Aspect Organisatie & Advies

Plaats een review

Aspect helpt mensen ontwikkelen, altijd een antwoord!

Voor werkgevers:

Aspect maakt waar wat beloofd wordt en heeft een hoog trackrecord. In bijna 15jr een kleine 400 mensen begeleid. Eerste afspraak is altijd gratis en vrijblijvend. Persoonlijke en inhoudelijke klik bieden beste basis voor de begeleiding.

Kerndoel is om mensen in hun kracht te zetten.
Kies Aspect als jij jezelf wilt ontwikkelen. Aantrekkelijke tarieven voor zowel bedrijfsleven als particulieren. Kijk op site voor het begeleidingsabonnement.

Aspect Organisatie & Advies richt haar activiteiten op particulieren, instellingen én werkgevers.

Aspect staat voor maatwerk en gaat altijd uit van de individuele situatie. Wij brengen mensen weer in verbinding met hun drijfveren en kracht. Aspect helpt mensen inzicht te krijgen in hun talenten en leert hen handelen vanuit kernkwaliteiten. Op kundige en persoonlijke wijze worden door ons uw loopbaan - en ontwikkelingsmogelijkheden in kaart gebracht. Door deze aanpak, de gelijkmatige opbouw, ontstaan nieuwe perspectieven.

De visie van Aspect Organisatie & Advies is gebaseerd op de overtuiging dat mensen door positieve aandacht, coach tijd en consequente begeleiding, effectieve stappen kunnen maken waardoor zij zelf in staat zijn uitdagingen te formuleren en problemen de baas zijn.

Indien u meer wilt weten over onze producten of tarieven neem dan contact op met Aspect via onderstaand contactformulier.

Wij zijn gevestigd in:

Ede GLD

Heb je interesse? Vul je gegevens in:

Ons aanbod

Advies op maat

Prijs op aanvraag

Wilt u een advies op maat? Leg ons uw situatie uit en wij geven u altijd persoonlijk advies.