elsvanwijnen loopbaancoaching en studiekeuzebegeleiding in Leusden

Naam:

Contactgegevens:

Toelichting:

 

Telefonisch advies? 085 - 40 195 40

elsvanwijnen loopbaancoaching en studiekeuzebegeleiding

Het mogen begeleiden van mensen met vragen die spelen in hun leven,loopbaan en het kiezen van een studie, hen helpen dichter te komen bij hun overtuigingen, motivaties, het begeleiden in het zoeken naar hun antwoorden vind ik fantastisch om te persoonlijke en individuele aandacht geeft nieuwe inzichten en helpt hen verder hun leven zelf te sturen. Ik heb een diep gevoel voor mensen die bereid zijn om te ontdekken wie ze zijn,wat ze willen en die willen groeien in bewustzijn. Daarin vind ik mijn flow zoals dat zo mooi heet. Ik werk dan niet meer , het kost geen energie meer. Ontdekken wie je bent en wat je wilt en groeien in zelfvertrouwen is het mooiste cadeau dat je jezelf kunt geven. Ik heb inmiddels een ruime en lange ervaring opgedaan van meer dan 30 jaar, mede door mijn coaching in het beroepsonderwijs en bedrijfsleven. Specialties: coachen, trainen ,begeleiden en doceren

Specificaties

Algemeen:
Diensten Beroepskeuze, Loopbaancoaching, Outplacement, Re-integratie en Studiekeuze
Bedient Utrecht

Locaties van elsvanwijnen loopbaancoaching en studiekeuzebegeleiding

Wil je offertes van elsvanwijnen loopbaancoaching en studiekeuzebegeleiding? Professionals zijn beschikbaar op de volgende locaties:

  • Leusden

Ervaringen met elsvanwijnen loopbaancoaching en studiekeuzebegeleiding

Heeft u ervaring met elsvanwijnen loopbaancoaching en studiekeuzebegeleiding in Leusden?
Schrijf dan als eerste een review.

Beoordeel

 

 

Er zijn nog geen ervaringen van onze gebruikers met de opleiding elsvanwijnen loopbaancoaching en studiekeuzebegeleiding.