5 Uitzendbureaus in Groningen

50+ Carrière

Outplacement en loopbaancoaching voor ervaren werknemers

50+ Carrière houdt ervaren (45+) werknemers aan het werk door loopbaancoaching- en outplacementtrajecten. We werken allemaal langer door en iedereen doet dat het liefst op de plaats die bij hem/haar past. We ondersteunen je om daar te komen en te blijven. 50+ Carrière heeft een landelijk netwerk van 30 ervaren (zelf ook 50+) en gecertificeerde coaches in 24 vestigingen. We kennen de arbeidsmarkt voor ervaren werknemers en brengen ook jouw traject door onze opgebouwde expertise (sinds 2004) succesvol tot een eind. We helpen je de vooroordelen over ervaren werknemers te pareren, brengen focus aan in je zoekprofiel en zijn sterk...

Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda + 18 meer.
Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda + 18 meer.

Randstad HR Solutions

Of u nu werknemer of werkgever bent, Randstad vindt samen met u een passende oplossing voor uw HR-vraagstuk.

Randstad HR Solutions begeleidt mensen van werk naar werk. Vanuit boventalligheid, arbeidsongeschiktheid of werkeloosheid of vanuit eigen wens. We helpen bedrijven en werknemers graag verder met een re-integratie traject, outplacement of begeleiding & coaching. Werk is altijd ons uitgangspunt! Hierdoor nemen wij HR-managers van onze klanten werk uit handen zodat zij zich kunnen concentreren op de belangrijke strategische HR-vraagstukken binnen hun bedrijf. Wij helpen je aan een nieuwe baan Wil je investeren in je toekomst en ben je benieuwd hoe een outplacementtraject werkt? Bij het outplacementbureau van Randstad gaan we doelgericht te werk en zoeken we met oog voor jouw...

Amsterdam, Apeldoorn, Den Bosch, Den Haag, Diemen + 14 meer.
Amsterdam, Apeldoorn, Den Bosch, Den Haag, Diemen + 14 meer.

carrierewinkel

4 redenen om voor Carrièrewinkel te kiezen:

Kennis van zaken: Carrièrewinkel heeft niet alleen 15 jaar ervaring met re-integratie, maar ook 25 jaar ervaring met arbeidsbemiddeling. Daardoor zijn wij meer dan anderen in staat om naast goede begeleiding ook plaatsingen te realiseren. Wij snappen de problematiek en kennen de markt. Landelijk netwerk: Carrièrewinkel Projecten heeft meerdere vestigingen, verspreid over heel Nederland. In de grote steden werken wij bovendien met flex-regiokantoren. kandida­ten hoeven dus nooit ver te reizen voor een gesprek op één van onze locaties. Effectieve aanpak: Wij hebben in de loop der jaren een zeer resultaatgerichte aanpak ontwikkeld hebben. Al onze outplacement- en re-integratietrajecten volgen vaste...

Alkmaar, Amsterdam, Beverwijk, Den Haag, Den Helder + 11 meer.
Alkmaar, Amsterdam, Beverwijk, Den Haag, Den Helder + 11 meer.

Prima Personeel

Actief Werkt! heeft al meer dan 25 jaar ervaring in de uitzendbranche. We zijn een onderdeel van de Actief Group

Actief Werkt! heeft al meer dan 25 jaar ervaring in de uitzendbranche. We zijn een onderdeel van de Actief Group, een internationaal opererende onderneming en daarmee een van de snelst groeiende uitzendbureaus. De Actief Group heeft een uitgebreid netwerk van vestigingen in Nederland, Belgie, Duitsland en Oostenrijk.

Amsterdam, Groningen, Hengelo OV, Leeuwarden, Schiedam + 1 meer.
Amsterdam, Groningen, Hengelo OV, Leeuwarden, Schiedam + 1 meer.

Personeel.nl - Werving & Selectie

Personeel-nl is dé toonaangevende partner voor werving en selectie in Nederland. Wij zijn uw betrouwbare brug naar talent, of u nu op zoek bent naar vast personeel voor uw organisatie of deskundige zzp'ers voor interim opdrachten.

Personeel-nl is dé toonaangevende partner voor werving en selectie in Nederland. Wij zijn uw betrouwbare brug naar talent, of u nu op zoek bent naar vast personeel voor uw organisatie of deskundige zzp'ers voor interim opdrachten. Onze missie is om de juiste mensen op de juiste plaats te brengen, waarbij we streven naar duurzame en succesvolle werkrelaties. Wat onderscheidt Personeel-nl?1. Expertise in Werving van Werknemers in Loondienst: Ons team van ervaren recruiters beschikt over diepgaande kennis van diverse sectoren en kan u helpen bij het vinden van de perfecte kandidaat voor uw vaste posities. Of het nu gaat om techniek, financiën,...

Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Apeldoorn + 23 meer.
Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Apeldoorn + 23 meer.

Uitzendbureaus in Groningen

Iedereen die op zoek is naar een baan, doet er goed aan zich in te schrijven bij uitzendbureaus. In Groningen zijn er gelukkig meer dan genoeg te vinden. Of je nu student bent, een moment zonder werk zit, net afgestudeerd bent of naarstig op zoek bent naar een andere werkgever; uitzendbureaus in Groningen kunnen je in al die situaties helpen. Op Werksite kun je alle uitzendbureaus uit Groningen mooi met elkaar vergelijken en weet je precies welke uitzendbureaus jou het meeste aanspreken. Daarbij kunnen de beoordelingen en ervaringen van andere uitzendkrachten helpen en voor je het weet heb je via een van de uitzendbureaus een leuke nieuwe baan in Groningen.


Selectie

Natuurlijk kan iedereen zich bij uitzendbureaus in Groningen inschrijven. Besef wel, dat je niet in een keer bij een bedrijf wordt voorgesteld. Vooraf vindt er een selectie plaats. De intercedenten van uitzendbureaus willen eerst weten wie je bent, wat je studieachtergrond en je werkervaring is en in welke branche je het liefste wilt gaan werken. Pas wanneer blijkt dat er een geschikte vacature voor je is, word je voorgesteld bij het bedrijf. Wees niet teleurgesteld wanneer de keuze niet meteen op jou valt. Het is nu eenmaal zo, dat de uitzendbureaus in Groningen verschillende kandidaten aanbieden.


Inschatting

Omdat de intercedenten van uitzendbureaus goed contact hebben met de diverse bedrijven uit Groningen, weten ze ook precies naar wat voor medewerkers ze op zoek zijn. Onderschat daarom niet het eerste kennismakingsgesprek dat je bij een uitzendbureau hebt. Bij je inschrijving wordt er al kritisch naar je gekeken en wordt er een inschatting gemaakt van je capaciteiten zijn. Daarom is het belangrijk om er bij je eerste bezoek aan uitzendbureaus, verzorgd uit te zien. Vergeet ook niet een recente CV mee te nemen en je legitimatie en burgerservicenummer. Bij een officiïle inschrijving hebben uitzendbureaus dit allemaal nodig. En als het een beetje meezit, hebben ze een aantal leuke vacatures in Groningen voor je in de aanbieding.


Voorkeur

Geef vooraf ook aan waar jouw voorkeur naar uitgaat. Als je graag bij een commercieel bedrijf wilt werken, kunnen uitzendbureaus in Groningen hier rekening mee houden. En misschien ben je helemaal niet op zoek naar een vaste baan, maar wil je juist tijdelijk aan het werk. Vooral studenten hebben deze voorkeur. In de stad Groningen zijn veel uitzendbureaus te vinden, die zich speciaal op deze doelgroep richten. Maar ook voor de pas afgestudeerden zijn er uitzendbureaus in de stad en in de provincie Groningen te vinden, die zich richten op de hoger opgeleiden.