Payroll Select

Plaats een review

Payroll Select verzorgt Payrolldiensten voor werkgevers en intermediairs

Voor werkgevers:

Een moderne organisatie die flexibel wil inspelen op de ontwikkelingen in de markt, kent tegenwoordig vele werkrelaties. Variërend van vaste medewerkers tot tijdelijke krachten, freelancers, interimmers en ZZP-ers. Hoe mensen ook voor u werken, Payroll Select biedt u een uitgebreid pakket diensten waarmee we uw organisatie voor alle werkrelaties zowel administratieve werkzaamheden als financiële risico’s uit handen nemen. Payroll Select is gevestigd in Zutphen en werkt voor opdrachtgevers in heel Nederland.

Zorgeloos ondernemen? Tijd voor payrolling!
Als ondernemer wordt u geconfronteerd met steeds meer regels op het gebied van personeel. Terwijl uw bedrijf de handen al vol heeft aan de personeelsadministratie en alle bijkomende zaken rond arbeidscontracten, salarisuitbetaling, premie- en belastingafdracht en ziekteverzuim.
Tegelijk verlangt de markt dat uw organisatie slagvaardig inspeelt op de ontwikkelingen. En dat vraagt om een flexibeler inzet van uw personeel. Met Payroll Services neemt Payroll Select u al deze zorgen uit handen. Zodat u de handen meer vrijhoudt voor uw core business.
Dankzij onze ruime ervaring en efficiënte werkwijze, kunnen we uw personeel tegen scherpe tarieven payrollen.
Bij Payroll Select is uw personeel in goede handen.

Wij zijn gevestigd in:

Zutphen

Heb je interesse? Vul je gegevens in:

Ons aanbod

Advies op maat

Prijs op aanvraag

Wilt u een advies op maat? Leg ons uw situatie uit en wij geven u altijd persoonlijk advies.

Specificaties

Expertises

  • Detacheren
  • Uitzendwerk
  • Werving en Selectie
  • Zutphen
  • Gelderland