Arbeidsdynamiek

Plaats een review

Arbeidsdynamiek begeleidt al meer dan 12 jaar mensen naar werk en in hun loopbaanvragen.

Voor werkgevers:

Arbeidsdynamiek staat voor het weer dynamisch maken van mensen en organisaties. Het optimaal inzetten van talenten is hierbij leidend.
Arbeidsdynamiek gebruikt diverse instrumenten: loopbaankoersonderzoek en/of testen. Ze leert u een weloverwogen keuze te maken.
Zij heeft ruime ervaring met mensen in technische sectoren en zorgsector. Zij heeft ervaring met 50+ en hoe te solliciteren en te netwerken via social media.
Zij is gespecialiseerd in het opzetten van sectorale loopbaanprojecten zoals in de bouw & infra. Zij werkt graag mee aan mobiliteitstrajecten.

Partners
Arbeidsdynamiek werkt samen met diverse bureaus, onder andere op het terrein van Personeel & Organisatie, Mediation, Zelfstandig Ondernemerschap en Reïntegratie.

Kwaliteit en betrouwbaarheid
Marie-Madeleine Claassen is erkend als Loopbaanprofessional bij de NOLOC ( Vereniging voor Loopbaan Professionals) en opgenomen in hun Beroepsregister. Zij is CMI (Career Management Institute) gecertificeerd als RL registerloopbaanprofessional en zij is lid van de Type Association Benelux.

Contact
Wilt u kennismaken met Arbeidsdynamiek? Bel 0294 295 043 of stuur een e-mail. Arbeidsdynamiek kent geen vaste procedures voor advies of begeleiding. Ieder traject en elke training wordt in overleg met de individuele werknemer of werkgever ontwikkeld en uitgevoerd.

Wij zijn gevestigd in:

Loenersloot, Zaandam

Heb je interesse? Vul je gegevens in:

Ons aanbod

Advies op maat

Prijs op aanvraag

Wilt u een advies op maat? Leg ons uw situatie uit en wij geven u altijd persoonlijk advies.