159 Re-integratiebureaus in Utrecht

GvM Werkt!

GvM Werkt! is het adres voor professionele begeleiding bij re-integratie- en outplacement trajecten in Amersfoort, Zwolle en Arnhem.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

GradusGroep BV

Specialist in arbeidsmobiliteit

Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Going Concern

Wij zijn een professionele re-integratie organisatie in Katwijk met een landelijke dekking en wij staan bekend om onze persoonlijke aandacht en proactieve aanpak.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Focus

Focus werkt als onafhankelijke partner aan een duurzame ontwikkeling van mens en organisatie. In alle diversiteit en gericht op een helder en betekenisvol resultaat.

Aantal vestigingen: 13 Bedient uw provincie

Flex Advieshuis B.V.

Advieshuis B.V. helpt werkenden en werkzoekenden hun eigen kracht te laten (her)ontdekken. Wij geloven erin dat er bijna altijd meer in mensen zit dan zij er zelf uithalen. Door middel van individuele maatwerktrajecten of door workshops in groepsverband, zetten wij mensen weer in hun eigen kracht en helpen wij ze om weer in beweging te komen.

Aantal medewerkers: 11 — 100 Aantal vestigingen: 43 Bedient uw provincie

FB Coaching & Training

Uw specialist in Re-integratie, outplacement, wajong advies en begeleiding, coaching en sollicitatietraining

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Falkstone loopbaan- en organisatieadvies

Falkstone loopbaanadvies helpt organisaties en professionals al 15 jaar succesvol bij outplacement, re-integratie en loopbaanbegeleiding Je loopbaan krijgt toekomst. Persoonlijk, betrokken, - Daadkrachtige en mensgerichte aanpak.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Esenzia Coaching & Vitaliteit

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 3 Bedient uw provincie

Ergo Control

Ergo Control richt zich met haar dienstverlening op duurzame inzetbaartheid, re-integratie en curatie van mensen.

Aantal vestigingen: 3 Bedient uw provincie

Ephecta

Ephecta helpt mensen het maximale uit hun loopbaan te halen door humaan en zakelijk verzuimmanagement, het maximaal benutten van competenties en het creëren van nieuwe loopbaankansen. Zo helpt Ephecta mensen werken en bedrijven aan meer rendement.

Aantal medewerkers: 11 — 100 Aantal vestigingen: 12 Bedient uw provincie

10.0

Enroute

Outplacement & Re-integratie Adviseurs

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 3 Bedient uw provincie

elsvanwijnen loopbaancoaching en studiekeuzebegeleiding

loopbaancoaching en studiekeuzebegeleiding

Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

ElkenTalent Loopbaancoaching & Personeelsontwikkeling

Laat managers en professionals ontdekken hoe zij spelenderwijs vitaal en met voldoening in hun (werk)leven en loopbaan kunnen staan.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 2 Bedient uw provincie

Elan

Vervulling vinden in je werk kan alleen als je je hart verbindt met je capaciteiten. Je staat pas in je kracht als je je talenten, drijfveren en betekenisvolle doelen weet te verbinden aan je opdracht of taak

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Effectyf

Bij Effectyf geloven we dat mensen het verschil maken, vooral wanneer ze in hun kracht staan.

Aantal vestigingen: 15 Bedient uw provincie

Reïntegratiebureaus in Utrecht

Niet alleen in de stad Utrecht, maar in de gehele provincie Utrecht zijn reïntegratiebureaus gevestigd. Reïntegratiebureaus werken vaak nauw samen met de verschillende gemeenten in de provincie Utrecht, de bedrijven die in Utrecht gevestigd zijn en het UWV. Hoofddoel van reïntegratiebureaus in Utrecht en de rest van Nederland is om langdurig zieke medewerkers weer aan het werk te krijgen bij hun eigen werkgever of bij een nieuwe werkgever in de provincie Utrecht.


Terugkeren

Reïntegratiebureaus weten dat het lang niet altijd gemakkelijk is om terug te keren naar de werkvloer. Na langdurige ziekte is er kans dat de werknemer niet genoeg zelfvertrouwen heeft om zijn werk in Utrecht te hervatten. Soms is er sprake van een verstoorde arbeidsrelatie, waardoor het onmogelijk wordt om terug te keren naar het bedrijf in Utrecht. Reïntegratiebureaus zetten dan in op ïspoor-2ï, waarbij ze op zoek gaan naar passend werk bij een andere werkgever in Utrecht. In eerste instantie zetten reïntegratiebureaus echter in op ïspoor-1ï, waarbij er alles uit de kast wordt gehaald om de medewerker terug te laten keren bij het bedrijf in Utrecht waar hij in eerste instantie werkte.


Stap voor stap

Reïntegratiebureaus zullen in samenspraak met het bedrijf uit Utrecht dat hen inhuurt, de medewerker begeleiden naar de werkvloer. Reïntegratiebureaus kunnen hierin aansturen op een nieuwe functie of kunnen zorgen voor aangepast werk. Soms zorgen reïntegratiebureaus er voor dat de werkplek bij het bedrijf in Utrecht volledig wordt aangepast. Reïntegreren gaat niet meteen voluit. Reïntegratiebureaus stippelen een heel traject uit, waarbij de medewerker stap voor stap meer uren gaat draaien op de werkvloer. Daar is niet alleen de werknemer mee gediend, maar ook het bedrijf in Utrecht.


Verantwoordelijk

Zowel de werkgever in Utrecht als de reïntegratiebureaus en ook de langdurig zieke werknemer, zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor het hele reïntegratietraject. Waar een wil is, is een weg. Dat betekent dat alle drie de partijen zich volledig moeten inzetten. Reïntegratiebureaus houden daarom goed de vinger aan de pols en zullen tussentijds evaluerende gesprekken voeren met zowel de medewerker als het bedrijf in Utrecht.