Werkgroep Nederland

Plaats een review

U bent ons uitgangspunt. Open en eerlijk communiceren staat aan de basis van de werkwijze van werkgroep®NL. We bieden haalbare en betaalbare oplossingen op maat en werken op ieder vakgebied met gekwalificeerde mensen.

Voor werkgevers:

De werkgroep®NL werkwijze bewijst zichzelf al 22 jaar inmiddels. We beschikken over heel wat certificeringen en erkenningen die dit onderstrepen. De belangrijkste graadmeters zijn natuurlijk onze vaste en tevreden klanten enerzijds en de enthousiaste medewerkers anderzijds. In heel Nederland ervaren mensen dagelijks onze kwaliteit.

Persoonlijke dienstverlening
We werken klantgericht en op maat en komen met proactieve oplossingen. Door gemotiveerde mensen te scouten, daar waar ze nog te vinden zijn, biedt werkgroep®NL gegarandeerd maatwerk dat aansluit bij de verwachtingen van onze opdrachtgevers. Klanten zélf vertellen aan anderen hoe tevreden ze zijn over werkgroep®NL. Door steeds weer de juiste mensen op de juiste plaats te zetten en zowel capaciteit als kwaliteit waar te maken, hebben we bewezen een perfecte partner te zijn in arbeidsvraagstukken.

werkgroep®NL denkt vooruit
Werknemers dragen bij aan de structuur, het DNA, van een organisatie. Mede daarom is het van belang om ook bij de selectie van tijdelijk personeel verder te kijken dan alleen naar opleiding en ervaring. Aanvullende kwaliteiten van flexkrachten zijn mede bepalend voor onder meer werksfeer, voortgang en stabiliteit van bedrijfsprocessen. Om ook dat deel van de selectie goed vorm te geven heeft werkgroep®NL Contracting B.V. instrumenten ontwikkeld die de voorselectie verfijnt.

Naast de “harde” functie-eisen kijken we óók naar persoonskenmerken zodat nieuwe collega’s die wij bij onze klanten introduceren in álle opzichten voldoen wat de opdrachtgever voor ogen staat.

Omdat we doorvragen, leren we tevens de wensen en verwachtingen van onze flexkrachten kennen en kunnen we mensen een baan bezorgen die echt bij ze past. Daardoor werken onze mensen met meer plezier en presteren ze optimaal.

Wij zijn gevestigd in:

Moerdijk

Heb je interesse? Vul je gegevens in:

Ons aanbod

Advies op maat

Prijs op aanvraag

Wilt u een advies op maat? Leg ons uw situatie uit en wij geven u altijd persoonlijk advies.

Specificaties

Expertises

  • Detacheren
  • Uitzendwerk
  • Werving en Selectie
  • Moerdijk
  • Noord-Brabant