Trionymus

Plaats een review

Trionymus is een uitzendbureau dat zich gespecialiseerd heeft in het werven, selecteren en uitzenden van Poolse en EU medewerkers (Nederlands en Engels sprekend). Dagelijks zorgt Trionymus ervoor dat de juiste persoon op de juiste werkplek komt.

Voor werkgevers:

Trionymus is lid van de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen). ABU-leden staan voor kwaliteit, zekerheid en financiële betrouwbaarheid. Trionymus voldoet aan de normering zoals vastgesteld in NEN 4400-1 en wordt regelmatig getoetst door de SFT (Stichting Financiële Toetsing). Trionymus is ingeschreven in het Register Inleenarbeid Agrarisch (RIA) en daarom gerechtigd tot het voeren van het RIA-keurmerk.

Vakantiekrachten
Wilt u ook in de zomermaanden continuïteit van uw bedrijfsvoering? En wel tegen lage kosten? Dan kunt u bij Trionymus terecht voor speciale vakantietarieven.

Huisvesting & vervoer
De huisvesting en het vervoer voor de medewerkers wordt door Trionymus prima geregeld. Bij de huisvesting wordt uiteraard rekening gehouden met de werklocatie en reistijd.

Begeleiding in eigen taal
De consultants van Trionymus spreken Pools. De werknemers kunnen altijd bij hen terecht met vragen. Op de eerste werkdag wordt de werknemer begeleid op de werkvloer. Er wordt in eigen taal uitgelegd wat er van de medewerker wordt verwacht en eventuele werkinstructies worden vertaald.

Wij zijn gevestigd in:

Bleiswijk

Heb je interesse? Vul je gegevens in:

Ons aanbod

Advies op maat

Prijs op aanvraag

Wilt u een advies op maat? Leg ons uw situatie uit en wij geven u altijd persoonlijk advies.

Specificaties

Expertises

  • Uitzendwerk
  • Bleiswijk
  • Zuid-Holland