logo

156 Re-integratiebureaus in Gelderland

Going Concern

Wij zijn een professionele re-integratie organisatie in Katwijk met een landelijke dekking en wij staan bekend om onze persoonlijke aandacht en proactieve aanpak.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Focus

Focus werkt als onafhankelijke partner aan een duurzame ontwikkeling van mens en organisatie. In alle diversiteit en gericht op een helder en betekenisvol resultaat.

Aantal vestigingen: 13 Bedient uw provincie

Flow Loopbaanservice & Coaching

15 jaar ervaring bij loopbaanvragen!

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Flex Advieshuis B.V.

Advieshuis B.V. helpt werkenden en werkzoekenden hun eigen kracht te laten (her)ontdekken. Wij geloven erin dat er bijna altijd meer in mensen zit dan zij er zelf uithalen. Door middel van individuele maatwerktrajecten of door workshops in groepsverband, zetten wij mensen weer in hun eigen kracht en helpen wij ze om weer in beweging te komen.

Aantal medewerkers: 11 — 100 Aantal vestigingen: 59 Bedient uw provincie

Felua-groep Interstap

Wij vinden dat het voor iedereen mogelijk is voldoening, eigenwaarde en structuur uit een baan te halen.

Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

FB Coaching & Training

Uw specialist in Re-integratie, outplacement, wajong advies en begeleiding, coaching en sollicitatietraining

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Ergo Control

Ergo Control richt zich met haar dienstverlening op duurzame inzetbaartheid, re-integratie en curatie van mensen.

Aantal vestigingen: 3 Bedient uw provincie

Eran-Perspectief

Als coaches van ons loopbaan- en adviesbureau gaan wij zowel bij individuele- en groepstrajecten de (werk)ervaring van cliënten en medewerkers in kaart brengen en omzetten in een plan van aanpak.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Ephecta

Ephecta helpt mensen het maximale uit hun loopbaan te halen door humaan en zakelijk verzuimmanagement, het maximaal benutten van competenties en het creëren van nieuwe loopbaankansen. Zo helpt Ephecta mensen werken en bedrijven aan meer rendement.

Aantal medewerkers: 11 — 100 Aantal vestigingen: 12 Bedient uw provincie

Elan Arbeidsinterventie

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Effectyf

Bij Effectyf geloven we dat mensen het verschil maken, vooral wanneer ze in hun kracht staan.

Aantal vestigingen: 15 Bedient uw provincie

Dicta

Ontdek en ontwikking uw talent. Dicta biedt training en advies rondom zes werkgebieden: coaching on the job, commercie, communicatie & zelfmanagement, HRM, loopbaan & reïntegratie en management & organsisatie. Bel voor meer informatie: (06) 50940366.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

De PreventieCoach

De PreventieCoach voor gezond, veilig en plezierig werken met open opleidingen en in-company trainingen arbo communicatie coaching preventie vitaliteit

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Cube BV

Succesvol je eigen bedrijf als vervolg van je loopbaan starten?

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Correnteza

Correnteza – ‘stroming’ in het Portugees – begeleidt mensen die op zoek zijn naar hun diepste drijfveren en unieke talenten.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Reïntegratiebureaus in Gelderland

In de provincie Gelderland zijn veel bedrijven gevestigd. Dat brengt veel werkgelegenheid met zich mee. Helaas hebben ook bedrijven in Gelderland te maken met langdurig zieke werknemers. Samen met reïntegratiebureaus kunnen zij er aan werken om hun medewerkers weer terug te laten keren in het arbeidsproces. Maar ook voor persoonlijk advies, kunnen medewerkers individueel aankloppen bij reïntegratiebureaus. Gelukkig zijn er in Gelderland genoeg reïntegratiebureaus te vinden.

Traject

Reïntegratiebureaus zullen in samenwerking met het UWV, de gemeenten in Gelderland en het bedrijf dat kampt met langdurig zieke medewerkers, een reïntegratietraject uitzetten. Reïntegratiebureaus richten zich op het vinden van passend werk. Daardoor kan de medewerker weer terugkeren naar zijn voormalige werkplek, maar reïntegratiebureaus kunnen ook adviseren om een andere baan bij een bedrijf in Gelderland te vinden.


Redenen

Er zijn diverse redenen, dat er door bedrijven in Gelderland hulp van reïntegratiebureaus wordt ingeroepen. Reïntegratie is het proces van (weer) aan de slag te gaan. Dat kan gelden voor langdurig zieke medewerkers, maar ook voor langdurige werklozen of herintreders in Gelderland. Reïntegratiebureaus begeleiden mensen naar werk. En dat kan op verschillende manieren. Eerst zullen de reïntegratiebureaus inzicht willen hebben in de persoonlijke situatie van de kandidaat. Reïntegratiebureaus in Gelderland en elders in Nederland zullen vervolgens een persoonlijk traject opstellen.


Oplossing

Soms ligt een oplossing dichtbij en adviseren reïntegratiebureaus om de werkplek bij de voormalige werkgever in Gelderland aan te passen. Reïntegratiebureaus kunnen in samenspraak met het bedrijf en de medewerker uit Gelderland er ook voor kiezen, om het werk en de functie aan te passen. Zolang reïntegratiebureaus er mee bezig zijn om de kandidaat terug te laten keren naar zijn eigen werkplek in Gelderland, heet dat ïspoor-1ï. Is er echt geen mogelijkheid meer om naar het voormalig werk terug te keren, dan zullen reïntegratiebureaus samen met de kandidaat het ïspoor-2ï traject ingaan en gezamenlijk naar een andere baan in Gelderland op zoek gaan.