Werkcollectief Eemvallei

Plaats een review

Voor vitaal werken in de regio Eemland & de Vallei

Voor werkgevers:

Wij er van overtuigd dat mensen de bepalende factor voor succesvolle ondernemingen zijn. Werk is een belangrijk deel van ons leven en biedt ons niet alleen een inkomen, maar ook status, zingeving, ontplooiing en een sociale context. Daarom investeren wij in de vitaliteit en inzetbaarheid van mensen in de regio EemVallei. In onze visie kunnen we mens en organisatie wat dat betreft niet los van elkaar zien. Immers: Vitale mensen maken vitale organisaties! Wij geloven ook in de kracht van regionale samenwerking en “noaberschap”. Door oplossingen te bieden vanuit deze noaberschap-gedachte werken wij met elkaar aan een aantrekkelijke en krachtige regio waar het prettig werken en leven is.
Onze expertise ligt op het terrein van inzetbaarheid, persoonlijke en professionele ontwikkeling, personele mobiliteit en stressmanagement….voor mens èn organisatie

En waarom die focus op regionaal werken? Wij signaleren een terugtrekkende beweging van de overheid die vooral de eigen verantwoordelijkheid van mensen stimuleert. Elkaar (regionaal) helpen kan juist daarom nu het verschil maken.Wij geloven in de kracht van regionale samenwerking en “noaberschap”. Door oplossingen te bieden vanuit deze noaberschap-gedachte werken wij met elkaar aan een aantrekkelijke en krachtige regio waar het prettig werken en leven is. Misschien grote woorden? Het kan heel eenvoudig beginnen met een eerste stap. Wij hebben deze eerste stap gezet met onze samenwerking in het Werkcollectief Eemvallei.


Wij zijn gevestigd in:

Leusden, Leusden

Heb je interesse? Vul je gegevens in:

Ons aanbod

Advies op maat

Prijs op aanvraag

Wilt u een advies op maat? Leg ons uw situatie uit en wij geven u altijd persoonlijk advies.