Bureau Hartebaan Loopbaanontwikkeling

Plaats een review

Haal het beste uit jezelf waardoor je makkelijker meer succes hebt.

Voor werkgevers:

Loopbaanbegeleiding en persoonlijke ontwikkeling
Gelukkig Creƫer je je Eigen Succes.

Loopt je werk niet helemaal zoals je wilt? Wil je meer plezier en succes in je werk of zoek je ander werk? Bureau Hartebaan helpt je helder te maken wat jouw unieke kwaliteiten zijn, wat je het liefste doet en hoe je dat voor elkaar krijgt. Vervolgens gaan we daar doelgericht mee aan het werk.

Bureau Hartebaan biedt maatwerk, gericht op jou en jouw vraag. We kijken in loopbaanontwikkeling niet alleen naar werk maar ook wie jij als mens bent. Zo ontstaat bijna altijd een ontwikkelingstraject waarin je verder kunt groeien. Groeien naar meer Geluk en Succes in je werk en je leven.

Zoek je (ander) werk?

Dan kunnen we je ook ondersteunen met eersteklas testen zodat je beter weet wat je kwaliteiten en mogelijkheden zijn en wat je waard bent. Ook zorgen we voor een snelle online vacature zoekmachine, zodat je jouw ideale vacature ook makkelijk en snel kunt vinden. Natuurlijk krijg je ook tips om echt op te vallen en goed uit de verf te komen bij je sollicitatie. Je leert de beste presentatietechnieken. Het goede nieuws? Het is nog makkelijk ook, omdat we uitgaan van jou!

Bureau Hartebaan: als je jezelf kunt zijn en werkt vanuit je hart, dan ben je zoveel krachtiger in je baan en aantrekkelijker voor werkgevers.

Mark Ligthart


Wij zijn gevestigd in:

Ugchelen

Heb je interesse? Vul je gegevens in:

Ons aanbod

Advies op maat

Prijs op aanvraag

Wilt u een advies op maat? Leg ons uw situatie uit en wij geven u altijd persoonlijk advies.