logo

26 Uitzendbureaus in Overijssel

Daxxa

Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Connect B.V.

Specialist in het bemiddelen van technisch personeel

Aantal vestigingen: 7 Bedient uw provincie

Compact Werkt

Wij zijn actief voor werknemers, werkgevers, verzekeraars, gemeenten, UWV’s, werkzoekenden, casemanagementbureau. Wij adviseren je bij arbeidsvraagstukken

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 13 Bedient uw provincie

carrierewinkel

4 redenen om voor Carrièrewinkel te kiezen:

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 16 Bedient uw provincie

ABC-group

ABC-group dé uitzending & payroll group

Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

50+ Carrière

Outplacement en loopbaancoaching voor ervaren werknemers

Aantal vestigingen: 23 Bedient uw provincie

Randstad HR Solutions

Of u nu werknemer of werkgever bent, Randstad vindt samen met u een passende oplossing voor uw HR-vraagstuk.

Aantal medewerkers: » 501 Aantal vestigingen: 19 Bedient uw provincie

Qjobs Deventer

De oprichter en drijvende kracht achter Qjobs is Bert Landman. Om hem heen hebben diverse adviseurs en professionals hun visie en bijdrage geleverd, om Qjobs zijn huidige vorm te geven

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Prima Personeel

Actief Werkt! heeft al meer dan 25 jaar ervaring in de uitzendbranche. We zijn een onderdeel van de Actief Group

Aantal vestigingen: 7 Bedient uw provincie

PMU Work Apply

PMU voor Uitzenden, Detachering, Werving & Selectie, Payrolling, Poolmanagement, Training & Advies.

Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Oudstanding

Oudstanding is sinds 1998 dé loopbaanspecialist voor 45-plussers

Aantal vestigingen: 11 Bedient uw provincie

OBVS

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Multi-traject

Multi-traject uw trendwatcher in arbeid ! Motivational speaker bij het sprekers Academy. https://www.speakersacademy.com/nl/spreker/charlon-imamdi/ Trendwatcher Quality-bookings https://www.quality-bookings.nl/spreker/charlon-imamdi/

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

KTP

Kleine platte organisatie, gericht op persoonsgebonden aandacht en geen nummertjes.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Jobbuilders

Jobbuilders is een Werving & Selectie bureau en wij werken voor zowel grote als kleine ondernemingen. We zijn dagelijks bezig met het werven en selecteren van de beste kandidaten in de vakgebieden IT, Techniek, Sales en Marketing.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Uitzendbureaus in Overijssel

Bij uitzendbureaus maak je goede kans op een leuke baan in Overijssel. Omdat uitzendbureaus een divers aanbod van vacatures hebben, vind je er altijd wel een baan tussen die bij jou past. Op Werksite vind je overigens een groot aanbod van uitzendbureaus in Overijssel. Vind je het moeilijk om een goede keuze te maken en de uitzendbureaus met elkaar te vergelijken? Lees dan de beoordelingen, ervaringen en meningen van andere uitzendkrachten op Werksite en maak een verstandige keuze.


Hoofddoel

Het hoofddoel van uitzendbureaus is om jou aan werk te helpen. Doordat de intercedenten van uitzendbureaus heel goed contact hebben met bedrijven in Overijssel, komen er dagelijks nieuwe vacatures binnen. Hoe meer inschrijvingen van nieuwe werkzoekenden uitzendbureaus kunnen doen, hoe eerder ze die vacatures in Overijssel weer kunnen vullen. Zodra je bij een bedrijf in Overijssel aan de slag gaat, ben je in dienst van het uitzendbureau. Ook al huurt het bedrijf je in, de uitzendbureaus betalen hun uitzendkrachten uit. Het kan wel voorkomen dat je na een flinke periode alsnog door het bedrijf in dienst wordt genomen. Wanneer je overigens twee jaar aaneengesloten voor een van de uitzendbureaus in Overijssel gewerkt hebt, krijg je een vast contract bij het uitzendbureau aangeboden.


Kennismaking

Wanneer je voor inschrijving bij uitzendbureaus in Overijssel langs gaat, geldt dat als eerste kennismaking. Intercedenten van uitzendbureaus kijken goed hoe jij overkomt en zullen meteen overwegen bij welk bedrijf in Overijssel jij goed zal passen. Na het doornemen van je CV is het heel goed mogelijk dat je een kleine vragenlijst moet invullen. Op die manier krijgen uitzendbureaus een beter beeld van je en weten ze ook precies bij wat voor soort bedrijven in Overijssel je wilt gaan werken.


Digitaal

Het is ook mogelijk om je digitaal bij uitzendbureaus aan te melden en een recente CV achter te laten. Wanneer je aangeeft naar wat voor baan je op zoek bent, ontvang je dagelijks recente vacatures van bedrijven uit Overijssel in je mailbox. Het is zelfs mogelijk om digitaal je zoekopdracht te veranderen. Zo heb je de meeste kans op een nieuwe, uitdagende baan in Overijssel.