23 Uitzendbureaus in Groningen

Fritech Re-integratie

Fritech is de betrouwbare, persoonlijke, flexibele en deskundige personeelsdienstverlener van Friesland die uw taal spreekt!

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 2 Bedient uw provincie

Flexwurk B.V.

Flexwurk is de specialist in uitzend, re-integratie en schuldhulp!

Aantal vestigingen: 2 Bedient uw provincie

Daxxa

Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Connect B.V.

Specialist in het bemiddelen van technisch personeel

Aantal vestigingen: 7 Bedient uw provincie

Compact Werkt

Wij zijn actief voor werknemers, werkgevers, verzekeraars, gemeenten, UWV’s, werkzoekenden, casemanagementbureau. Wij adviseren je bij arbeidsvraagstukken

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 13 Bedient uw provincie

carrierewinkel

4 redenen om voor Carrièrewinkel te kiezen:

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 16 Bedient uw provincie

50+ Carrière

Outplacement en loopbaancoaching voor ervaren werknemers

Aantal vestigingen: 23 Bedient uw provincie

Randstad HR Solutions

Of u nu werknemer of werkgever bent, Randstad vindt samen met u een passende oplossing voor uw HR-vraagstuk.

Aantal medewerkers: » 501 Aantal vestigingen: 19 Bedient uw provincie

Prima Personeel

Actief Werkt! heeft al meer dan 25 jaar ervaring in de uitzendbranche. We zijn een onderdeel van de Actief Group

Aantal vestigingen: 7 Bedient uw provincie

PMU Work Apply

PMU voor Uitzenden, Detachering, Werving & Selectie, Payrolling, Poolmanagement, Training & Advies.

Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Oudstanding

Oudstanding is sinds 1998 dé loopbaanspecialist voor 45-plussers

Aantal vestigingen: 11 Bedient uw provincie

OBVS

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Multi-traject

Multi-traject uw trendwatcher in arbeid ! Motivational speaker bij het sprekers Academy. https://www.speakersacademy.com/nl/spreker/charlon-imamdi/ Trendwatcher Quality-bookings https://www.quality-bookings.nl/spreker/charlon-imamdi/

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Jobbuilders

Jobbuilders is een Werving & Selectie bureau en wij werken voor zowel grote als kleine ondernemingen. We zijn dagelijks bezig met het werven en selecteren van de beste kandidaten in de vakgebieden IT, Techniek, Sales en Marketing.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Uitzendbureau ProfiWork Personeelsdiensten Sittard

Uitzendbureau Uitzendbureua Personeelsdiensten Personeelsdiensten Sittard Limburg Payrolling Detacheren

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Uitzendbureaus in Groningen

Iedereen die op zoek is naar een baan, doet er goed aan zich in te schrijven bij uitzendbureaus. In Groningen zijn er gelukkig meer dan genoeg te vinden. Of je nu student bent, een moment zonder werk zit, net afgestudeerd bent of naarstig op zoek bent naar een andere werkgever; uitzendbureaus in Groningen kunnen je in al die situaties helpen. Op Werksite kun je alle uitzendbureaus uit Groningen mooi met elkaar vergelijken en weet je precies welke uitzendbureaus jou het meeste aanspreken. Daarbij kunnen de beoordelingen en ervaringen van andere uitzendkrachten helpen en voor je het weet heb je via een van de uitzendbureaus een leuke nieuwe baan in Groningen.


Selectie

Natuurlijk kan iedereen zich bij uitzendbureaus in Groningen inschrijven. Besef wel, dat je niet in een keer bij een bedrijf wordt voorgesteld. Vooraf vindt er een selectie plaats. De intercedenten van uitzendbureaus willen eerst weten wie je bent, wat je studieachtergrond en je werkervaring is en in welke branche je het liefste wilt gaan werken. Pas wanneer blijkt dat er een geschikte vacature voor je is, word je voorgesteld bij het bedrijf. Wees niet teleurgesteld wanneer de keuze niet meteen op jou valt. Het is nu eenmaal zo, dat de uitzendbureaus in Groningen verschillende kandidaten aanbieden.


Inschatting

Omdat de intercedenten van uitzendbureaus goed contact hebben met de diverse bedrijven uit Groningen, weten ze ook precies naar wat voor medewerkers ze op zoek zijn. Onderschat daarom niet het eerste kennismakingsgesprek dat je bij een uitzendbureau hebt. Bij je inschrijving wordt er al kritisch naar je gekeken en wordt er een inschatting gemaakt van je capaciteiten zijn. Daarom is het belangrijk om er bij je eerste bezoek aan uitzendbureaus, verzorgd uit te zien. Vergeet ook niet een recente CV mee te nemen en je legitimatie en burgerservicenummer. Bij een officiïle inschrijving hebben uitzendbureaus dit allemaal nodig. En als het een beetje meezit, hebben ze een aantal leuke vacatures in Groningen voor je in de aanbieding.


Voorkeur

Geef vooraf ook aan waar jouw voorkeur naar uitgaat. Als je graag bij een commercieel bedrijf wilt werken, kunnen uitzendbureaus in Groningen hier rekening mee houden. En misschien ben je helemaal niet op zoek naar een vaste baan, maar wil je juist tijdelijk aan het werk. Vooral studenten hebben deze voorkeur. In de stad Groningen zijn veel uitzendbureaus te vinden, die zich speciaal op deze doelgroep richten. Maar ook voor de pas afgestudeerden zijn er uitzendbureaus in de stad en in de provincie Groningen te vinden, die zich richten op de hoger opgeleiden.