logo

6 Uitzendbureaus in Zeeland

4 KM

Alba Flex Uitzendbureau | Oost-Souburg

wij zijn een uitzendbureau dat gespecialiseerd is in de champignons, zijn op zoek naar nieuwe collega's die houden van champignons plukke

Aantal vestigingen: 1
6 KM

CMJZ Reintegratie | Vlissingen

CMJZ gaat voor kwaliteit. Om dat te bereiken beschikken wij over een aantal diensten die enerzijds los van elkaar staan maar ook naadloos op elkaar aan kunnen sluiten.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1
20 KM

Jobmaniac B.V. | Goes

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1
20 KM

Randstad HR Solutions | Goes

Of u nu werknemer of werkgever bent, Randstad vindt samen met u een passende oplossing voor uw HR-vraagstuk.

Aantal medewerkers: » 501 Aantal vestigingen: 19
24 KM

Randstad HR Solutions | Terneuzen

Of u nu werknemer of werkgever bent, Randstad vindt samen met u een passende oplossing voor uw HR-vraagstuk.

Aantal medewerkers: » 501 Aantal vestigingen: 19
47 KM

Compact Werkt | Bergen op Zoom

Wij zijn actief voor werknemers, werkgevers, verzekeraars, gemeenten, UWV’s, werkzoekenden, casemanagementbureau. Wij adviseren je bij arbeidsvraagstukken

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 13

Uitzendbureaus in Zeeland

Wie een baan zoekt na zijn studie of omdat hij even zonder werk zit, kan prima terecht bij uitzendbureaus in Zeeland. Maar ook wanneer je je huidige baan beu bent en ergens anders wilt werken, helpt het enorm om bij uitzendbureaus in Zeeland langs te gaan. De intercedenten hebben goede kennis van de arbeidsmarkt in Zeeland en kennen de bedrijven van haver tot gort. Heel veel van de uitzendbureaus in Zeeland zijn op Werksite te vinden. Kijk snel of er een bij zit die jou aanspreekt. Als je het moeilijk vindt om een keuze te maken, lees dan de beoordelingen, meningen en ervaringen van andere uitzendkrachten op Werksite. Zo krijg je een goed beeld van de verschillen tussen de uitzendbureaus in Zeeland.


Op gesprek

Uitzendbureaus houden zich bezig met het oplossen van personeelsproblemen. Anders gezegd; bedrijven in Zeeland zoeken (tijdelijk) personeel en uitzendbureaus leveren de mensen. Het is ook mogelijk dat uitzendbureaus oproepkrachten leveren. Uitzendbureaus hebben banen op verschillend niveau in de aanbieding. Daarom willen ze altijd goed weten wat je vooropleiding is. In samenspraak met het bedrijf in Zeeland, word je voorgedragen voor een eerste gesprek. Vaak ben je niet de enige en zijn er ook kandidaten die door andere uitzendbureaus uit Zeeland worden voorgedragen.


Inschrijven

Het is niet moeilijk om je bij uitzendbureaus in te schrijven. In Zeeland zijn er in elke stad genoeg uitzendbureaus te vinden waar je zo naar binnen kunt stappen. Realiseer je wel, dat sommige uitzendbureaus gespecialiseerd zijn in bijvoorbeeld de bouw, techniek of horeca. Neem altijd een recente CV mee waaruit blijkt wie je bent, wat je kunt en wat voor studie en opleidingen je gedaan hebt. Soms hoor je een hele tijd niets meer van de uitzendbureaus waar jij je hebt ingeschreven. Bel ze dan gewoon op om te vragen of er niet recent nieuwe banen in Zeeland worden aangeboden.


Actief

Je kunt nog actiever op zoek naar werk, door ook op internet bij de verschillende uitzendbureaus in Zeeland te kijken naar passende functies. Een groot voordeel hiervan is, dat je zelf kunt bepalen in welke branche je werk zoekt, binnen welke afstand van je woonplaats en op welk niveau. De computer filtert er dan alle geschikte vacatures in Zeeland uit. Je kunt zelfs opdracht geven om dagelijks passende banen per e-mail te krijgen toegestuurd. Als je zelf actief aan de slag gaat, heb je binnen de kortste keren werk in Zeeland via een van de uitzendbureaus.