ElkenTalent Loopbaancoaching & Personeelsontwikkeling

Plaats een review

Laat managers en professionals ontdekken hoe zij spelenderwijs vitaal en met voldoening in hun (werk)leven en loopbaan kunnen staan.

Voor werkgevers:

ElkenTalent Loopbaancoaching & Personeelsontwikkeling is ontstaan vanuit de gedrevenheid van Marianne Elken om meer plezier, rendement en voldoening op de werkplek te bewerkstelligen. Immers door gezond en vitaal in je leven en werk te staan, blijft er weinig ruimte meer over voor ziekteverzuim, chagrijn en disfunctioneren. Doen waar je talent ligt, brengt elk mens tot zelfrealisatie. Het verbinden van die talenten brengt een team naar grote hoogte waardoor organisatiedoelen en resultaten binnen handbereik komen .

Met ruime ervaring in het Human Resource Management en het coachingsvak inspireert ElkenTalent teams en individuen om van hun struikelblokken een opstap te maken. 'In beweging komen' op fysiek, mentaal en emotioneel niveau staat daarbij centraal, evenals het gebruikmaken van de eigen wijsheid en (innerlijke) kracht van de deelnemers. De focus ligt steeds op wat men wil bereiken in werk en loopbaan en hoe dat gerealiseerd kan worden. De professionals van ElkenTalent deinzen er niet voor terug om de vinger op de pijnlijke plek leggen. Van daaruit kan heling ontstaan waarbij eigen leiderschap, zelf-coaching en relativering met humor wordt gestimuleerd.

ElkenTalent is gespecialiseerd in veranderings- en ontwikkelingsprocessen en wil daarin bijdragen aan beter werk, werken en samenwerken. Dit doet zij door elk individu mentaal, fysiek en emotioneel in beweging te brengen, zodat men weer lekker in zijn/haar vel zit. Sinds 2012 biedt ElkenTalent een coachvaardigheidsprogramma, waarbij managers en professionals gestimuleerd worden hun coachingsvaardigheden verder uit te bouwen. In 2014 hebben wij ons Uit-Je-Burn-Out-powerprogramma gelanceerd, waarin wij professionals begeleiden die 'met één been in een burn-out' staan. Met slechts 5 gesprekken ervaren zij weer een herstel van hun basis en hebben zij met krachtige handvatten kunnen oefenen, om weer regisseur van hun (werk)leven te zijn.

Wij zijn gevestigd in:

IJsselstein UT, Nieuwegein

Heb je interesse? Vul je gegevens in:

Ons aanbod

Advies op maat

Prijs op aanvraag

Wilt u een advies op maat? Leg ons uw situatie uit en wij geven u altijd persoonlijk advies.