StudentenBureau

Plaats een review

Plezier, groei en ontwikkeling stimuleren door een optimale match van mens en organisatie.

Voor werkgevers:

Een passende, uitdagende baan vinden voor hoogopgeleid talent waardoor ze zichzelf ontwikkelen en waar ze zich gelukkig in voelen. Organisaties laten groeien in bedrijfsresultaat en omvang door te zorgen voor instroom van de best passende kandidaten. Groei van de eigen medewerkers faciliteren en hen kansen bieden zich persoonlijk te ontwikkelen.
StudentenBureau gaat verder dan arbeidsbemiddeling. Wij geloven dat door onze matches alle partijen daadwerkelijk beter worden en een volgende stap kunnen maken.

StudentenBureau heeft de visie dat er een structureel tekort op de arbeidsmarkt gaat ontstaan naar hoogopgeleid talent. De uitstroom zal de komende jaren significant groter zijn dan de instroom. De vergrijzing zal keihard toeslaan. Op dit moment komt dit door de conjuncturele dip nog niet aan de oppervlakte. De economie zal echter onherroepelijk weer aan gaan trekken en op dat moment zal het gehele bedrijfsleven deze krapte gaan voelen!

Wij geloven dat we talent voor langere tijd aan ons kunnen binden. We komen in contact met de professionals van de toekomst tijdens hun studietijd en binden talent aan zusterbedrijf Laurens Simonse Groep door onze (young) professionals te begeleiden en hen de juiste arbeidsmogelijkheden aan te bieden.

Door de best passende opdrachten en banen aan hoogopgeleide kandidaten aan te bieden en dit te koppelen aan de juiste trainingen, opleidingen en coaching kunnen we er voor zorgen dat wij structureel betere kandidaten bemiddelen dan onze concurrenten.

Wij zijn gevestigd in:

Amsterdam, Den Bosch, Rotterdam

Heb je interesse? Vul je gegevens in:

Ons aanbod

Advies op maat

Prijs op aanvraag

Wilt u een advies op maat? Leg ons uw situatie uit en wij geven u altijd persoonlijk advies.

Specificaties

Expertises

  • Uitzendwerk
  • Werving en Selectie
  • Amsterdam
  • Den Bosch
  • Rotterdam
  • Noord-Brabant
  • Noord-Holland
  • Zuid-Holland