Medi-Step Consultancy

Plaats een review

Wij houden ons bezig met het ondersteunen en adviseren van startende zorgondernemers of gevestigde zorgondernemers op het gebied van Human Resource Management, waarin we ons willen profileren als totaal aanbieder.

Voor werkgevers:

Medi-Step is een jong consultancy bureau voor de zorgsector dat sinds oktober 2012 actief is in regio Gelderland. Ons bureau is klein van opzet en wordt bestuurd door zorg professionals uit de praktijk.

Wij houden ons bezig met het ondersteunen en adviseren van startende zorgondernemers of gevestigde zorgondernemers op het gebied van Human Resource Management, waarin we ons willen profileren als totaal aanbieder.

Medi-Step heeft inmiddels een selecte groep van particuliere opdrachtgevers zoals woonzorg instellingen, woonzorgboerderijen, thuiszorg en privé klinieken. Hieronder een overzicht van onze diensten.

Werving- en selectie

Medi-Step beschikt over een bestand aan zorg professionals op diverse niveaus. Wij kunnen u snel en effectief voorzien van goed gekwalificeerd personeel door werving- en selectie op maat.

Executive search

Werving- en selectie maar dan voor het hoger segment zoals specialisten, managers, directie leden of andere specifieke functies. We hebben inmiddels een selecte groep aan goed opgeleide en ervaren professionals.

Uitwisseling kandidaten

Medi-Step bied recruiters, consultants, en headhunters de gelegenheid om gebruik te maken van ons bestand aan kandidaten om u tegemoet te komen bij uw search.

Inventariseren en implementatie personeel

Medi-Step adviseert en ondersteund bestaande of startende ondernemers bij het zoeken en vinden van nieuw personeel, of het opzetten van een compleet team.

Interim management

Medi-Step voorziet u van tijdelijk personeel in geval van onderbezetting, ziekte of bij behoefte aan extra personeelscapaciteit.

Outplacement

Medi-Step begeleid en ondersteunt medewerker(s) bij (dreigend) ontslag naar een passende baan.

Re-integratie

Medi-Step begeleid en ondersteunt werklozen bij het vinden van een nieuwe passende baan. Hiervoor werken wij samen met regionale instellingen en de Gemeenten.

Deskundigheidsbevordering

Medi-Step is u intermediair bij het verzorgen van workshops, trainingen , of opleidingen ter bevordering van de deskundigheid van uw werknemers. Hiervoor hebben wij een klein bestand aan externe bedrijven en particulieren die u graag verder helpen

Wij zijn gevestigd in:

Nijmegen

Heb je interesse? Vul je gegevens in:

Ons aanbod

Advies op maat

Prijs op aanvraag

Wilt u een advies op maat? Leg ons uw situatie uit en wij geven u altijd persoonlijk advies.

Specificaties

Expertises

  • Werving en Selectie
  • Nijmegen
  • Gelderland