk ook op eigen initiatief plaatsvinden. Een nieuwe weg inslaan vereist lef en vertrouwen. 

 

Ontdek jouw onverschrokken kant samen met Bureau Ben Anders!


Wij zijn gevestigd in:

Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Apeldoorn, Assen, Deventer, Ede GLD, Emmen, Harderwijk, Hilversum, Hoogeveen, Laren NH, Leeuwarden, Lemmer, Naarden, Oldeberkoop, Raalte, Sneek, Utrecht, Velp GLD, Zeist, Zwolle

Heb je interesse? Vul je gegevens in:

Ons aanbod

Outplacement

€ 3.000,00 (6 maanden)

Outplacement trajectenEen nieuwe koersHet kan iedereen overkomen: vastlopen in je carrière. Door ee...

Aantal vestigingen: 23 Max. 35 deelnemers

Loopbaanadvies

€ 850,00 (3 maanden)

LoopbaanadviesJouw eigen wegHet is niet altijd eenvoudig om te ontdekken waar je voldoening en inspi...

Aantal vestigingen: 23 Max. 35 deelnemers

UWV Werkfit traject

€ 0,00 (6 maanden)

Re-integratieEen hele stapBureau Ben Anders is partner van UWV en heeft een contract met UWV voor he...

Aantal vestigingen: 23 Max. 35 deelnemers

UWV Naar Werk traject

€ 0,00 (3 maanden)

Re-integratieEen hele stapBureau Ben Anders is partner van UWV en heeft een contract met UWV voor he...

Aantal vestigingen: 23 Max. 35 deelnemers

UWV Modulair

€ 0,00 (3 maanden)

Re-integratieEen hele stapBureau Ben Anders is partner van UWV en heeft een contract met UWV voor he...

Aantal vestigingen: 23 Max. 35 deelnemers

Advies op maat

Prijs op aanvraag

Wilt u een advies op maat? Leg ons uw situatie uit en wij geven u altijd persoonlijk advies.